Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 664
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • Измир
Добро утро!
Записвам се да не ви изпусна  Simple Smile.
Мименсита, чудесна закуска си сложила   bouquet.
Ще пропусна зеленчуците, защото днес си правя извънреден П ден. Вчера с децата правихме коледни сладки с формички и аз попрекалих. Искам да се изчистя.
Миле-на, и на мен ми е трудно в трета. По принцип съм много стриктна, но сега не знам какво ми става. Дори П четвъртък си провалях няколко пъти  ooooh!.
(не)обикновена, струва ми се, че 5 яйца са много за един ден. Пробвай пилешки бутчета в плик във фурна. Има и едни "панирани" пил. филенца, ммм стават много вкусни.
Рибеното масло е на капсули и го приемам сутрин със закуската.
Лек и стриктен ден на всички!

# 46
А колко грама са ви капсулите на рибеното масло? моите са 37,5...една дали е достатъчна сутрин?

# 47
  • Варна
Добро утро и от мен!
Днес пак съм в депресия  Sad Sad Sad Явно и времето ми влияе. Да се оплача и аз: вчера най-накрая брат ми ми върна кантара. И какво мислите показа той.........64кг  smile3511 smile3514 smile3511Представям си колко съм била когато започнах режима преди 11 дни, ако изобщо съм свалила нещо.
Стриктна съм и се надявам да успея. Мислех поне, че съм около 60кг пък то....
Вчера хапнах на обяд кофичката мляко с триците. Не закусвам защото ставам късно.
За вечеря си направих голяма салата ( да имам и за днес) от: 3 яйца, 4 ролца от раци, малко 50-70гр. извара и 2 лъжици мляко. Изпекох си бялото месо на едно пиле. Изпих около 2л вода, 1л чай от коприва, 2 кафета.
За днес още не знам какво ще ям. Имам салата и варено пиле. Ще го мисля.
Парафиновото олио го използвам само за  салатите. То не става за термична обработка.

# 48
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТАНТЕ тези ролца защо ги ядеш.То вътре само химия/нишесте/?

# 49
olgarita Стига да нямаш алергия към яйцата изобщо не е проблем да си ги хапваш по повечко.
tante78 Като не знаеш колко си била като почна режимът как ще си сметнеш колко дни да ти е трета фаза? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78.
alex8273 "откри Америка"  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 14:58 от korni68

# 50
  • Варна
korni68:Не бях се замисляла за това. Ще я удължа с 20-30 дни. Не вярвам да съм свалила повече от 2-3кг.

# 51
хайде и аз да се включа, свърши ударния период, а съм свалила само 1.5кг, ще го спирам скапаното бяло вино, сигурно то влияе
поздрави и хубав ден

# 52
 добър ден и от мен   Hug
 Продължавам вече 6-ти ден да съм само -1кг, но пък в см-те нещата стоят различно. тази сутрин отбелязах -7см от талията  Shocked...и три пъти мерих дори. Не е като да съм била гладна, жадна....изненадах се приятно  Mr. Green
 Хубав е отслабващ ден желая на всички  Hug

# 53
А колко грама са ви капсулите на рибеното масло? моите са 37,5...една дали е достатъчна сутрин?

поне 1000мг дневно трябва да се взимат
виж темата в Здравния
има инфо откъде се купуват добри капсули

твоите са явно 37.5мг
което е смешно малко

# 54
  • София :(
          Ехооо, къде сте се покрили пак  Heart Eyes
     (не)Обикновена, не ти ли е малко тази храна  newsm78
     tante78, тя тая питанка и за тебе се отнася  Wink
     alex8273, влия е, я, ние от кога го повтаряме, ама като не ти се чува...
      Като спомена сега poem за сантиметри, се сетих че вчера си открих и двата сантиметъра и станах да се видя какви съм ги накъдрила. Е, талията ми още е като с идеалните размери на манекенски ханш  hahaha, ама разликата от 25 см средно от всички мерки си е разлика  Peace. Само за  bombs ми е малко мъчно, че и там толкова са си отишли, ама нейсе и така биват  Wink
 В тази връзка, nikolexa, каква беше зависимоста между талията и ханша  newsm78

# 55
  • Burgas
За първи път пиша , но постоянно ви чета. Реших че е време и аз да се похваля  Grinning
Свалила сам около 20 килограма и съм много доволна, остават ми още 5  . Трябва да споделя ,че форума много помагаше и ми помага. Благодаря за новата тема и разнообразните мнения Simple Smile. Хайде заедно с Дюкан напред и надолу ( на кантара  Laughing ). Пожелавам лек ден на всички и пак благодаря за помоща Simple Smile

http://www.snimka.bg/?profile,albums  -малко преди и след

http://pepelqshi.snimka.bg/daily/predi-sled.550644

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 14:52 от Pepelqshi

# 56
Сайтът не се отваря влез пак в албумчето и копирай хубаво линка на самия албум  Peace
Иначе браво за страхотния резултат..20кг за колко време ги свали и на каква схема ще се радвам да споделиш
И успех с другите 5 Simple Smile  Hug

# 57
  • Burgas
 Поправих го , дано сега да се отваря. Ами от края на януари 2010, започнах етапа за кърмачки и бременни , защото ми беше много трудно да изключа зеленчуците. И от тогава си карам така, тук таме правя протеинов ден, трудно е но се свиква. Отслабването е сравнително по-бавно , разбира се. Но аз не бързах , бавно , но славно. И така сега съм до тук. Дано да успеете да видите снимките. Както казах и по-рано форума е голяма подкрепа за дюканките Simple Smile. Лек и отслабващ ден. Simple Smile

# 58
# 59
  • Варна
Pepelqshi  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт