Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 977
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Момичета ако това както каза някой е наистина пред къщата на Харун дали Еда няма да завари именно Арас да я чака - отговор на въпроса кого ще срещне Еда излизайки от дома на Харун, защото май когато Еда говори с Арас и той и казва че с Харун ще станат врагове /дали защото му казва че ще отиде тайно да види дъщеря си или че ще предяви иск пред съда/ е по рано същия ден- Еда е със същата рокля като в сцената с Ямур, а тук в колата ми се струва че е със същото кожено яке...
Това ми изглежда логично и напълно възможно! Thinking Само остава и Харун да ги види така двамата заедно в колата да си гукат #Crazy и иди, че обяснявай кой какво ooooh!- пак ще има мълнии! newsm61 newsm09

# 601
Ох, тука кой кого е хванал и кой кого държи?! #Crazy И най- важното- защо, как се стигна до тук?! newsm78 Хич не ми харесва тая работа! Crossing Arms
Но пък и как я е сграбчил здраво. Дани и на мен това не ми се нрави! newsm12
Честно казано ми е жал и за Арас-много е готин и засега образът му много  ми допада , но като гледам накъде е тръгнало  и него Еда ще го направи на маймуна / както и Толга и после не разбрала че имали чувства към нея/ . Тя харун го направи дето твърди че го обича, та Арас ли няма...

Мисля си, че Арас няма да позволи на Еда да стигне до крайности и да го използва безрезервно, както постъпи с горкия Толга. Колкото и да има чувства, ще покаже, че всеки уважаващ себе си мъж , ще защити достойнството си!
Дано и той покаже на Еда какво означава истински уважаващ себе си мъж, че тя досега в лицето на Толга и на Харун от първи сезон такова "животно" не видя - сега обаче двойно и Харун, и Арас дано го направи та да се освести малко това момиче и да се вземе в ръце

# 602
kalamitsi
Аз само да ти кажа, че съм тук. smile3502

И какво от това! Обеща да не се обаждаш!

# 603
Добре дошла,Кометке!
Запазили сме за теб специално място в бара!А очакваме и героя от снимката.Грабвай питието!
Привет, Незабравимке! С питието съм вече!  love001

# 604
Ох, тука кой кого е хванал и кой кого държи?! #Crazy И най- важното- защо, как се стигна до тук?! newsm78 Хич не ми харесва тая работа! Crossing Arms
Честно казано ми е жал и за Арас-много е готин и засега образът му много  ми допада , но като гледам накъде е тръгнало  и него Еда ще го направи на маймуна / както и Толга и после не разбрала че имали чувства към нея/ . Тя харун го направи дето твърди че го обича, та Арас ли няма...
За разлика от Харун и Толга, Аарас не е мъж, който ще се остави да бъде манипулирана маймуна! Нито пък Еда ще го направи на такъв, да не забравяме, че той действа повече от открито, "дойдох, за да те свалям"! Е, при такава една ситуация мислиш, че Арас може да бъде сравнявам с Толга?!?!?

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 22:45 от shocoladche

# 605
Приготвила съм и присъствената книга и започвам да проверявам кой тук и кой го няма...За отсъстващите-обществено полезен труд!

Гатита
вече е записана .....

# 606
  • Варна
kalamitsi

Ей, дами-  Peace wflag Peace! ТОЛЕРАНТНОСТ! УВАЖЕНИЕ! ТЪРПИМОСТ! Peace    bouquet  Peacebouquet

# 607
Лелеееее, май влизам в неподходящ момент тук. Положението е меко казано напрегнато. Защо така сте настръхнали?

Съдим героите,съдим се и ние помежду си,въобще голямо "съдене"пада!
Предлагам ти -направо в бара!
Прилича ми на страшния съд!

# 608
  • София
Приготвила съм и присъствената книга и започвам да проверявам кой тук и кой го няма...За отсъстващите-обществено полезен труд!

Гатита
вече е записана .....
Мокси,кво ще рече това обществено полезен труд,да няма да копаме градината в двора на Харун да търсим изхвърлената гривничка  hahaha hahaha hahaha

# 609
  • Русе
Вярно е! yes Но е вярно и друго- те самите мъже около Еда нямат нищо против да бъдат правени на маймуни Laughing, в края на краищата сами по своя воля се въртят около нея, пък тя... който го може, го може! Laughing
,Права си Дани, както има една приказка -не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава. Но тук чак ме хваща яд - такива мъже, които могат да имат всяка жена която си пожелаят - и красиви, и преуспели - да търчат по Еда... вярно че е хубава, но ако трябва да я сравняваме с тях...извинявайте но не съм съгласна
Може и да не си съгласна, но единствената любов, която има значение тук е между Еда и Харун!

# 610
Добре дошла,Кометке!
Запазили сме за теб специално място в бара!А очакваме и героя от снимката.Грабвай питието!
Привет, Незабравимке! С питието съм вече!  love001

# 611
kalamitsi усещам как гониш един по един, ние се разтоварваме, а ти нажежаваш обстановката, колко хора спряха да влизат във форума заради теб.Каза ти се няколко пъти но........Незнам на какъв език трябва да говорим за да ни разбереш. СПИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ

# 612
За разлика от Харун и Толга, Аарас не е мъж, който ще се остави да бъде манипулирана маймуна! Нито пък Еда ше го направи на такъв, да не забравяме, че той действа повече от открито, "дойдох, за да те свалям"! Е, при такава една ситуация мислиш, че Арас може да бъде сравнявам с Толга?!?!?
Той и Харун не можеше да се сравнява с Толга, но и него го напарви на маймуна и аз затова... но иначе искрено се надявам да си права

# 613

Гатита
вече е записана .....
Мокси,кво ще рече това обществено полезен труд,да няма да копаме градината в двора на Харун да търсим изхвърлената гривничка  hahaha hahaha hahaha

Някои ще обръщат градини, други ще кърпят на Харун дънките, а и тези 7 деца трябва да имат бавачки...По желание!  hahaha

# 614
kalamitsi

И какво от това!!!! Промених си мнението!!! smile3502

Общи условия

Активация на акаунт