Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 548
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хай  банда !
Ани, ЧРД и тук - много, много здраве, любов и късмет ! Другото - да имаш парички да си го купиш !

Аз днес се вкарах в едни приключения та си утрепах деня. Ходих на мамолог. Уж по фонд, уж с час, а се мотах 3 часа. Отидох в ракова б-ца, народ, народ, ужасен, ужас. Много се травмирах, ама поне д-рите там са читави. Та ще живея де, добре съм.  PraynigД-ра не ехографа нещо беше станал седалищно тази сутрин (после разбрах, че май по рождение си е такъв), та нещо не му се бачкаше и вика абе я с този обемен бюст  #Crazy #Crazy #Crazy да ви направим една мамография направо (демек снимка), ама ме изчака да се съблека и тогава го реши. Все едно не си личи през блузата.  Whistling Тооо вика е хубаво изследване, а искате ли, а ? То вие нали сте по фонд ( демек няма да си го плащам сама). Аз му викам (вече леко изнервена) - абе ей чшшшшшшшш ти си д-ра бе, кво ме питаш. Outta Joint Та направо снимка ми правиха. Ма те едни модерни - на диск ги дават и лаборантката не се крие в стаичка ми стои там при апарата, явно са някакви по-безвредни.  Rolling Eyes
Сега за да си оправя настроението ще поръчам на Леа коледните дарове ( вие сте виновни, щото подхванахте темата  Whistling Crossing Arms ooooh!) Избрах това : http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7842 ще се прожектираме, че нещо реве вечер. дав идем ще има ли ефект
и това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6041 . Големите са ме ядосали и им казах, че за тях  по половин шоколад Кума Лиса ще има - изобщо да несе хабят да пишат писма.  Naughty

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 16:33 от bibi

# 91
БЛАГОДАРЯ ВИ от сърце,мили4ки!!!!!!!!! страхотни пожелания,разтопихте ме направо!!!затова толкова много си ви оби4ам!толкова е хубаво  да видиш колко много хора се сещат за теб,държат на теб,и те уважават и оби4ат!още пове4е ,когато съм дале4 от родителите ми,близките и приятелите ми от детството и с вас ,вси4ки вас,с които сме като едно голяяямо семейство ,е страхотно изживяване всяко едно послание написано тук,във фейсбук ,съобщение или обаждане по тел.!Благодаря ви 4е сте  една прекрасна 4аст от моят рожден ден! Hug Hug Hug
днес моите слънца вкъщи -нашият тати и Ивето  baby_neutral се постараха много да ме изненадат!освен вси4ко ,ми пяха и Happy Birthday  Laughing
хубаво е 4овек да им рожден ден! Mr. Green
сега  бягам ,4е много неща имам да свърша още!утре ще разказвам как сме изкарали дове4ера! Hug

# 92
tini-mini за зъбите на нас единствено ни помага гелът Дентинокс , ние сме с 4 зъба и докато излязат голям зор видях , комбинирам го с хомеопатичното Дентокин

# 93

Ехаааааа, честити месечинки и на :

Марк - мама iveeeta

Станислав - мама lucky_77

Бранимир - мама julia asenova 

Габриела  мама milli_vanilli 

Дейвид- мама perla85

# 94
Влизам набързо да честитя рождения ден на милата ми приятелка Ани! Да си ми жива и здрава и много щастлива! Всичко,което си пожелаеш да се сбъдне!  Hug Hug Hug

И нас не ни подминаха болестите. Уж им слагах противогрипни ваксини и двете ми деца са болни  Sad. А като гледам малкото как се мъчи и не може да си каже ми се къса сърцето направо. Колкото и да съм против антибиотици, наложи се да и давам и мисля,че е малко по добре днес Praynig

Хубав ден ви желая на всички!  Hug

# 95
АНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ И ДВЕТЕ ТИ СЛЪНЦА ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ!

Глори, хвала на такива майки! Simple Smile

Уини, да оздравяват малчовците! Hug

# 96
Здравейте, все чета от телефона и по много теми щях да се включвам, но до компютъра така и не стигам.

Честит рожден ден Ани!

Данче, на мен при хрема много ми помагат медени тампони. Намазваш с мед памучен тампон и слагаш във всяка ноздра, като потече – сменяш.

Нио, аз също се изненадах много от проверката на Веледа. Затова колкото по-малко козметика, толкова по-добре.

Задавяне – когато започнахме захранването, Йоана се давеше от парченцата /разбирайте дразнеха я преди да ги глътне и се клечеше/, но много бързо разбра, че не трябва да ги гълта направо и сега успешно ги управлява с езика. Когато яде банан, круша, например, отхапва и доста големи парчета, изчаквам я да ги изплюе сама. В тпзи ред на мисли и според мен тези мрежички за смукане са шмекеруване, както казва Нури.

Нури, доволна ли си от микрофермата за кълнове?

jeni80, може би, ако детето се храни с вас ще му е любопитно и ще отваря устата с охота.

Таня, на йога съм ходила само веднъж – бяхме 6 жени, спокойно и приятно е. Идеята е и бебето и майката да правят „упражнения”. Йоана мнооооого се забавлява – смях с глас, чак въздух не може да си вземе.

Витамин Д – не забравяйте, че честото ползване на измиваща козметика пречи при образуването на вит. Д в кожата, тъй като се отмива мазнината.

Освен с играчките си, които са малко, Йоана се заиграва с дървени лъжици /винаги са предпочитани за гризене пред дървените гризалки, които има/, мои шалове /голяма забава е – увивам го около нея и настава едно дърпане, размятане, оглеждане – дърпаш, дърпаш, дърпаш, а то не свършва/, по-голяма червена ябълка, такова гонене пада, а ябълката все успява да й избяга, щом успее да си я заклещи й се нахвърля с боен вик, но все още няма зъби и не успява да й навреди кой знае колко/, балоните също са на почит /голям бой ядат и това я довежда до възторг – хваща го и го бие докато не си го избие от ръцете/, всякакви лъжици облизва и премята от ръка в ръка /много внимателно ги хваща и оглежда, след което ги смуче, смуче...после от начало/, една цилиндрична кутия от клечки за уши я превръща в /да речем/ ударен инструмент, подпира си я с краката и тропа по нея, голям е смешко. Има доста неща, с които да се разнообрази играта, така че играчките да не омръзват. Тя много се радва на всичките си играчки, като ги забележи оставени някъде започва да им се смее и да им говори.

Gergana_K, вероятно се включвам късно, но какво точно те интересува? Преходни гащички или пелени за многократна употреба?

За зъбите давам само бахови капки за сега.

Хубава и спокойна вечер на всички!

# 97

Мами  знам ,че повечето от вас като чуете конкурс вече се отказвате да четете ,но това е по -различно можем да подкрепим нашите момичета
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544137.0

Брееей, каква наблюдателна съфорумка! Simple Smile Излови ни с Тини... Simple Smile
Eeeeeeee що не казахте бре хора.Къде съм бляла ooooh!.Бутам си аз снимките всеки ден в готварския без да видя тоз кОнкурс ooooh!.Пфуууууууу.
Голяма кулинарка съм няма що.
Биби само да ти кажа, че някой от докторите в тази болница дето си ходила приемат и на други места не толкова стресиращи Peace.Ти при кого ходи?
Това за Веледа съм го пропущила.Я споделете пак Praynig.Нещо гадно ли има там.
Ани да си жива и здрава и много обичана мама и жена  bouquet  bouquet  bouquet
И въпросче- до колко каша трябва да се достигне като гр.демек колко трябва да ядат на едно ядене newsm78

# 98
Ха такааааа, само аз кукувам пак  Whistling

Хайде Честити месечинки на

Йоан - мама ioanna_e

Дарин  - мама danisport

Нико - мама rali4ka765

Калоян - мама Хъни-Бъни

Даная - мама Delta

и на моят любим Страхил - мама Galia_5

# 99
Haha,Excellent ,и аз съм тук все още  Laughing
честити месечинки и от мен на празнуващите днес и утре!!!!Гале,специлно за твоят Страшко!
Милли Ванилли ,и за твоята Габи!(в4ера)
Хъни Бъни,за  Калоян !
Аз имах един страхотен рожден ден,бяхме на паб-ресторант ве4ерта и си изкарахме много приятно и весело ! Hug ивето малко мрънкаше по-едно време,но то не може вси4ко да е пИрфектно  Mr. Green доволна съм и ве4е отивам да си лягам,защото съм изморена  Laughing
целувки на вси4ки  и лека и спокойна нощ ,моми4ета!

# 100
Здравейте. Днес моето слънчице рпазнува - имен ден. Черпя ви огромна торта и напитка по желание (не мога да кача снимки Simple Smile
Вече имаме 2 зъбчета, показаха се еднослед друго врамките на 1 ден. На мен прък днес ми здойде, отврат.
Купихме на Александър подарък за Коледа- люлка.
Лек и много усмихнат ден

# 101
Здравейте и от нас.

Честито на всички празнуващи и празнували....   newsm51 newsm67

Вкъщи всички са болни(без мен)  ooooh!....егати вирусите....масово го обръща на пневмонии и бронхити....и за това водя дребчовците през ден- два, докито да им удря по една слушалка, за сега не се налага да пият АБ и се моля да ни се размине.

Малко инфо- в сряда отварят новия магазин Джъмбо- Люлин....и в четвъртък мисля да се класирам на шопинг.
А в неделя си мисля да заведем сина ми на куклен театър..... ето тук , скоро научих за съществуването му.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 10:28 от Galeto.

# 102
привет на всички,връщам се да чета че много сте писали.

# 103
  • София
Честито и от нас със Стефан на всички празнуващи!!! Да са живи и здрави, много обичани и усмихнати!  newsm51  bigdance2

Ани, честит рожден ден, мила! Към страхотните пожелания от мамите ще прибавя и моето за много късмет и прекрасни моменти с  любимите ти същества! lovekiss

bibi, половин шоколад... Как го измисли бе душа!!! Смяла съм се с глас на поста ти. Опасна си!   bouquet 

Ние взехме вчера на Стефан това:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7747
Засега вършат работа  Peace т.е. занимава си се сам  Simple Smile

Яни, мила... ти все за нещо трябва да се притесняваш! Момичетата са ти препоръчали лекари, взимай ако трябва и 100 мнения. Стискам палци Ники да си го израсте самичка и да не се налага лекарска намеса   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Уффф, тук заваля  Sad И силен вятър излезе...  Днес май ще си стоим в къщи   Cry

# 104
iveeeta, с теб май по едно и също време водим бебоците на офталмолог  Wink (преди 3 седмици ти беше питала за очен - тогава ние пак бяхме на преглед, както и сега) На Вики също и предстои разширяване на слъзните каналчета, но т.к тя е на 7 месеца и успях днес да договоря още 2-3 седмици отсрочка, но лекарката каза, че не е хубаво да се отлага и е по-добре да я погледне специалист. Каза, че ще ни прати в "детска очна клиника отсреща", което разбирай е в Университетска детска болница на ъгъла на Г. Софийски и Гешов / между ВМА и Центъра по хигиена. Но както казах на нас това ни предстои, незнам към кой специалист ще ни насочи и все се надявам Вики да се оправи за тези 2-3 седмици....

А, да добавя, че съвсем се отнесох
Честито на всички празнуващи и празнували тези дни Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт