Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 187
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро и от мен! Simple Smile
КантарЯ пак започна да скача насам-натам! Twisted Evil
Ще я видим ние тая работа...  Утре! Laughing
Явно по-солено ядох, че и по-малко вода пих... Thinking На работа меря с шишетата, че са ми и все пред очите, та се наливам - ща-не ща. Ама в къщи като се улисам с нещо, чак не помня пих ли аджеба или не! Crazy

Да река за вчера (П):
Закуска - тричав хляб и кафе
Втора закуска - малко, може би 1/3 от кофичката 0,1% кисело мляко
Обяд - 1 консерва риба тон в собствен сос+веяна скумрия
Следобедна закуска - 1/2 кофичка 0,1% кисело мляко+още малко овесен хляб/че пекох новата доза/ Blush
Вечеря - 4 варени яйца+1-2 ч.л. Дижонска горчица

Хубав ден на всички! Hug

# 421
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Ето го и кафето - за отскок  Wink

При мен "следнеделният" плюс е тлъст, та тлъст  ooooh! Направо ми се вие като се сетя, но... това е положението - каквото сам си вкараш в устата, после си го гледаш на Кантарев  Rolling Eyes

Хайде, чакам предложения за Коледна среща...

Усмихнат, спокоен и режимен ден и внимавайте да не ви отвее, че като го слушам...  Hug Hug Hug

# 422
За коледното парти-денят и часът са идеално подбрани/както винаги Мименсита е перфектна в организациите и изобщо...   Hug/- да живеят традициите  bouquetВероятно, ще трябва предварителна резервация/че по Коледа е ясно ква тарапана ще е/ и като се има предвид, че в Дивака вече ни познават може да е по лесно ThinkingКато си представя колко Снежанка ще нахлуят в заведението, направо не мога да спра да се усмихвам Joy Joy Joy

# 423
  • Burgas
Добро утро момичета  Grinning

Влизам набарзо да драсна , че много задачи днес, но искам да кажа че засега 18 ми изглежда добре като дата Simple Smile

Няма да се тегля днес , защото вчера МЦ-то ме изненада и се чувствам като балон и не искам , иначе днес обмислям да си хапна :

сутринта : тричава палачинка
2ра- кремче с желатин
обяд- пилешки кюфтенца
2ри- диетичен чийзкейк
вечеря- евентуално филенца Simple Smile

Исках да ви кажа че вчера си правих страхотни филенца  Wink
С малко прясно кисело и малко прясно. 5 филенца, полувин чаша кис. мляко и пол. прясно , малко куркума и чубрица и ч кис. краставичка
1во на сух тиган си сложих филенцата , като  хванаха лек кафеникав цвят , нахях течностите + малко водичка, полувин чашка и киселите краставички и подправките.  И така като си извяха течностите , ги извадих , ама ако има хужда може да се добави още малко водичка , стана супер  Mr. Green

Айде лек и отслабващ  ден от мен. Целувки  

# 424
Добро утро момичета! Навънка егати вятъра а?  Crazy #Crazy

mimensita и аз си удрям главата в стената, че не дойдох и тъй като гледам с Pepelqshi - ляши се познаваме  Mr. Green. За декември 18 е супер. Засега. Не казвам голяма дума, да не стане така, че трябва да се прибирам в Бургас.

Хубав и не ветровит ден на всички!

# 425
  • Зеленият рай в сърцето на България
Добро утро   food010

Аз и преди не пиех малко вода, ама сега  Simple Smile  ходя много често до  WC ...

Laughing Laughing

# 426
мименситка, а дано, ама нали знаеш, че ша е надали в един момент, щото не става само да се сваля с бързи темпове.
Деситка, внимавайте с гръмотръна, надявам се сте прочели, че той се пие за да потготви тялото за бременност.И аз мислех да го пия, ама като се зачетох се отказах...не стига че Дюкан ми действа забременяващо, ами и с това да се подпомогна....ай сакън...на бройка и на пол вече са догодени в нашето семейство. Mr. Green
На мен пък благодарение на едно ескапеле вече трети път ми идва през две седмици....ще се ходе на доки, колкото и да ми е "любимо". ooooh!

# 427
Здравейте момичета.
Влизам естествено с въпрос - тъй като в много от рецептите се споменават степчетата , бих искала да попитам , може ли вместо вода да се пият степчета , т.е те разрашани ли са дори и през ударният режим ? И - ролцата от раци смятат ли се към групата на морските деликатеси , защото това което прочетох на една опаковка такива не ми се стори съвсем белтъчно /ако мога така да се изразя /
Вероятно тези въпроси вече са дискутирани / дори може да са споменати на първа страница и аз да съм ги пропуснала / , но ще ви бъда благодарна ако повторите отново.
Хубав и усмихнат ден на всички.

# 428
  • Варна
Здравейте, мили мои!  Hug Hug Hug
Днес се събудих в страхотно настроение!
Ошетах къщата  newsm79 wash hang, направих чайчето от коприва, намазах тиквата с маска, забърках на Тумбето сладките. И така се размириса на канела, на коледа....мммм...чудо. Трябва обаче да си ги разделя за два дни, не знам обаче утрешната доза къде да я крия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мименситка: и пилешкото сложих сурово, на малко по-дребни кубчета нарязанко. Като се позачерви сложих и зелето. Наистина стана много вкусно.
Pepelqshi: това филенце с мляко звучи много добре. Ще го пробвам задължително.
Сладките са направо невероятни, как ще се стърпя да не ги изям всички  Embarassed Embarassed Embarassed

# 429
... може ли вместо вода да се пият степчета , т.е те разрешани ли са дори и през ударният режим ?

НЕ! Пий си степчетата, но не и в замяна на чистата вода.  Peace

И - ролцата от раци смятат ли се към групата на морските деликатеси..
НЕ! Предимно химия са, режимна и задържаща. По-добре ги пропусни и си купи истински морски деликатес!  Peace  Hug Hug Hug

# 430
# 431
  • Пловдив
Ами аз да кажа, водата със степче пак си е вода.  Embarassed Оцветена и с подсалдител. Доколко е здравословно е друг въпрос, но е въпрос на избор - кой какво си позволява и до каква степен. И е по-добре да се пие вода със степче или с някакъв чай, отколкото да се кара без вода.

# 432
  • ...на безопасно
Аз започнах трета. Или нещо като трета....Карам втора 1:1 и вкарах ябълка в ПЗ дните. Мисля , че ще имам проблем с количествата.Аз една ябълка не мога да си наложа като количество, а какво остава за галите...Днес изядох две. Само за ябълки мисля. Ето пред мене масата за почерпки/ колежката има повод/ , но въобще не ме блазни нищо...Сигурно докато не си позволя едно бонбонче. Има ли и други като мен дето с едно не могат....И как се справяте?

# 433
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
за отчета -300г.

# 434
Здравейте позабравило ме стаду. Иднъ блуднъ уфтсъ ви приветства: беееееееееее  Blush
Да са отчитъ и аз. Не слабея повече, но и не дебелея Crossing Arms държа фронта  и това е  #Crazy
Позачезналия ми бюст,или поне част от него, зе завръща за моя радост и на мъжо на-вече Whistling
идва ми редовно и според последните мед.изследвания проблеми нямам, а и хормоналните от преди изчезнаха.... пу-пу да не ми е уроки ... та така си върви 3 фаза  Heart Eyes
остава ми още година в нея щото все пак свалих 32 кила и си ги държа докато вляза в четвърта фаза. Ама си ми е добре така.  Peace
Тука (в гръцко) рибата и морските дарове са доста евтини та редовн ям миди, скариди и сие...  може и от това да държа успешно фронта с килата. ама няма да им се дам я... аз за какво се мъчих половин година във втора фаза  #2gunfire #2gunfire
Сигурно сте видяли и снимки от срещата със Зорита та можете да ме контролирате  Hug Hug Там яденето бе за Гала така че само за фаза 3 и 4 Naughty
Обичам ви, нагушвам ви и отивам да работя, че яко са ме надупили тука... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт