Косопадът

• 110 097
  • 749
  •   2
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
maxi hair от iherb

за Ева - може по телефона и изпращат с куриер  Peace ; ползвала съм и ползвам доста техни продукти, особено от медицинската линия - Capillo

# 556
ако си запозната с протеолитичните ензими (прием на гладно) - мисля, че 1 курс според възрастта - може да ти се отрази добре, ако проявиш интере ще ти дам линк и ще ти обясня защо  Peace
Благодаря за бързият съвет,a.l.e.n.a  Hug За протеолитичните ензими чувам за първи път Embarassed и ще съм ти благодарна ако имаш време да ми дадеш инфо за тях.

# 557
  • в 1001-та нощ
в момента върви трета тема, ще ти дам линк към първата, достатъчно е да зачетеш началото, за да добиеш представа

действа очистващо - в смисъла, който е вложен (да не разказвам сега) и атакува фиброзните тъкани - каквато фиброза на космените луковици е една от причината за косопад

действат в много отношения, естествени са, преиемат се на гладно, а не с храна

ето линк да се запознаеш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452318.0

# 558
  • Бургас
Простете лаишкия ми въпрос, но имаше едни порядъчно скъпички, френски ампули против косопад, не мога да се сетя как се казваха?

И освен Пантогар и Ревалид, нещо с подобен на техния ефект?

Иначе аз лично съм доволна от шампоана на Вела против косопад.

# 559
  • в 1001-та нощ
тези, които бяха в ремедуим ли?

имаше една цифромания, но сега не ги виждам?

нещо за подсказка  newsm78

а аз днес имам ново откритие Wink)) пак бебешки космалаци  Hug  отдавна не си ровя в косата да ги търся .... днес, вглеждайки се в корените, че съм за боядисване -  ги фиксирах -  Hug - около сантиметър са - много им се израдвах Hug не очавках; радвах се, че май оттървах пролетния косопад - обичано не ме засяга ....след някой месец ще е време за превенция на есенния косопад - поне 3 месеца преди обичаната му изява  Hug

# 560
  • Бургас
а.l.e.n.a, не знам, никакъв спомен нямам, карай  Hug

# 561
  • в 1001-та нощ
 newsm78 http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=252183  newsm78 (швейцарски патент  Peace )

# 562
  • София
Ама и цена Crazy действа ли поне?

# 563
  • в 1001-та нощ
не съм го ползвала, но някой беше ползвал продукти от серията, дали не беше рая_никол newsm78

# 564
Да, но ползвах само 1 кутийка, после не ги открих, естествено от само 1 полза нямаше

# 565
  • в 1001-та нощ
сещаш ли се кой точно продукт ползва, че са много http://www.remedium.bg/?page_id=28&paging=1

# 566
От къде мога да купя Stimuliste ...може ли линк или конкретно място във Варна.
Целта ми е уплътняване на косъма и спиране на омазняването в корените, за сметка на омекотяване на краищата++++спиране на косопада, който ве4е не знам от какво е-сезонен ли или след раждане /1.5 год мина оба4е/  #Crazy newsm78
За момента ползвам шампоани на Лакме и Клоран с вит В,  редувам двуфазния спрей и кристалите.  bouquet

# 567
  • в 1001-та нощ
мисля, че само Стимулисте - няма да ти е достатъчен  newsm78

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 11:02 от a.l.e.n.a

# 568
мисля, че само Стимулисте - няма да ти е досттъчен  newsm78

Моля те  newsm78  bouquetдай идеи..............

# 569
  • в 1001-та нощ
първо да видим какво разбираш под "омазняване в корените"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт