И аз станах мама на ангелчета ;(

• 5 187
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
Днес пак е СРЯДА - ЧЕРНА СРЯДА  smile3518
Няма ги миличките ми ангелчета вече една седмицаааа ... Сърцето ми се къса от мъка, част от него остана там, в онази болница ... Пред очите ми още е гледката как аз съм разчекната на масата, а докторите и акушерките си говорят "Ето, ЕКСПУЛСИРА И ДРУГИЯ ПЛОД" ... първото изпадна още докато се качвах на магарето ... ЕКСПУЛСИРА ... сякаш са нещо нежелано, нещо, от което бързам да се оттърва ... Не можах да ги опазя, не можах да им дам живот - тази мисъл ме побърква ...  newsm45 smile3511 smile3511
В неделя ми се обади свекърва ми - да ме попита как съм, но най-вече да ми говори за подаръци за Коледа и да ме пита какво искаме за подарък - нещо за къщата ... Какви празници, какви подаръци - особено за къщата!!!!!! Къщата ми е ПРАЗНААААААААА и нищо не може да я запълни ... Не издържах, разплаках се и я попитах мисли ли, че ще има празници за нас, а тя само ми каза да не рева ... А толкова я обичах тази жена ...

Миличка, не се настройвай срещу свекърва ти.Тя се опитва да те разсее, да не мислиш постоянно за болката.И на нея и е трудно, повярвай.В нас миналата година никой не говореше за болката и за случилото се.Аз плачех тайно от всички.Препоръчвам ти да отидете на почивка за някой ден с мъжа ти - ние така направихме и помага.Оставате само двамата на друго място с други хора.Бъди силна и вярвай, че след всяко лошо идва добро.Прегръщам те.

# 31
Не е честно ,много мъка има по тая зeмя ,много жалко че се увеличаваме .
Много съжелявам    Sad Cry Cry

# 32
akseltwo, Благодаря ти  Hug
Тук, за съжаление, всички разбираме какво й е на другата......Знаем какво е загубата на...Аз им чух гласчетата, как проплакаха, видях ги....и докато сме живи вече имаме къде да си поплачем.....Всичко е пред погледа ми.....Често ги сънувам...Стават вече 6 месеца откакто съм жив труп на таз земя..Дано по-скоро всички тук имаме по едно живо и здраво детенце, нашите ангелчета ще пазят вече своите братчета и сестричета.........Болката е многоо голяма.....

# 33
Искренно съжалявам... Hug.Незнам какво става в този свят............ newsm78. Природата се обърка ,живота се обърка и Господ ли се бърка като взема децата ни??????????????????????? незнам.

# 34
melisa_82 ,пргръщам те, Hugмамче и плача с теб,плача с всяка една от нас...Незнам как е възможно и защо Бог те дарява с това неизмеримо щастие,защото да разбереш че бият две сърчица е велико изживяване и после ти отнема всичко,за миг се срива светът cry cry ...Кураж ,мила,...кураж ,момичета!Вярвайте и се борете за своето щастие,а нашите ангелчета ще живеят завинаги в сърцата ни... Praynig Praynig

# 35
# 36
akseltwo , всичко описано от теб ми е до блока познато. Емоциите по време на стимулацията / растат ли яйцеклетките, нивата на хормоните, дебелината на лигавицата на матката и т.н./, чакането за положителен тест, да се видят сърчицата и всичко, всичко казано от теб. Щастието как расте бебчето в теб, как се развива нормално, как рита. Щастието, че ще ставаш мама... И неописуемата, зверска мъка, когато го загубиш, когато всичко свърши. В началото аз бях изпразнена от емоции, чувства, куха... Една година и един месец по-късно болката и тежестта са още с мен. Намерих успокоение в сина си. Той ми дава сили, той ме кара да се усмихвам. Дано намериш мир и ти, макар че е още много, много рано.

# 37
  • Разград
akseltwo, миличка, няма думи, които да те утешат.
И аз като теб загубих близначета - момченца преди 4 години и то в 7 месец. Знам колко те боли, но негативизма към свекърва ти е ненужен. Ще го разбереш когато мине малко време. Когато аз загубих бебчетата ни моята, обичана от мен свекърва, ми звънна и ми каза, че съпругът ми е съкрушен и не се храни и тя се тревожи и за него и дано се прибера, за да не го мислела и него. На мен ми стана много гадно тогава и много плаках, но после осъзнах че тя е била права и само е искала да ми даде кураж и да се държим заедно, за да го преодолеем. И да ще има празници за вас, и така трябва, защото ние сме живи и трябва да продължим напред. Ние празнувахме тогава, макар и не особено щастливи и очите ни се пълниха със сълзи, но не може и не трябва да се затваряш и да плачеш постоянно. Наплачи се, но продължи да живееш, а чудеса се случват и аз ти пожелавам едно в най-скоро време - нека моето Коледно пожелание към теб е едно сладко бебче догодина, а защо не и две!  Hug Peace Hug

# 38
Днес се навършва един месец, откакто моите две звездички отидоха на небето ... Почивайте в мир, мили мои Кукличке и Малък принце  Flowers Rose Flowers Rose Мама и татко никога няма да ви забравят ...
До днес нямах сили да извадя снимките от ехографските прегледи ... На последния 3D се виждат много ясно и двамата, особено Кукличката ми сякаш ми се усмихва ...  smile3518 smile3518 Бях решила да ги да ги накъсам и да ги изгоря ... Но после реших, че не бива да унищожавам единствения материален спомен, който имам от тях ... та нима когато загубим близък човек, унищожаваме всички негови снимки???? Моят татко си отиде от този свят преди 4 години, но не сме унищожили нито една негова снимка, нито видеозаписите от семейни тържества ...
Днес събрах душевни сили и извадих черно-белите разпечатки от ехографа ... Мъката е невероятна, моята Кукла все така се усмихва на мама и тате, а Малкият принц е поставил ръката си под главата си и крие лицето си в профил ... Те бяха нашето щастие, сега са нашата мъка ... Обичаме ви, мънички, мънички мои, котенце мило, зайченце сиво, почивайте в мир ...

# 39
akseltwo, добре си запазила снимките, мила. Болката няма да си отиде ако ги унищожиш. Аз моите снимчици също си ги пазя и тоновете, и те си седят на шкафчето за дрехите не моето детенце, както и дрешките му за изписването. Когато много ми е мъчно си паля свещичка там и си плача наволя. Мъчно е, че си нямаме място, където можем едно цвете да сложим, но това негово кътче за мен е мястото, на което винаги мога да го почувствам ( не че не го нося в душата и ума си постоянно ). Малкото матерални спомени от бебенцето ми се превърнаха в мястото, където усещам пристан. Зная, че в началото е много трудно и много боли при всеки допир до толкова скъпи предмети и  спомени, но минава време и като ги погледна започват пред болката да излизат и милите спомени и да започвам да мисля за него с повече спокойствие и приемане. И започва по-малко да боли, минаха почти 5 месеца.
 Flowers Rose Flowers Rose за твоите мили ангелчета.

# 40
И аз си пазя снимките от ехографа дори имам и на компютъра няколко цветни от 4Д понякога си ги гледам и плача не спирам да се питам защо господ ми взе момиченцето не отговор нямам мили майчета  Hugи плача заедно с  вас и се моля да спрем да се увеличаваме не искам повече да има майки който да страдат както нас и нека през новата година да бъдем поне малко по щастливи и да можем да се радваме на едни малки и сладки бебета а нашите ангелчета ще помним винаги и ще ги носим в сърцата си

# 41
Мили момичета, аз Ви пожелавам от цялото си сърце новата 2011 година да бъде най-щастливата и най-успешната за Вас и лошите спомени да останат някъде в миналото.Да гушнете по едно прекрасно малко бебенце, което да Ви вдъхне сила и да осмисли живота Ви.Прегръщам Ви силно.
И аз си пазя снимка от ехографа, дори не ми е минавало рез ума да я изхвърля, все пак е спомен, та дори и с лош край.

# 42
akseltwo ,мила,прегръщам  Hugте силно!Исками се да ти кажа че с времето ще е боли по-малко,но уви не мога!Стаховете ще ни съпътстват винаги,но ще дойде ден,в който надждата и  вярата ще изпълнят отново почерненото ти сърце!Не погубвай тези спомени,те са единственото нещо ,което ни остана от тях,но всички знаем,че те,нашите ангелета остават живи завинаги в сърцата ни cry cry cry
Беа,Мими,Мая,Винелина...толкова сме много...стрдам с вас и ви прегръщам
 За нашите погубени рожби Flowers Rose  Flowers Rose

# 43
 newsm45 newsm45 newsm45
AKSELTWO за твоите рожби. Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт