Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 192
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро   food010При мен явно е дошло времето на голямото  Stuck Out Tongue Winking Eyeедин ден плюс на другия ден минус.Тази седмица реших да мина на 3/3 да видим-Проблем ми е водата през деня едвам изпивам 0,500гр.Тези идеи за супички ми хареса и ще се поровя за рецепти.Хубав ден на всички Flowers Sunflower

# 241
Проблем ми е водата през деня едвам изпивам 0,500гр.

Съвсем нова съм тук, но да си кажа - непременно и веднага увеличавай водата!!! То човек, който не е на диета трябва да пие по повече дневно, а в нашия случай е повече от задължително!!!  Naughty

Ха сега - Добро утро! Grinning

Добре, че не пия (не говоря за водата), че тука все алкохоли нищите  ooooh!. Само дето и кола не карам, което пък побърква мъжО! Mr. Green Ама така е - пълно щастие няма! Crazy

Днес съм с -  Simple Smile! Че и ми дойде. Може ли това мотане напред-назад съвсем в началото, да се е дължало на ПМС-то? Или си е от "неяденето"?  Rolling Eyes  Laughing

В този ред на мисли - Отчетът за вчера/П/:
Закуска - порция от тричавия ми хляб /падат се 3 с.л.овесени трици, 1/2 от яйцето и 1/8 от кофичката 0,1% кисело мляко/+чисто кафе
Втора закуска - 1 кофичка 0,1% кисело мляко
Обяд - пушено пуешко филе  Blush+кола-лайт
Следобедна закуска - 2 сварени яйца
Вечеря - 2 купи пилешка супа/този път без морковите  Simple Smile/+извара с червен, черен пипер и малко шарена сол

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 06:40 от (не)Обикновена

# 242
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Аз ли започнах да ставам късно или се появиха по-ранобудни от мен... , ама така, с компания, кафето е по - приятно  Peace

Една ветеранка - сладуранка днес празнува - Nyala, ЧРД  Hug Много щастие, обич и красиви мигове ти пожелавам   bouquet

При мен килцата са също като вчера, което не е зле - крепя на 75. А за днес съм приготвила рибка - утре може и да ме зарадва Кантарев  Wink
           Усмихнат, красив и режимен ден  Hug Hug Hug

# 243
Привет, момичета!  Hug

Аз изкарах този вирус с разстройството тези дни - 3 дена не излязах от тоалетната, и Имодиум не помогна. Видях 44 кг , но то от ясно по-ясно от какво. Големи болки бяха , голямо чудо, цяла вече неспиш, за да киснеш в тоалетната, през деня пак там и ти се спи и си като парцал, лягаш да спиш - обаче пак в толаетната - ужас !!! Не бях влизала тука, защото нямах сили. Изчетох всичко днес и пак съм на линия. Вече съм пак на 45,5, но след толкова изпит Имодиум сега съм бетонирана !

Целувки и хубав ден ! Hug

# 244
Добрутру ,сладки . Hug

Първо да честитя на рожденничката:

Nyala,Честит рожден ден !Желая ти здраве,щастие,късмет,любов,пари и от всичко хубаво на този свят по много !

Аз днес пак с плюс,вече ми намирисва на ПМС ,което е ужасно щото не се знае колко ще трае . #Crazy newsm78
alis_1,радвам се ,че си добре .То ужасно е било. ooooh!
zverka,ти с таз никаква вода как ще я караш .Насилвай се ако трябва ,но трябва да пиеш по 0,030мл на кг /тегло.
Сметни си колко трябва да ти е водата.

Желая ви лек и успешен ден! Hug

# 245
mimensita,
благодаря! Ще погледна в книгата. ПЗ-супи си ги правя непасирани, но П-супи някакси взех да ги предпочитам пасирани. И понеже някой тук каза, да се внимава, че не се препоръчват - това ме озадачи.

nikolexa,
ще трябва да науча начина, да се превежда този сайт - така нищичко не ми говори. Embarassed
Ти самата коя фаза правиш сега - сигурно си споделяла, но сега не се сещам!?

Аз съм на прага на повторна 3-та фаза и се замислям, дали да не направя 6ПЗ/1П-четвъртък!?
Нещо като подготовка за 3-та, а и мен ме плашат идващите празници...
 Thinking

# 246
Бе каква чаша,то 30 милилитра е две супени лъжици Simple Smile

Да, ама погледнато от друга страна си е цял шот, че и малко отгоре. Simple Smile Достатъчно да си го ближеш половин-един час.  Joy
Добре, че не обичам вино... Grinning

# 247
  • Велико Търново
Добро утро и аз да се похваля че съм трети ден на П и за тия два дни няма ------ минус и грам дори нещо аз ли греша или  луната ми действа ужас направо откачам и правя 3/3 smile3511

# 248
anineykova,хем се хвалиш,хем откачаш  Joy .Как става тоз номер?
Аз не виждам какъв е проблема на пасираните супи и аз ги предпочитам пред другите,особено ако е с крутончета Crazy Heart Eyes

# 249
  • ...на безопасно
Здравейте, момичета! Аз май стигнах калкулатора и снощи с една ябълка май минах в трета. Бях си дала срок 1.12, но прегреших. И то с какво....Хората с шоколади и сладоледи, а пък аз- с ябълка....Ама златна превъзходнааааааааааа....

# 250
Здравейте DUDUканки  Laughing!

tante78, според мен започвай 1/1. Аз също бях 5/5, но тази схема наистина много затормозява. При това щом не  правиш режима за първи път, при всички положения трябва да пробваш с различно редуване. Имаме един прекрасен пример в лицето на korni, която не е свалила никак малко. И един съвет, тегли се малко по-рядко или другата алтернатива е да не приемаш резултатите на кантара за окончателни (nikolexa много добре каза, че база за сравнение трябва да ни бъде деня, поне 10 дни преди тегленето Simple Smile).

Диването , за плодовете и зеленчуците, не се заблуждавай, диня и пъпеш само в трета. Вярно е, че са от семейство тиквови, но в хранителните стойности има сериозна разлика. Пък и с тиквата трябва да се внимава.  Whistling

envia, може да пробваш с - http://translate.google.bg/#fr|bg|  Simple Smile

zverka, моля те увеличи водата и то чиста вода, а не супички мупички.. Освен че трайно ще спреш да редуцираш килограми, май си нямаш и на идея какви проблеми можеш да си навлечеш.. За не пиене на вода също трябва да се раздават тигани! Аз там съм си отличничка 5 литра на ден не ми мърдат  Mr. Green .

И накрая да благодаря на nikolexa за труда, който полага и желанието, с което пише постовете с  smile3525 !

# 251
  • Варна
Добро утро, мацки! Днес се излюпих по-рано  Rolling Eyes
Благодаря за съветите  Hug Hug Hug
Никой не казанищо за зелевата супа. Дали е добре да се хапва по 1 купичка в ПЗ дни? Знам, че схемата с приемането на тази супа е друга, но какво пък ако си я хапваме просто като за разнообразие при нашия режим.
Извадила съм си една скумрийка за довечера да се размразява. Мисля със зелена салатка да си я хапна  Laughing
Колкото до празниците и аз много се притеснявам. Сега ще гледам в рецептите какво може да се направи.

# 252
  • Пловдив
Ако зелевата супа е с режимни съставки няма никакви проблеми да се яде.
Зверка, постави си за задача да пиеш вода като лекарство да речем  - на час. Като пиеш на час по 150 грама - не е много, така че се гълта и на екс, ето ти 2 литра за деня.

# 253
Диването , за плодовете и зеленчуците, не се заблуждавай, диня и пъпеш само в трета. Вярно е, че са от семейство тиквови, но в хранителните стойности има сериозна разлика. Пък и с тиквата трябва да се внимава.  Whistling

Бе, аз предположих, ама все пак реших да попитам. Да не би да остана назад. Grinning

Някой да е правил мъфини?

# 254

Общи условия

Активация на акаунт