Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 670
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аз пък кат съм гладна ям  Party

# 661
  • Варна
Мммдааа...по-рано през деня твърдях, че последното ми ядене е към 19-19:30ч, ноооо....току що си направих купичка кисело мляко с извара и подправки и я ометох за нула време. Embarassed Embarassed Embarassed
Чакам МЦ и мога да изям света. Сега отивам да се надупвам до мъжо, че не се знае какви ще ги свърша, ако се мотам още малко будна. Той ще е последния протеин за добър сън  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 662
Здравейте, от 4 дена съм на диетата, спазвам уж всичко стриктно, първите 2 дена свалих 2кг, но тази сутрин съм +400гр, от 2 дни не съм ходила до тоалетната, купих си Хуск, хапнах 2 пъти днес, но резултат няма. Тази вечер си взех и ТЕЧЕН ПАРАФИН, но се чудя дали става за пиене и каква е дозата?

# 663
  • NICE,FRANCE
Здравей murvet77 Grinning,парафина може да се взема по една супена лъжица дневно и най-добре да си направиш сос за салата с него(винегред),не е много приятен да го пиеш чист,поне за мен е така Sick.А за плюсът не се шашкай.Най-вероятно е заради тоалетната,не се притеснявай и продължавай в същият дух,успех  bouquet

# 664
  • Пловдив
Парафина си го слагаш вместо олио на салатата. Лично при мен първия път ми действаше много разхлабително. Всъщност всеки път ми действа така, защото го ползвам сигурно най-много два пъти в годината Simple Smile

# 665
Благодаря Ви, оправих работата, сутринта ще се тегля и нямам никакво намерение да се отказвам, чувствам се вталена и естествено много щастлива. Имам да свалям около 10кг натрупани от двете бременности 2 от които ги разкарах за няколко дена. Много приятна диета, въобще не предполагах че ще мога да я спазя даже 2 дена, но ето че можело. С тази диета разбрах че човек може да се нахрани и без хляб, което за мен беше абсурдно. Благодаря за темата и авторите които пишат тук и ми вдъхнаха куража да се взема в ръце и да се отърва от досадните кг...  bouquet

# 666
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Кафе няма ли да пием, бре девойки? Хайде, аз съм го приготвила вече  Wink

С Кантарев сме в мирни отношения, но хладилника ме притеснява, ама мнооого - празен е като пробита градинска лейка  ooooh! Добре че тези дни се понапълни портфейла, че да ходя днес да напазарувам както си знам  Wink Само се чудя... да навестя ли прословутия Лидл, че нещо не чувам много добри отзиви - май са успели да го побългарят още преди откриването  newsm78
     Хайде, хуквам да бъркам триците и да се захващам с  newsm79 wash 1dishes  food002 newsm71
          Усмихнат, отморяващ и режимен ден  Hug Hug Hug

# 667
Добро утро и от мен  bouquet kaffeetrmker_2
За отчета днес съм 0,100кг. надолу и това е нещо.Сега вече съм под кг. който ми показа новия калкулатор на Дюкан.Нодявам се за оставащите ми 18 дена да успея да смъкна 2кг. още и влизам в трета.Мисля постепенно в трета да вкарвам разрешените храни.Разделила съм си третата на 3 етапа-което ще е и три месеца.Толкова трябва да съм в трета.
От времето през което съм въвъ втора за себе си разбрах едно първите 6 кг. ми беше трудно да свалям.Сега дали защото имам по-вече движение или това, че пия по-вече вода и се зачитам в това което купувам за ядене сякаш по бързо се развиват нещата.Дано и за напред да е така.
За месец и половина откакто съм на Дюкан съм смъкнала общо 8 кг.Така, че няма невъзможни неща.Трябва упоритост.
Ох днес съм на гости и мисля вечерята да ми е кис. млекце със сварени яйца, че незнам какво са приготвили.Много кофти ми е да ходя на гости като съм на диетата.
Пак много се разписах, но само вие момичета ме разбирате.Хубав ден на всички и много минуси. newsm03 smile3525 wavey

# 668

В 22 часа ако огладнееш по-добре пий вода ,понякога бъркаме чувството за жажда с това за глад.
 Напълно съм съгласна; ако съм гладна късно пия вода или си лягам. Като заспя не съм гладна вече Simple Smile

Който е все още във ВТОРА да си яде и да не се занимава с това в колко часа яде! Тия неща с късното ядене са за ТРЕТА И ЧЕТВЪРТА!....
ВТОРАТА е да се кара организма да сваля.....
И посред нощите съм ставала да ям,ако е имало нужда.....

Аз пък кат съм гладна ям  Party

Вещи....Напоследък и аз се чувствам като оня лаф..."Кат си пееш Пенке ли кой ли ми те слуша"......
Може би съветите на преминалите всички фази не важат вече.....

# 669
Добро утро. Heart Eyes
Аз съм с плюс ,ама знам от какво е.Снощи май бая прекалих с туршията и сигурно съм задържала вода ама туй сега ми е най-малкият проблем.Дребния е болен с Т ,каката пък в 11.30 ще я водя на очен да и правят манипулация на клепача,ще махаме ечемик.И много ми е притеснено и за двамата. Sad Sad Писнаха ми тия болести вече  #Crazy ooooh!.
Отделно и за работата си мисля и направо съм се пръснала на 100 посоки.Иде ми да се гръмна вече.
Дано за вас денят е по-красив и успешен.  bouquet

мименсита,в Лидл само гледай сроковете на годност,че ние взехме едно месо дето се оказа ,че след 2 дни му изтича срока и по бързата процедура го готвихме. Thinking

Ама аз туй за късното ядене го казах за 3 и 4 фаза .Съжалявам ако някой не ме е разбрал правилно. Embarassed

# 670

Ама аз туй за късното ядене го казах за 3 и 4 фаза .Съжалявам ако някой не ме е разбрал правилно. Embarassed
"Някой" съ Яз!  Crazy Blush
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Успех с дечковците днес.....Всичко ще се оправи ,а ти се успокой малко,че да не се тюхкаш после,че си изхабила нерви напразно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Кака нямаше някоя кърмачка около вас да й пръсне малко кърма в окото беееееееее....тююююююююю....Щяхте да се отървете без цепене на очето.... ooooh!

# 671
  • Пловдив

Ами всички го разбраха. Хората вече се страхуват в 10 часа чаша мляко да изпият Simple Smile

# 672
  • UK
 Добро утро!
Аз пак ли разбуних духовете Simple Smile Не казвам на никого кога да вечеря, само споделих аз какво правя.
Това за късното ядене всеки си го решава за себе си. Дори когато си бях слаба и дори не ми е минавала мисълта за диети, пак не съм вечеряла след 18.00ч. Всичко е до навик Peace
  Явно сега е сезонът на болестите, на мен мъжът ми се "гътна" с температура и ужасна кашлица, кофти работа. Детето поне е наред:)
Лек и отслабващ ден Hug

# 673
Искам да попитам относно цитата от 1ва страница, дните в какво съотношение са ПЗ 2 / П 8 или обратното?
"..... Ако има по – малко за сваляне: 2/8 или 3/7"

# 674
  • Пловдив
Свидничка, не си ти. Отдавна ги има съветите " не яжте късно". Само че Дюкан разрешава ядене винаки, когато си гладен. (стр. 75 от първата книга) Аз ако почвам сега и чета тук ще остана с впечатление, че трябва да пия вода вместо да ям, когато съм гладна, особено след 18 часа. Пълно е с дюканки, които са яли в малките часове на нощта и са отслабнали. Да не споменавам пак прословутите думи на мъжа на Цоци "жена, стига си яла, вече отслабна достатъчно".

Общи условия

Активация на акаунт