Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 700
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
страхотни сте, поздравявам ви, браво за постигнатите резултати, възхищавам се на волята ви smile3501

# 76
  • Burgas
Ами да може да е по-правилно да се каже 2+, защото не съм яла хляб или бобови и тн
Всичко си вървеше леко по-леко
Исках да пиша , защото наистина изключително помага режима и всеки да го прави така както се чувства добре. Доказателството е на лице, също така без трици не мога . Дори баща ми замести хляба с палачинките, ограничава се но не така като нас и ми казва "Тате този дето е измислил палачинката е гений "  Laughing .
И искам да кажа за тези , които мислят че е нездравословно и подобни , че преди 1 седмица си правих пълни изследвания(защото не се знаеше как е реагирал организма) и всичко е в нормата и както трябва.
Доколкото разбрах Дюкан е казал че е по-добре да се прави 1:1 или бъркам?

# 77
  • Plovdiv->Toronto
A, Mimensita, сетих се какво имаш предвид и разгърнах една книга, която четох преди време - "Ябълки и круши"  Mr. Green. Та, за да се определи дали тялото е тип ябълка или круша се разделя талията на ханша и ако е под 0.80 е круша, а ако е над - ябълка, трябва да внимава със сърцето, триглицеридите и кръвната захар. Ябълките свалят по-лесно и бързо, крушовата сланина е хормонална и е по-упорита  Confused.
Аз няма нужда нищо да деля, формата ми винаги е била крушовидна hahaha, понякога доста, напоследък по-поносима круша  Peace ...

# 78
Добър вечер ,сладки. Hug Аз сега седнах ,обаче много работа свършихме и съм доволна. Flutter Party
Нещо МЦ -то ме притиска и имам някакъв плюс ,обаче сега почвам с луната да се вталявам ,да видим тоз път какво ще стане.
Вещи,много,много благодаря за прекрасното оформление на новата темичка .Винаги ни изненадваш. newsm51
От днес започнах пиенето на калции и магнезии и Омега 3-6-9 мастни киселини (1000мг) на 'Каливита' .Пия през ден и чай от коприва по 0,500мл и 2л вода на ден.Въобще съм се отдала на добри неща за себе си. Joy
Evidence,поздравления за новите дънки и за малкия размер най-вече . Hug Познато усещане,радвай му се и се грижи то да продължи във времето. Hug
(не)Обикновена,Ескуизата е точно крема-сирене.Не прекалявай много с нея. Heart Eyes
Аз май съм ябълка по това изчисление. newsm78 Странно,винаги съм си мислела ,че си изглеждам на круша. Joy
Да ставам ,че може да задремя тука на компа ,а не е желателно.Пожелавам ви лека и спокойна вечер и много минусова.Заспете с мисълта за стройно и красиво тяло и то непременно ще се случи. Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 20:43 от tonnny_bg

# 79
...
От днес започнах пиенето на калции и магнезии и Омега 3-6-9 мастни киселини (1000мг) на 'Каливита' . ...

а вит Д?
без него няма смисъл да пиеш калций

# 80
Аз май съм ябълка по това изчисление. newsm78 Странно,винаги съм си мислела ,че си изглеждам на круша. Joy
Ябълки, круши... Ами тиквите к`во да кажем... Търкууул към кревата!  Joy

# 81
...
От днес започнах пиенето на калции и магнезии и Омега 3-6-9 мастни киселини (1000мг) на 'Каливита' . ...

а вит Д?
без него няма смисъл да пиеш калций

ooooh! ooooh! ooooh!

# 82
  • София :(
          Ха добра ви вечер, вече  Hug
     nikolexa, значи още има да се мъча, че моята Италия си е с около 5-6 см над половината от ръста и със сигурност с поне 10 см над 80 - те ... За разликата от 30 см между талия и ханш даже не си мечтая, при мене  някъде около 15, даже и като бях 120 кила, пак си беше толкова, обаче не забелязвам да имам проблем с конфекцията... Явно в Бг и това не е баш като света  newsm78 Както и да е де важното е, че вече не се виждам като трупче в огледалото и не почивам по три пъти по стълбите до втория етаж, мога да си купя дрехи от нормален магазин и се чувствам относително добре в кожата си  Peace
     Evidence, дай Боже всекиму  Wink а на теб честито постижение  Hug
     TheNMasterHug Heart Eyes
     Pepelqshi, така се чува, че препоръчва 1/1 като най - щадяща схема.
     eli_c, значи съм ябълка... Щото както и да го смятам, и преди, и сега отношението все си е над 0.8 Ма к`во пък, ябълката си е хубаво нещо  Wink
     tonnny_bg, като каза МЦ..., моето нещо се загуби този месец..., че и никакви индикации няма за наближаването му. Пак ще ме изненада без време насред работен ден, добре че съм заредила матриали в чантето  hahaha
     (не)Обикновена, като ще се търкаляме, да раздавам козинките, че да ни топлят и успокояват...

Хайде,  лека, мека, розова и режимна нощ от мен  Hug Hug Hug

# 83
Ей ме де ме и мен.
Да се оплача, днес си обърках деня. Вместо П, го направих на ПЗ.
Сега ще видя да изкарам 2 П, че съм 1/1...
Pepelqshi, браво, много добре изглеждаш.
Аз не знам дали съм ябълка и круша и не съм свалила повече от кило и нещо, ни всичките ми приятели забелязват разлика  newsm44
Много съм доволна. Само за гърдите си се притеснявам, но каквото такова.
Днес си взех и рибено масло, че ноктите ми са станали много трошливи - ако има някой да пие да каже как го приема  Praynig
Николекса, аз точно в твоето мнение се вслушах за схемата (благодаря за споделеното), и не съжалявам  Hug

# 84
Добро утро  food010
За отчета вече съм 55,900кг. за една седмица само 0,700гр. newsm45Незнам какво става, през седмицата бях стигнала до 55,400кг.А сега хоп нагоре.Нещата се движат бавно, иска ми се по -бързо.Но като ви чета постовете май така е по добре бавно и сигурно.А може би наближавам килограмите който са най добри за организма ми-от калкулатора трябва да съм-54кг.Но аз съм решила да се измъча до края на декември и после влизам в трета.Надявам се там с малко усилия и ограничения да успея още 1-2 килца да смъна.Хайде пак се разписах много.
Добра седмица и хубав ден на всички.

# 85
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Хайде, нападайте кафето

Традиционният следнеделен плюс вече не ме изненадва, само ме убеждава, че неяденето и особено непиенето на вода, не водят до нищо хубаво. Ще взема да работа и събота и неделя, че поне вода да пия като хората  ooooh!
           Усмихнат, слънчев и режимен ден и спорна седмица  Hug Hug Hug

# 86
#Cussing out Хич не е добро това утро!  #2gunfire +300 гр.  Tired
Явно прекалих с гъбите вчера вечерта  Thinking, а не съм се отчитала и при баба Веце от 2-3 дни.
 Няма да се отказвам, разбира се! Че аз едва сега започвам! Twisted Evil Не са познали /тоя път  Blush / пустите му килограми!

Отчетът за вчера:
Закуска - тричава питка/падат се на моята порци 3 с.л.овесени трици, 1/4 от яйцето, 1/2 с.л. 0,1% кисело мляко и 1/2 с.л. извара/+няколко парченца пуешка шунка+чисто кафе
Втора закуска - 1 чаша кола-лайт/само  Embarassed /
Обяд - извара+праз
Следобедна закуска - 1 консерва риба тон в собствен сос+половин краставица
Вечеря - пилешки гърди на тиган/с подправки за скара, черен пипер и 0,1% кисело мляко/+задушени гъби/с черен пипер, солчица, магданоз и 1 ч.л.царевично нишесте(на 800 гр.гъби), ама не съм ги изяла сама  Laughing, делихме ги на 3/

# 87
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Дюбрутру ! Laughing
Черпя се от  кафето на mimensita ,защото заспивам на стола.Напоследък все не ми стига съня. Tired
Три дена залибсвах ,ама вие голямо писане сте изписали.Един час ви четох ,че да не утърва нещо. Crazy
Аз миналата седмица след известен застой тръшнах две килца.Сега си ги затвърждавам,тъй че съм си режимна.В  събота бях на РД където имаше хиляда манджи,но не се поблазних от нищо.Свеки нали е мой човек ,беше се погрижила  да има достатъчно  разнообразна храна за мен ,тъй че хич не съм зяпала в нережимните чинии. Whistling
Не мога да не се похваля,че се намъкнах в дънки от преди 11 години. Mr. GreenТе бяха моята цел,понеже миналата година мъжо заяви ,че няма начин някога да съм влизала в тези дънки . След снимкови доказателства беше убеден ,че все пак са мой ,но отсече "И все пак ги хвърляй ,вече никога няма да можеш да ги носиш".Е просто се почувствах длъжна да му натрия носа.В четвъртък реших да опитам да ги обуя ,макар да съм ги носила когато съм била с поне 5 кила по -малко,и взех че успях.  FlutterЕ нямате си идея каква радост беше.Чак сама от себе си се засрамих.Три часа се фръцках из къщи с тях и се зяпах самовлюбено в огледалото. CrazyМъжо само отсече" ми хубаво ,стават ти"-ама той е пестелив от към похвали ,тъй че и това беше доста.
Хайде стига съм писала ,че стана пак огромен чаршаф.
Сега ви пожелавам лека и отслабваща седмица! Hug

# 88
Добро утро . Hug
(не)Обикновена,какъв е тоз обяд ? #Crazy Направо ми събра очите на точка.Извара с праз ...Все едно нищо не си яла. newsm78
Аз днес си правя протеините с пълнолунието,да видим какво ще стане.Снабдила съм се с риба той консерва,бутчета,пуешко.Това ще ям и много вода и чай от коприва. Flutter
Сега си чакам кашата да изстине ,да хапна че имам излизане малко. Heart Eyes
Пожелавам ви лек и успешен ден ! Hug

Падаща звезда,юхууууууууу браво на момичето! newsm44 newsm44 newsm44

# 89
  • Варна
Мимииии, не знам колко тежиш, но ако изглеждаш на 80 така, както на снимката спри да се мъчиш с поправителна втора. На челото ти не пише колко кг си. Изглеждаш прекрасно на снимката от колажчето и на 80. Хвърли сили в задържането им, защото това е трудно. Пък живот и здраве след второ бебче пак ще се върнеш вече в трета олекотане.  Laughing

Падаща звезда, страхотно, страхотно! Хайде, вече се познаваме виртуално, дай снимки!

Мименситка, замислих и се и аз за зеленчуците в ПЗ дните. И при мен са само салати от домати или зеле. Сега вече само от зеле.  Wink Така, че те разбирам...

Общи условия

Активация на акаунт