Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 697
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
.........
Падаща звезда, страхотно, страхотно! Хайде, вече се познаваме виртуално, дай снимки!........
Нямам  качени снимки никъде, където да мога да ги покажа.Всички са си само в моя комп. Crazy

# 91
Момичета, кажете за този чай от коприва, откъде го купувате, как и кога го пиете /само в ПЗ дните ли/? newsm78
Лек и отслабващ ден на всички!

# 92
Веднага казвам за чая от коприва:купих го изсушен от аптеката.Правя си го през ден в 400мл преварена вода слагам 2с.л. от копривата и го пия на следващият ден по около 0,5 мл . Добре се отразява на кожата и косата. Heart Eyes
Аз съм в четвърта фаза и нямам П и Пз дни . Peace

Гледахте ли за този човек ,който се хранел само със слънчева енергия и вода ? newsm78
Аз не мога да си го представя.Възможно ли е въобще? Thinking

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 10:07 от tonnny_bg

# 93
Днес съм +600. Повечко сол хапнах. ЛОшо.

# 94
  • Варна
Добро утро и от мен!
Не знам дали е възможно, но днес съм 63кг, т.е. -1кг.  newsm44
Вчерашните бисквити, които правих ги изядох наведнъж  Embarassed Embarassed Embarassed Нямаха много вид, но бяха вкусни. Дали може от предозирането на триците да задържа кг? Май ще трябва да спра да си правя такива вкусотийки. Всяка сутрин си закусвам по кофичка мляко с дневната доза трици и такива разни бисквитки ми развалят кондиката.
Вчера през целия ден си ядох яйчната салата с ролцата, на обяд изядох 1 пил.кълка, след обяд изядох бисквитите, а за вечеря пак от салата + цяло пил. бутче печено без кожата в плик. Изпих 2л. вода и 0,5л. чай от коприва. Покрай tonnny_bg  се зарибих и аз с този чай.
За днес мисля рибка да си купя някаква.
Хубав ден и успешна седмица ви пожелавам  smile3525 smile3525 smile3525

# 95
  • Burgas
Добро утро момичета!
Голяма радост е при мен , защото днес вече окончателно се заковах на 59 (т.е. още 4 до целта). До сега кантара все се колебаеше , но май вчеращната рибка си оказа влияние  Mr. Green
Значи до колкото разбирам днес е пълнолуние и май ще трябва на по-леко да я карам и с повечко вода и чайчета. newsm78
Хубаво че има и десертче  с желатин, че ако ме налегне глада ще похапна малко.
А  относно за крушите  и ябълките , май съм круша , но не знам  newsm78
Пожелавам ви лек и отслабващ ден на всички. Радвам се че ви има  Heart Eyes

# 96
Здравейте и от мен , за отчет +1кг. май попрекалих със салатките винаги става така ,когато зеленчуците са ми повече от месцето.На всички ябълки и круши итук там някоя тиква желая лек и отслабващ ден Heart Eyes

# 97
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добър ден и от мен.ПАДАЩА поздравления.Аз днес за отчета -500г. ама не съм щастлива круша.

# 98
и аз съм с + заради солта, толкова я мразя, обаче вчера една риба беше много солена и веднага ми се отрази нагоре.
относно ябълки и круши аз съм ваза  Mr. Green , но ако трябва да се приведа във овощарски вид то съм круша с ябълка на д---то Wink. Винаги талията ми е била в пъти пъти по малка от ханша  и бедрата Cry

# 99
Привет на всички отслабващаи!
За отчета : минус 400гр. от вчера. При мен много странно се получи - през 5-те П дни нищо не свалих, а за 1 ПЗ ден минус 400гр.  Thinking
а колкото до плодовата тема - май съм круша, но предпочитам не да говоря за плодовете, а да си ги похапна ........ ех мечти    Flutter
Остават ми още 3 кг и до целта ( 53кг, както бях преди да бременността ) и ще мога да си похапвам поне по един плод на ден в 3-та фаза
Успех на всички!

# 100
Дюкесса много ме изкефи с тази ваза, аз тогава съм делва Joy

# 101
  • София
И аз, провокирана от формулите на Николекса, днес за първи път си взех мерките. Бях решила на поправката само дрехите да са ми ориентир, но днес взех шивашкия метър да се омотая Simple Smile
С талията го докарвам от към формулата за ръста (макс 1/2 от него) - 74 см. ми е при 78.5см. ограничение, съотв. съм и под здравословния максимум от 80 см. От към симетрия обаче явно не се справям, защото не ми е с 30 см. по-малко от ханша (99см.), а само с 25.
Не знам ябълка ли съм, круша ли съм или съм шише от кока-кола  Laughing...Но си мисля, че и сега задникът ми е твърде голям спрямо талията, а ако тази разлика се увеличи с още 5 см, ще е още по-чувствително и видимо и според мен още по-малко ще се харесвам...

Иначе от вчера съм на нова схема - минах на 3/3. Ще споделя мнения и впечатления след време.

За протокола: след като в събота примирах от кеф от видяното 60.5кг., след уикенда съм почти кило нагоре. При мен формулата за повече манжда не работи - колкото повече ям, толкова повече качвам, без значение, че е режимно... Може би за водата ще се съглася-когато съм на работа, пия повече вода и по-често виждам минусче. През уикенда почти не се сещам за вода, съотв. винаги след уикенд съм с +. Та днес, по понеделнишки се отчитам с 61.4кг.

# 102
          Здравейте момичета дюканки !  baby_neutral помагайте ! Можете ли да ми кажете колко кисело мляко се яде на ден ? Днес четох в нета примерно меню на Дюкан ,та в него имаше 2-3 кисели млека  newsm78 (пък може и да греша), та за по-сигурно да си питам,  аз патило дето се казва  Naughty За прясното мляко знам, че трябва да е 250мл. Благодаря предварително. Между другото съм във ІІ фаза.

# 103
  • София
          Здравейте момичета дюканки !  baby_neutral помагайте ! Можете ли да ми кажете колко кисело мляко се яде на ден ? Днес четох в нета примерно меню на Дюкан ,та в него имаше 2-3 кисели млека  newsm78 (пък може и да греша), та за по-сигурно да си питам,  аз патило дето се казва  Naughty За прясното мляко знам, че трябва да е 250мл. Благодаря предварително. Между другото съм във ІІ фаза.

1 килограм е ограниченито на млечните произведения за ден (кисело мялко, извара, прясно), в това число макс. 250мл. прясно мляко.

# 104
При мен формулата за повече манжда не работи - колкото повече ям, толкова повече качвам, без значение, че е режимно... Може би за водата ще се съглася-когато съм на работа, пия повече вода и по-често виждам минусче. През уикенда почти не се сещам за вода, съотв. винаги след уикенд съм с +. Та днес, по понеделнишки се отчитам с 61.4кг.

Формулата за повече ядене(ама на протеини не просто манджа) действа безотказно ако е съчетана с повече разход на енергия(т.е движение).Т.е товарим тялото да усвои повече от нормално, но и изразходваме повече.Резултатът е ускоряване на метаболизма, което пък води задължително до минуси. Ако в началото на режима движението не е било необходимо и само увеличаването на количеството протеини е вършило чудесна работа , с напредването на режима, повече протеин (без движение) може да доведе до задържане и даже до плюсове.Защото тялото е станало много по-икономично в енергийния си разход,нагодило се е на определен енергиен прием и увеличи ли се той естествено е да има и плюсове.Затова всъщност колкото по-дълго време сме на режима, толкова по-трудно става и отлепването на килата.

Днес ако ми остане малко време ,ще  споделя някои мои наблюдения относно "необяснимите" плюсове( в смисъл ако не сте прегрешавали,яли сте всичко режимно пък кантара е скокнал). Може и някои от вас да видят своето обяснение .

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 17:38 от nikolexa

Общи условия

Активация на акаунт