Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 663
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро и от мен момичета,както винаги перфектна тема ВЕЩИ smile3525 ,за отчет кантарев ме зарадва -0.500 .На всички желая прекрасен ден Heart Eyes

# 16
Здрасти и от мен!  Simple Smile
На болничките - бързо и окончателно оздравяване. Hug
На месечинките и свалилите - Честито!  Peace

Тази сутрин кантаря тотално ме разби: -800 гр.  Shocked Сигурно му писна да го възсядам и реши да ме изгъбарка!  Thinking Мислите ли, че е наистина възможно?

Отчетът за вчера:
Закуска - 3 с.л.овесени трици+0,1% кис.мляко+чисто кафе
Втора закуска - 2 сварени яйца+1 среден морков+1 кола-лайт
Обяд - 2 малки пилешки филенца на скара/купешки/+1 голяма краставица+чисто кафе
Следобедна закуска - 1 конс.риба тон в собствен сос/отедена+1 мъничка глава лук
Вечеря - печено пиле/без кожа+ краставици с оцет+извара+праз

Тази заран импровизирах с Дюканските хлябове и питки и т.като вчера ометохме изварата, а се оказа, че нямам нито пшенични трици, нито бакпулвер у дома, забърках една смес от 8 с.л.овесени трици, 1 яйце, 1 с.л. и половина 0,1% кисело мляко и съвсем малко/на върха на ножа/ сода за хляб. Разделих сместа на 3 топки/по-скоро на кюфтета приличаха  Laughing / и ги изпекох във фурната. Миришеха страхотно, дори хлапетата ядоха и им хареса.  
Изядох едната, де! Да не си помислите нещо друго. Ама за човек, който си умира за хляб, тази алтернатива е повече от супер. Тия дни ще си напазаря и другите продукти и ще се правя на баш майстор отново! Mr. Green

# 17
Добро утро и от мен в новата темичка  Simple Smile
Благодарности за темичката на вещи   bouquet и комшийката   bouquet
При мен нещо е спечено ... никакво движение, но може би мцчакам...или просто този път ще става по бавно  newsm78 каквато и да е причината....ще си изстрадам всеки погълнат шоколад и всеки свински ден  Mr. Green
 Хубав ден ви желая и нека новата темичка ни донесе повече минуси  Hug....че празници идват, трябва да сме във форма  Flutter

# 18
Цък на втора - ще имам -2кг значи Peace
Вещи чудна темичка, заглавието е трепач Rolling Eyes  
Мерси на всички за пожеланията   bouquet Миленка и на теб честито на патерички (моите не са 16, а 6 ама пак съм класирана да празнувам Wink)

След вчерашната гала, днес все едно стадо мамути са ми газили главата ooooh! ooooh!
Ядох пъстърва, великденска салата, 1 и 1/2 чаша бяло вино, 1,5 мин. вода и едно куба либре после в бара
Или съм отвикнала или не знам, но все едно цяло шише съм пила - незнам мацката как ги докарва на 750  алкохол всеки ден Rolling Eyes
Но пък поне има хубав ефект - събудих се толкова "разстроена", че едвам сварих да си направя кафето и да пална цигарка.
Чак имам и минусченце - 200гр Whistling Днес съм на П че да се стабилизира малко положението.
Хайде слабеещ ден на всички, малко кофти време за разходки, но пак става...

Тонинце да ти е жив и здрав мъжа, много да си го гледаш, глезиш, кексове да му правиш и разни други неща....  bouquet newsm67

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 01:18 от ANNAFACE

# 19
  • Basel
Здравейте и от мен,днес отново съм с минус скромно-100гр.,но ми е радостно защото след вчерашния-1кг. мислех,че ще имам задържане.Явно вечерята до 19ч дава резултати.По повод кожата на лицето,от тийнеджър съм със себореен дерматит(и наднормено тегло) и винаги съм мислела,че имам суха кожа дали пък с Дюкан не съм овладяла дерматита и затова кожата ми да е станала по-мазничка? newsm78

# 20
Аз пак да питам!  Mr. Green Надявам се, че не досаждам много! Whistling

Как стои въпросът с охлювите? Предполагам, че са напълно режимни като месо, все пак по цял ден "препускат", къде ти мазнини у тях! Laughing
Та, ядете ли ги и как си ги приготвяте?
Помня, че преди време бях дъвкала един и не останах много възхитена, ама в името на красотата... Знае ли човек! Rolling Eyes Пък и така и така открих един пакет от резервите на мъжО във фризера! Що пък да не го подям! Joy
И без това вече е вдигнал ръце от моите диети, в които непрекъснато гъча нещо!  Laughing Laughing Laughing

# 21
Зловещи мерси, че ми удобри идеята..   bouquet
И благодаря на всички за поздравите, знаех си че ще ви хареса  cook yesyes

# 22
Добро утро момичета =)) !
Не съм писала скоро ... та бързам да се включа в новата тема =) !
Благодарим за оформлението =))) , дай Боже по един такъв костюм №2 на всекиму =)))
На мен ми дойде онзи ден ... фаааааааааййййнаааалииии !! Вече си мислих глупости ... От време на време и до вц ходя , явно като ми дойде и вече се пооправя проблема ...
Аз съм вече на -9 ... и естествено съм доволна ... Как да не съм след като всичките ми познати не възхитени ами не знам какви са =))) ... При мен общо свалените са 20кг ... та за това се радвам на внимание ... =) Сега мисля да хапна език и да си направя от десерта на Полудях , а после и да тичам на козметик , че вече кое време стана =) ... Успех на всички и приятен ден , момичета !

# 23
  • Варна
Добър ден, мацки!
Хайде и аз цоп в новата тема  tongue
За вечеря съм си мариновала едни пилешки филенца, ама каква салата още не знам. Минаха ми снощните депресиращи мисли  Grinning
Мименсита:  Hug Hug Hug smile3525
Отивам сега да позамета стълбището, че никой не се сеща, а сме в нова кооперация и още нямаме чистачка. Та за това аз се жертвам от време на време.  newsm75 newsm75 newsm75

# 24
  • София
Мис Марпъл къде се изгуби? newsm78

# 25
При мен килограмите се размърдаха. Вече съм свалила -6,2 кг. Дай боже поне още 9 да сваля и ще бъда много доволна.

# 26
Привет и от мен в новата тема

Един кратък отчет и от мен

Тази сутрин 53.5кг. Започнах началото на октомври и бях 62 кг.
Остана още един до истината и влизам в трета.
Мисля да избутам и другата седмица. Вярвам, че ще видя заветните 52 и от началото на декември съм в трета.

Някои от вас може би помнят, че се фуках с едни дънки 29-ти р-р преди 10-на дни. Е вече ми висят  Laughing Laughing Laughing

Отивам да чета за трета, да се настройвам както се казва.

# 27
  • Велико Търново
И аз да се разпиша в новата тема заглавието е пирфектно както винаги и да кажа за Мис Мърпъл скоро си писахме каза ,че е ок но е много затрупата в работата и обеща скоро да се включи  Peace

# 28
и аз в новата тема Вещи, би ли сложила новият калкулатор на първа страница, доста се коментира назад и би бил полезен плс  bouquet

# 29
  • София
Аз пък вече видях 58.3 кг - няма такова щастие - падна и 17тия килограм за три месеца и половина. Даваме смело напреееееед!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт