Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 967
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647

Йеееееееееееееее, ужас , ужассс
Тук вече ще има гръм и мълнии

newsm50  
Ето от тук ще се тръгне към съдебната зала....

То4но!

# 648
Благодаря на Роси и г-жа Броненосец за превода.
Единственият въпрос, който ме вълнува за следващият епизод е този как Еда вече никой не може да я спре, за да бъде с Ямур.  Rolling Eyes

# 649
Ох, тука кой кого е хванал и кой кого държи?! #Crazy И най- важното- защо, как се стигна до тук?! newsm78 Хич не ми харесва тая работа! Crossing Arms
Но пък и как я е сграбчил здраво. Дани и на мен това не ми се нрави! newsm12
Честно казано ми е жал и за Арас-много е готин и засега образът му много  ми допада , но като гледам накъде е тръгнало  и него Еда ще го направи на маймуна / както и Толга и после не разбрала че имали чувства към нея/ . Тя харун го направи дето твърди че го обича, та Арас ли няма...
За разлика от Харун и Толга, Аарас не е мъж, който ще се остави да бъде манипулирана маймуна! Нито пък Еда ше го направи на такъв, да не забравяме, че той действа повече от открито, "дойдох, за да те свалям"! Е, при такава една ситуация мислиш, че Арас може да бъде сравнявам с Толга?!?!?
Той и Харун не можеше да се сравнява с Толга, но и него го напарви на маймуна и аз затова... но иначе искрено се надявам да си права
Харун в много от случаите, също като Толга се остави да бъде воден от голямата си любов към Еда! Арас не ми се струва мъж, който позволи такова нещо! Той си пада по нея, да, дори може би много (и има за какво), но не дотолкова, че да изпадне в положението на Толга! Случаят Харун въобще не го споменавам повече, там любовта е взаимна, така че не би могла да бъде сравнявана, защото не виждам опорни точки!

# 650
  • София
Дами, от къде ги дърпате тези снимки?Благодаря предварително Hug
Ето тук
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=5707443&o=all&o … fbid=476009971837

# 651

Йеееееееееееееее, ужас , ужассс
Тук вече ще има гръм и мълнии

newsm50  
Ето от тук ще се тръгне към съдебната зала....

То4но!

Ами да върви към Съда ! Егати патката ! Много се ядосвам с тая Еда още от миналия сезон.  Wink

# 652
Това е - Мелда за мое много голямо разочарование май си е останала същата гадина от първи сезон - жалко че си мислех че вече се е променила. Не мога да повярвам, че в реалния живот може да има такива сестри...

# 653

Според мен тази снимка говори не за отношения Мелда-Арас,а по-скоро,че това са главните действащи лица-Мелда продължава да е основна фигура и през новия сезон.Както я видяхме и на  другата снимка,където са Еда,Ямур и Харун.Какво пък търси там,между тях?

# 654
Роси, г-жа Броненосец благодаря за превода!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 655
Арас е пич, та дрънка. Еда ще си намери майстора с него. Това наистина не е сантименталният Толга, нито влюбеният, загубил разума си Харун. Имам надежда в госпожа Хаят, да й отвори очите на Еда, но аман вече от грешките й !

# 656
kalamitsi
Аз само да ти кажа, че съм тук. smile3502

И какво от това! Обеща да не се обаждаш!

И какво от това!!!! Промених си мнението!!! smile3502
Зна4и да мъл4иш, вместо да говориш глупости при теб е по-скоро изклю4ение, а не твоя максима, както написа! Мен си ме знаеш - аз постоянно си ръся глупости!И не съм обещавала нищо! Давай по същество, 4е нямам много време! Стана късно!

Ти пак.....чела недочела.
Аз мълча, когато не разбирам или не знам нещо.
Ти обаче, хем не знаеш хем не разбираш. И не млъкваш!!!

# 657
Благодаря на Росисан и г-жа Броненосец за превода! Най-полезните хора за форума!
 Дълбоко съм разо4арована от резюмето, защото няма и намек за гореща сцена. Дори и целувката ще бъде само един сън!

# 658
kalamitsi
Аз само да ти кажа, че съм тук. smile3502

И какво от това! Обеща да не се обаждаш!

И какво от това!!!! Промених си мнението!!! smile3502
Зна4и да мъл4иш, вместо да говориш глупости при теб е по-скоро изклю4ение, а не твоя максима, както написа! Мен си ме знаеш - аз постоянно си ръся глупости!И не съм обещавала нищо! Давай по същество, 4е нямам много време! Стана късно!

Ти пак.....чела недочела.
Аз мълча, когато не разбирам или не знам нещо.
Ти обаче, хем не знаеш хем не разбираш. И не млъкваш!!!

Напротив! Нали ти беше максима! Ти дори не помниш какво си написала!

# 659
Благодаря на Роси и г-жа Броненосец за превода.
Единственият въпрос, който ме вълнува за следващият епизод е този как Еда вече никой не може да я спре, за да бъде с Ямур.  Rolling Eyes

Мисля,че с подкрепата на Арас(?),ще се вижда с Ямур,без да се съобразява с Харун.А и някой друг беше писал,че и Ямур сама ще търси контакт с Еда.Това се вижда и от кадрите .

Общи условия

Активация на акаунт