Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 890
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Боб за теб! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 451
# 452
Росисан, аз оная неделя, гледах картинки #Crazy- нищо не разбрах! newsm78
Жената ми каза и аз казах! Казах, че нямам никаква гаранция за инфото-  smihesorry
Ако можеш- светни ни малко за съдържанието на интервюто! Peace
Дани, репликата ми в никакъв случай не е укор, че споделяш информацията, която имаш. Напротив, тя ни пораздвижи и мен ме подсети за неосъщественото ми намерение спрямо репортажа от 7 ноември.
Аз още изпадам в гняв, че точно по време на излъчването  ми се отвори служебна работа и нямаше никаква възможност да я отложа. Пропуснах го половината, успях да хвана разговорите с Йозлем и Серхан, малко от Ямур в началото, но ги слушах колкото да разбера основното. Разчитах, че поне след ден-два репортажчето ще се появи някъде в нета и ще го преведем с г-жа Броненосец, така се бяхме уговорили. Обаче още го няма.  А после се отнесох и забравих да се занимавам с това нещо.
Има  вариант тези дни да прослушам един доста некачествен аудиозапис, но няма да се справя с дословен превод.

# 453
# 454
  • София
Вени....моля   bouquetсега е твой ред hahaha JoyКажи пак в неделя ....за интервюто кога и по коя телевизия  bouquetКой линк от заглавната ни страница newsm78

# 455
  • Русе
http://www.youtube.com/profile?user=unutulmazfan17#p/u/2/vnBfgfIeVkw

Пепел от рози, реверанс към теб, че те пропуснах! Praynig

# 456
# 457
  • Русе
Вени....моля   bouquetсега е твой ред hahaha JoyКажи пак в неделя ....за интервюто кога и по коя телевизия  bouquetКой линк от заглавната ни страница newsm78
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=321&iCat=291&iC … 9&nChannel=Tv

Канал 7, от 11.30, неделя!

# 458
  • Варна
Едно стихче от мен  Peace

Приказка за розата

Веднъж под небето,
насред бурените в полето,
порастнала и разцъфтяла роза-
червена, красива...
Изящна, горделива...
Като принцеса е заела поза,
тържествено изправила цвят
с разперени нагоре листенца,
сякаш капризно свила устенца
и е неин целия свят!...
Цветец  разтръсква...
Аромат разкошен разпръсква...
Гледа надменно, от високо
на полето широко...
Много, много е красива,
хубавицата горделива!

Един юнак си я хареса,
откъсна красивото цвете,
в дома си я занесе!
Остави розата дива
без да я полива,
без да се грижи за нея-
обрече я да линее...
Повехна красивото цвете-
листенцата си сви
като устичка на сърдито дете,
красотата й се скри...
Поуката- за всяка роза дива,
колкото и да е красива,
трябва да се грижи един
юнак за нея любим!
Иначе красотата й се губи
и като цвете ще се погуби!
А бурените си растат в полето
и почти стигат небето!

# 459
  • Русе
Росисан, ще се радваме и на най-малката информация от интервюто! Каквото чуеш и
разбереш, ще е добре дошло за нас!

# 460
  • Русе
Дани,твоята "Приказка за розата" е истинска притча! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 461
  • Варна
Росисан, аз оная неделя, гледах картинки #Crazy- нищо не разбрах! newsm78
Жената ми каза и аз казах! Казах, че нямам никаква гаранция за инфото-  smihesorry
Ако можеш- светни ни малко за съдържанието на интервюто! Peace
Дани, репликата ми в никакъв случай не е укор, че споделяш информацията, която имаш. Напротив, тя ни пораздвижи и мен ме подсети за неосъщественото ми намерение спрямо репортажа от 7 ноември.
Аз още изпадам в гняв, че точно по време на излъчването  ми се отвори служебна работа и нямаше никаква възможност да я отложа. Пропуснах го половината, успях да хвана разговорите с Йозлем и Серхан, малко от Ямур в началото, но ги слушах колкото да разбера основното. Разчитах, че поне след ден-два репортажчето ще се появи някъде в нета и ще го преведем с г-жа Броненосец, така се бяхме уговорили. Обаче още го няма.  А после се отнесох и забравих да се занимавам с това нещо.
Има  вариант тези дни да прослушам един доста некачествен аудиозапис, но няма да се справя с дословен превод.
Ама, мила Hug, аз изобщо не съм приела твоите думи като укор! Аз многократно казах, че препредавам чужди думи, за чиято достоверност не мога да гарантирам- дори се извиних! Казаха ми- казах ви- това е! Peace
И пак за интервюто- нищо не разбрах, аз лично гледах картинки! Peace

# 462
  • София
Вени....моля   bouquetсега е твой ред hahaha JoyКажи пак в неделя ....за интервюто кога и по коя телевизия  bouquetКой линк от заглавната ни страница newsm78
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=321&iCat=291&iC … 9&nChannel=Tv

Канал 7, от 11.30, неделя!
Благодаря   bouquet

# 463
Здравейте незабравима дружина  Hug Heart Eyes тази вечер нета ми скъса нервите 2-3 часа немога да се включааааааа...... smile3515 smile3515 smile3515 Естер2001,Надежда 76,Дани,Доритал,Пепел от рози,Манпла,Рекси,Диди69,Мармолон,Рези-1974,Уинона,Ради,Боб 99,Тарабас,Алисас 73,Унутулмаз 80,Карпатия,Мокси,Исис,Бганьо,Мипси,Валдес,Меги,Дежаву,Весела,Ани 06 /на теб да ти е жив и здрав племенника и много много да ви радва / благодаря ви мили хора за хубавите думи и пожелания. Бъдете и вие живи и здрави и много щастливи  newsm51 newsm51 newsm51
Ани надявам се ,че няма да се разсърдиш, че ти откраднах поста. Отивам да допразнувам до по късно  newsm44 newsm44 newsm44

# 464
  • Варна
Боже, колко е красив! newsm03 Two Hearts Като картинка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm09 newsm09 newsm09

Общи условия

Активация на акаунт