Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 519
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Мами  знам ,че повечето от вас като чуете конкурс вече се отказвате да четете ,но това е по -различно можем да подкрепим нашите момичета
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544137.0

# 76
Ани, честит рожден ден   bouquet

# 77
Добър ден, на мамите и сладките бебоции!!! Hug

Ани Честит празник, мила!

Гласувах къде що имаше за гласуване Hug

Ако ви се занимава с гласуване ето и един за Алекс http://www.facebook.com/#!/pages/Konkurs-za-naj-unikalno-izlcvane/145116668866038

първо знаете - харесвате страницата и после снимката на Алекс , която е по-надолу! Ще се радвам на подкрепа!

Сега да ви кажа нещо което мн ме зарадва
днес! Излизам на терасата сутринта и гледам долу в градинката се събрали 5-6 майки и боядисват всичко - пейките, пързалката, люлките! Нарисували са дори няколко  игри! Ейййй много красиво и приятно за окото, момичета! Ако всички бяха така инициативни, щяхме да се разваме на прекрасни площадки за игра, без да чакаме на общинарите да го сторят за нас! Много ме зарадва тази гледка - чак не вярвам че се случва в БГ! Flutter

# 78
  • гр.София
АНИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 79
  • гр.София
Пак нещо обърках с картинката hahaha hahaha hahaha

И аз гласувах за всички newsm10 УСПЕХ

# 80
  • последна надежда
Имам питане към мамите които водиха децата си на сондиране на очните каналчета. Къде, как, кой.... Ух много ми е объркано, а ни предстои. Марк направи шеста инфекция на очичките.

Марк пак се прояви  hahaha. Копирам поста си от една друга тема.

Детето си играе в чакалнята пред детският очен лекар. Стои прав и се държи за облегалката на една пластмасова пейката. Вдигнах го, но той стиска пейката силно и я повдигна леко от земята. Цялата чакалня бурно аплодира силата на току що навършилият 8м Марк. Питат ме с какво го храня че е толкова силен... Казах с кърма... всички млъкнаха и гледаха ококорено. Ако от сега ме гледат странно че кърмя, какво ли ще бъде след година.

Казаха че вероятно е и с Атипичен Дерматит. Ще трябва и на дерматолог да го водя.

Вчера Ники намери нещата които е правил в детската и ги разглеждахме. Много мило ни стана.

Гласувах за нашите сръчни кулинарки. Тази тема не е за пропуснали обяда. Много талант струи от нея.

На всички болни бързо оздравяване! Ани честит рожден ден!

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 13:57 от iveeeta

# 81
Здравейте. Аз да се оплача малко. Вече 4 дена се разправям със съседското дете, по-точно с баба му. Рита топка, тича, пищи и какво ли още не  отгоре и Алекс не може да спи. Вече се чудя къде да се оплача. Поне часовете за почивка да спазват.
Честито на  всички празнуващи. А на болничките - бързо оздравяване.

# 82
Здравейте. Аз да се оплача малко. Вече 4 дена се разправям със съседското дете, по-точно с баба му. Рита топка, тича, пищи и какво ли още не  отгоре и Алекс не може да спи. Вече се чудя къде да се оплача. Поне часовете за почивка да спазват.
Честито на  всички празнуващи. А на болничките - бързо оздравяване.
  Обади се на домоуправителя, на районния полицай... Всеки град има Наредба №1 за опазване на обществения ред, пиши и до общината...Успех!

# 83
  • Düsseldorf

ЧРД, Ани!
Жива, здрава и много обичана!!!

Мами  знам ,че повечето от вас като чуете конкурс вече се отказвате да четете ,но това е по -различно можем да подкрепим нашите момичета
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544137.0

Брееей, каква наблюдателна съфорумка! Simple Smile Излови ни с Тини... Simple Smile
Много благодаря за подкрепата!  Hug

А който иска да потърси идейки за хубави украси на и със храна да разгледа и самия конкурс:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537976.0;all

# 84
О аз от самото начало следя ама нали останах без фотоапарат Sad няма как да се включа та поне да ви подкрепя

# 85
  • София
Е, айде включ и аз в новата тема! Grinning
anni2002, Ч.Р.Д. с пожелания за сбъднати мечти!  bouquet

Нещо никакво време за нищо нямам, замина ми организацията напоследък, пак трябва да въвеждам ред. ooooh!

За детската кухня- и аз бях сравнително доволна с каката, но този път ще поизчакам повече. Peace

И на дреби всички играчки са му омръзнали и си играе с какви ли не други неща. От една седмица се изправя сам и това прави по цял ден-стои си на краката и вика доволен. Laughing Aма е доста стабилен. От 2-3 дни пък се е научил да сяда от легнало положение и сега категорично не иска да лежи, само го гоня по леглото да легне да спи, а той ми се хили. Такива циркове ни устройва тоя разбойник, много палав е станал. Joy

Станал е голям фен на някои реклами-особено му е любима на Мтел с катериците/или нещо подобно Crazy/, направо спира всякакви занимания, за да си я гледа. Laughing

И аз вече се понастройвам на коледна вълна, но не съм мислила за подаръци още. Има време.

qnikzp, надявам се всичко да е наред! Praynig
Гале, гледала съм го преди време това филмче, интересно ми беше! Peace
Хъни-Бъни, нормално е да има увеличение на газовете, и при нас беше така в началото, сега по-рядко. Peace

И много мерси на всички за инфото за цедката за плодове- страхотна е и дреби е във възторг, много обича да си смуче плод с нея.  Hug

Хубав ви ден от нас! Sunglasses

# 86
запис
връщам се да чета, че ни нямаше цяла седмица

# 87
Моля ви, изтрийте си гласа за мен от кулинарния конкурс и гласувайте за тези, които наистина заслужават, сериозно говоря!  Peace
При нас болести някакви  ooooh! - мъжът ми е с хрема цяла седмица, каката от вчера с температура, кашлица и сополи, гадна работа.
Ники се мъчи ужасно, с 4-я зъб, много трудно и суууупер бавно пробива, от 10 дена уж го виждам и все не е пробил. Тая сутрин - разгеле - има вече едно малко ръбче отвън, но има още много да го боли преди да излезе целия.  Tired
С какво мажете венците? Каката с нищо не съм я мазала, но този малкият орева всичко, спи по 15 мин. нощем и се буди, та взехме един Калгел. Има ли нещо по-добро или са все един дол дренки - химии с лидокаин и временен ефект?  Confused

# 88
Аз мажа с Дентинокс Peace

Не мога да кажа дали е по-ефектен, тъй като не съм ползвала друг - доволна съм!  bouquet

# 89
Моля ви, изтрийте си гласа за мен от кулинарния конкурс
Няма пък  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт