Косопадът

• 110 109
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
абсолютно  Peace

при вече настъпил косопад с външен израз - от моите наблюдения - най-добре действат локално приложимите средства - ампулите - и в случая - ще препоръчам тези на виши  Peace

знам за 1 случай, в който и шампоанът (на виши) е помогнал, но не е ясно дали косопадът вече поотминавал или наистина шампоанът е помогнал и разбира се е най-добре е да се ползва с ампулите  Peace

# 526
И аз да се оплача , след половин годишна борба докато се изруся ,/вече успях / имам ужасен косопад .Мажа я с маски  - http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217&products_id=1551 , и http://www.vitalityclub.bg/?lang=bg&p=items&id=596&type=89
след измиване мажа с Eliksir 79 с арганово масло
препоръчайте ми как да намаля влиянието на боите и изрусителите /защото съм и на кичури /

# 527
И аз да се оплача , след половин годишна борба докато се изруся ,/вече успях / имам ужасен косопад .Мажа я с маски  - http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217&products_id=1551 , и http://www.vitalityclub.bg/?lang=bg&p=items&id=596&type=89
след измиване мажа с Eliksir 79 с арганово масло
препоръчайте ми как да намаля влиянието на боите и изрусителите /защото съм и на кичури /
От къде си купи маската на TECHNICA?  Mr. Green

# 528
От този сайт и съм доволна от нея , много добре се разбират с изсушената ми без блясък коса

# 529
От този сайт и съм доволна от нея , много добре се разбират с изсушената ми без блясък коса
Много благодаря!   bouquet  Hug   bouquet
И не си козметичка, нали?  Simple Smile
Аз съм решила да си поръчвам продукти за лице и се чудих дали всеки би могъл да поръчва от тази сайт.
Би ли споделила за колко време ти доставиха маската....може и ЛС да ми пратиш.  Praynig
Извинете за отклонението.  Blush

# 530
  • в 1001-та нощ
desirebo  Peace посочените продукти са грижа за косъма, но не и за скалпа  Peace

при косопад - грижите трябва да са към скалпа и космените луковици и може би боята не е подходящата  Peace

# 531
  • София
Откъде Stimuliste на Kerastase ?

# 532
Ползвам боята Beauty color - боята е професионална /поне така ми каза мацката в магазина на Алабин/
Препоръчайте ми терапия ,моля  Praynig
 Имах прекрасна чуплива и гъста коса , но от желанието си да имам
руса коса май я съсипах тотално

# 533
  • в 1001-та нощ
не е въпросът само в това дали е професионална или не, а може да си чувствителна към конкретна съствка  newsm78

при мен така се отразява 10 минутната на Лореал, на други хора -  други бои....

като терапия - можеш да започнеш с ампулите на виши - 1 курс, а после на лакме - пак 1 курс; паралелно можеш да ползваш и добавки за коса  Peace и да смениш боята  Peace (пак ползвай професионална, но друга  Peace)

# 534
Откъде Stimuliste на Kerastase ?

От фийлюник или и-бей  Peace Лично аз ти препоръчвам редовно да проверяваш в и-бей (спечелих го на половината от цената му във фийлюник)
Аз съм със сезонен косопад, който продължава повече от месец  Sad Не че вземам и някакви мерки де, освен Стимулисте...Но явно имам нужда и от още нещо на този етап. Ще ви наглеждам.

# 535
Stimuliste на Kerastase се използва за подържаща терапия, поне аз съм останала с такова впечатление. От тази серия има също шампоан и ампули. Шампоанът на Kerastase не ми хареса и беше подобен на Vichy. Ампулите не съм ползвала, но и не съм имала сериозен косопад и за това си купих спрея.
Ако имате сериозен косопад е по-добре да започнете с ампулите и след това да минете на спрея.

# 536
При мен косопадът намаля, но от 3 месеца смених  боята за коса. Поръчвам от I Herba, без парабени. Rolling Eyes

# 537
Аз не съм доволна от Vichy. Свърши ми Stimuliste и си купих шампоана и ампулите на Vichy и забелязах, че започнаха да ми падат повече косми.
Шампоанът ми смъкна боята и ми се отрази пресушаващо на косата, а ампулите.....от тях не видях никаква полза.
След една седмица се връщам отново на Stimuliste  Grinning

# 538
  • София
И на мен Фитовала много ми суши косата.
А тя пак почна да пада ужасно.
Преди това имаше някакво затишие 1-2 седмици.
Да не би да е защото се боядисах?

# 539
От къде купувате Stimuliste? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт