SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 544
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Роза, велика е одата ти за Кас, направо в-е-л-и-к-а...
Галче, страшно ти благодаря за разказчето, като намериш и другата част, ако я намериш де, може да ми я дадеш, нали?
Impala, много готина песничка Heart Eyes

Ето ви едно поздравче

# 421
Apocalyptic city,

Ето линкове към останалите 'подгряващи' (представете си култовата емотиконка на Злата) разкази на Г. Краули:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=522658.msg16204154#msg16204154 ("Жертвите, които правим")
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=522658.msg16253629#msg16253629 (Из дневниците на една демонска щерка)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527474.msg16464127#msg16464127 (ЖЕРТВИТЕ, КОИТО ПРАВИМ Глава 3 ЗВЕЗДОПАД)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527474.msg16466017#msg16466017 (ИМЕТО МИ Е...)

PS. Още един: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=531679.msg16629327#msg16629327 (СПОДЕЛЕНО)

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 16:32 от Impala

# 422
Impala, горещо ти благодаря, цункам те по десния калник...
Каква е тази емотиконка и за нея все забравям да питам... И пак забравих онова с цък Blush

# 423
Impala, горещо ти благодаря, цункам те по десния калник...
Каква е тази емотиконка и за нея все забравям да питам... И пак забравих онова с цък Blush

Apocalyptic city,

Hug По рамцето, значи - ммммм, много обичам там. Хм Thinking , всъщност преден калник имаш предвид, нали? Абе то и по задния може Whistling ... Съвсем ми паднаха задръжките в тази тема, ей ooooh! !

Ето Златовата емотиконка: - кратко, ясно и точно. Точка.

Ми, плясни благодарствената снимка като изображение, с [img]: всякак приемам. Ама да е голяма, 'щото такива обичам, не ня'кви запъртъци.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 16:50 от Impala

# 424
  • # супернатурална #
Импалко, признах те, добра си с търсачката Laughing Брей, аз бая литература съм написала, повече от колкото съм прочела. Шегувам, се аз обичам да чета Flutter Laughing

# 425
Аааа, тва ли е иконката, вече ми се изясни Joy
Не можах да разбера, (това състояние изглежда е съвсем естествено за мен, неразбирането имам предвид) коя точно благодарствена снимка имаш предвид, щото има пълен член накрая и това ме навежда на мисълта, че има такава снимка, която се плясва в знак на благодарност, но тъй като не съм разбрала (ех, пак), пляскам тази, която си искам. И да, по предния, малко наляяяяво от главата на Сам, но от другата, външната страна. Е, нямам против и по задния, всякак ми хЪресваш Joy

За съжаление ме ограничава в размера, мамка му, но как да е...

# 426
  • гр. София
Брей, аз бая литература съм написала, повече от колкото съм прочела.

Ще драснеш нещо и за Коледата на Сам и Дийн, нали?  Grinning

# 427
  • # супернатурална #
Брей, аз бая литература съм написала, повече от колкото съм прочела.

Ще драснеш нещо и за Коледата на Сам и Дийн, нали?  Grinning

Само ако и ти драснеш Wink

# 428
Не можах да разбера, (това състояние изглежда е съвсем естествено за мен, неразбирането имам предвид) коя точно благодарствена снимка имаш предвид, щото има пълен член накрая и това ме навежда на мисълта, че има такава снимка, която се плясва в знак на благодарност, но тъй като не съм разбрала (ех, пак), пляскам тази, която си искам. И да, по предния, малко наляяяяво от главата на Сам, но от другата, външната страна. Е, нямам против и по задния, всякак ми хЪресваш Joy

Прочетох няколко пъти преди да разбера, тъй като изключвах за кратко след 'пълен член'... Та, благодарственаТА е защото е за този конкретен случай. Друг пък пак ще си изпрося заслужа, друга.

Чакай сега! Сами ми е полегнал на задната седалка, с глава към лявата ми страна. Ама добре - по рамцето, по бутчето: все обичам. Mъже, жени: все ще заобичам... какво ми остава.

Извод: пляскай (ме със) снимки както, където и когато ти падне, със и без повод Laughing .

O-o-o, Галинче, напиши пак нещо Praynig : много ще ти отива премяната на Снежанка. Все още съм ти благодарна за онова: 'и двамата се пъхнаха в Импалата. Един по един.'  Wink

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 17:39 от Impala

# 429
  • София
Лелелеле потресох се!
Гледах серията с камиона - убиец! Е няма такива образиииии! На кой му хрумна, че и неодушевените предмети ще могат да се превръщат в духове - не знам!!!

Искам да попитам Дийн дали ще се срещне с Каси отново?!?!?!

# 430
Пишете, момичета, който си го може, добре му се получава. Ей сега ще подхвана с удоволствие творчеството на Галя Краули. Аз съм чела онзи първия разказ, за който Ина  поиска линк. Колко много ни беше харесал една вечер  Peace  Аз съм рядко бездарна в писането, та и да искам, не става, но ще чета всичко предложено.

Хе хе емотката на Злата, "болен здрав носи" ?  Joy  2-3 вица ми идват наум, но не вярвам да ги разкажа смешно

Понеже сте обсъждали визията на братлетата, да си кажа и аз - така разпасан Дийн ми е много симпатичен, мисля, че му ходи този образ. А на якето на Сам  изобщо не съм му обърнала внимание, фокусирам се в лицето обикновено (ако не е изправен  Mr. Green), и в косата, за която не правят нищо в правилната посока  Grinning   Ми хубаво, да го махнат якето, и ризата, евентуално да оставят потник.  Wink   Май няма серии, в които действието да се развива през топлия сезон. Не се сещам има ли моменти извън хотелските стаи, в които да са по тишърти например?

Иванова, ако Каси е мацката от споменатата серия, не. Просто не й помня името.

Какво е това ужасно, плашещо хората шоу   Shocked   Естествено най-хубавото нещо там е Джаред  Grinning  На моменти са смешни тези всякакви скрити камери, но като се поставя на мястото на главния герой, и ми се отщява да гледам подобни забави.

# 431
... фокусирам се в лицето обикновено (ако не е изправен  Mr. Green) ...

Хм, къде, казваш, че гледаш тук: ?

# 432
  • София
Да изразя негодуванието си - 14 серия в торента липсва...
До колкото разбрах е за някакви телекинези и други чудеса. Дано няма нещо важно.

Но пък имам друга любима реплика "ДЕМОНИТЕ СА НОРМАЛНИ, ХОРАТА СА ЛУДИ"

# 433
Импала, мила, тази снимка е голям, ама много голям удар под кръста... аз отивам да ближа рани, до после...
Иванова, извинявай, за кой сезон ставаше дума и как така липсва? Щти я пратим бре, не се тормози.

... фокусирам се в лицето обикновено (ако не е изправен  Mr. Green) ...

Хм, къде, казваш, че гледаш тук: ?

Може ли аз да отговоря Laughing??? Everywhere!

# 434
Импала, мила, тази снимка е голям, ама много голям удар под кръста... аз отивам да ближа рани, до после...

Заради жената ли?

Общи условия

Активация на акаунт