Аз днес се вкарах в едни приключения та си утрепах деня. Ходих на мамолог. Уж по фонд, уж с час, а се мотах 3 часа. Отидох в ракова б-ца, народ, народ, ужасен, ужас. Много се травмирах, ама поне д-рите там са читави. Та ще живея де, добре съм.
Д-ра не ехографа нещо беше станал седалищно тази сутрин (после разбрах, че май по рождение си е такъв), та нещо не му се бачкаше и вика абе я с този обемен бюст
да ви направим една мамография направо (демек снимка), ама ме изчака да се съблека и тогава го реши. Все едно не си личи през блузата.
Тооо вика е хубаво изследване, а искате ли, а ? То вие нали сте по фонд ( демек няма да си го плащам сама). Аз му викам (вече леко изнервена) - абе ей чшшшшшшшш ти си д-ра бе, кво ме питаш.
Та направо снимка ми правиха. Ма те едни модерни - на диск ги дават и лаборантката не се крие в стаичка ми стои там при апарата, явно са някакви по-безвредни. Сега за да си оправя настроението ще поръчам на Леа коледните дарове ( вие сте виновни, щото подхванахте темата
) Избрах това : http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7842 ще се прожектираме, че нещо реве вечер. дав идем ще има ли ефекти това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6041 . Големите са ме ядосали и им казах, че за тях по половин шоколад Кума Лиса ще има - изобщо да несе хабят да пишат писма.
се постараха много да ме изненадат!освен вси4ко ,ми пяха и Happy Birthday
. А като гледам малкото как се мъчи и не може да си каже ми се къса сърцето направо. Колкото и да съм против антибиотици, наложи се да и давам и мисля,че е малко по добре днес 
.Ти при кого ходи?

(преди 3 седмици ти беше питала за очен - тогава ние пак бяхме на преглед, както и сега) На Вики също и предстои разширяване на слъзните каналчета, но т.к тя е на 7 месеца и успях днес да договоря още 2-3 седмици отсрочка, но лекарката каза, че не е хубаво да се отлага и е по-добре да я погледне специалист. Каза, че ще ни прати в "детска очна клиника отсреща", което разбирай е в Университетска детска болница на ъгъла на Г. Софийски и Гешов / между ВМА и Центъра по хигиена. Но както казах на нас това ни предстои, незнам към кой специалист ще ни насочи и все се надявам Вики да се оправи за тези 2-3 седмици....