Косопадът

• 110 076
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Stimuliste на Kerastase

От къде да го купя във Варна или онлайн?

Може ли конкретни насоки към някой сайт и каква му е горе долу цената. Да  питам този продукт умазнава ли косата, че си взех двуфазния спрей на Лакме и страшно ми умазнава косата  и кристалите им също. Слагам ги само на краищата , но.....А шампоана на Лакме за дълбоко по4истване...от него пък на втория ден почва да ме сърби главата? newsm78 #Crazy

# 616
# 617
Stimuliste на Kerastase

От къде да го купя във Варна или онлайн?

Може ли конкретни насоки към някой сайт и каква му е горе долу цената. Да  питам този продукт умазнава ли косата, че си взех двуфазния спрей на Лакме и страшно ми умазнава косата  и кристалите им също. Слагам ги само на краищата , но.....А шампоана на Лакме за дълбоко по4истване...от него пък на втория ден почва да ме сърби главата? newsm78 #Crazy

Не, не омазнява изобщо, но пък страхотно освежава скалпа  Heart Eyes Но пък аз винаги съм била с много суха коса, така че предполагам има значение и този факт  Peace

# 618
Не, не омазнява изобщо, но пък страхотно освежава скалпа  Heart Eyes Но пък аз винаги съм била с много суха коса, така че предполагам има значение и този факт  Peace
И при мен е така.

Ако не се лъжа, P-r-o-l-e-t не е с много суха коса, но беше написала, че и при нея не омазнява.

ВечеПетя, ти пробвала ли си Vichy и ако си го пробвала, какво ти е мнението за него?

Някой пробвал ли е ампулите на Kerastase?

# 619
ВечеПетя, ти пробвала ли си Vichy и ако си го пробвала, какво ти е мнението за него?

Имах един период на редовно появяващ се пърхут и тогава само зеленият Vichy (за сух пърхут) ме избавяше от него. Но това беше преди години. Наскоро пак ми се раздразни скалпът, появи се пърхут и реших отново да се върна към стария изпитан вариант. В няколко аптеки ми обясниха, че този вариант на шампоана вече го няма, но пък се предлага в подобрен вариант - за пърхут и косопад едновременно. Да де, ама четейки опаковката, не ми харесваше описанието, защото определено си беше за мазен скалп. В крайна сметка, след като обиколих аптеките в града, си закупих "подобрения" вариант - ами никаква връзка няма с предишния. Изсуши ми ужасно и без това сухата ми коса. То си го пишеше, де, ама купих си го от немай-къде...Отлежава някъде из шкафовете...На мазен скалп предполагам, че ще е перфектен.
Ползвала съм и червения, енергизиращ на Vichy - доволна бях, но пак беше преди 3-4 години; ако и той е "подобрен" в момента, айде нема нужда  Laughing

# 620
  • Бургас
Препоръчаха ми някакви таблетки Ca+Mg+Zn. Някой да знае на коя фирма са, така ли точно се казват и имат ли ефект?

# 621
  • в 1001-та нощ
да не е т.нар. калмацин  newsm78

калцият се усвоява добре с магнезий Wink)) обичайно се изписват при проблеми с никтите - ако имаш онези бели петънца, то вероятно липсва цинк  Hug

на теб не знам защо е изписан  newsm78

а на мен ми свърши неоптид-а - не че го ползвах много редовно - по-скоро от дъжд на вятър и докато мислих да си взема и аз стимулисте  newsm78 се спрях на хроностим - двуфазния за поддръжка на дюкре

Цитат
Chronostim е терапевтично средство за косопад, базирано на откритията на хронобиологията (учение базирано на биоритмите).Кожата на главата и космения фоликул, като всеки жив орган, зависят от биологични ритми, регулиращи клетъчната дейност. Сутрин ензимната активност, която предизвиква косопад е най-висока, а вечер имаме увеличение на клетъчната активност, усилваща космения разтеж. Chronostim използва две отделни формули,всяка от които е специално адаптирана към тези биологични ритми.Това гарантира, че Вашата коса ще получи точната активна субстанция в точното време на деня.

има две спрейчета - едно за вечер и едно за сутрин

# 622
  • Бургас
Aз малки бели петънца /не постоянно, но от дъжд на вятър/ си имам от дете...
Доскоро ми се цепеха и ноктите, засега, като че ли поне този проблем отшумява...
В момента пия и цинк+биотин, но си мислех, ако тези таблетки са по-добри, да ги сменя  newsm78

# 623
  • в 1001-та нощ
предозирането с калций - изобщо не е добра идея  newsm78 ако нямаш нужда  newsm78  не че в тази форма е свръх усвояем  Hug

изследван ли ти е калция  newsm78

аз така и не разбрах за какво ти го изписаха  newsm78

# 624
  • Бургас
Ca+Mg+Zn ми бяха препоръчали /лекар/ по повод косопада /който при мен не е видим, защото ми е сравнително гъста и къдрава косата, но като почне да пада по една перука на ден и ми става лошо/...

Калций ми бяха излседвали преди /повече от година/, беше ок  Thinking

# 625
  • в 1001-та нощ
в момента предприемаш ли мерки "против косопада" - видях, че си писала, че започва лятото и свършва зимата, а това е много дълго време  newsm78

# 626
  • София
да не е т.нар. калмацин  newsm78

калцият се усвоява добре с магнезий Wink)) обичайно се изписват при проблеми с никтите - ако имаш онези бели петънца, то вероятно липсва цинк  Hug

на теб не знам защо е изписан  newsm78

а на мен ми свърши неоптид-а - не че го ползвах много редовно - по-скоро от дъжд на вятър и докато мислих да си взема и аз стимулисте  newsm78 се спрях на хроностим - двуфазния за поддръжка на дюкре

има две спрейчета - едно за вечер и едно за сутрин

доволна ли си от този продукт?

# 627
  • в 1001-та нощ
написах, че ще го купувам  Hug не съм го ползвала още, не съм го и взела  Hug

но, като цяло - от Дюкре съм доволна, затова им се доверявам за пореден път  Peace

при теб - какъв е проблемът? Rolling Eyes newsm78

# 628
  • София
Извинявай,нещо не съм разбрала явно. И аз не знам какъв е проблемът, но такъв има.Само зимата не ми пада коса. Какво ли не ползвам, само на лекар остана да отида сега.Можете ли да ми препоръ4ата ендокринолог?
Ина4е пия Енобиол, ампули Дукре и шампоан Ревита (ако не греша името). Пролетният косопад не е страшен, но есента беше наистина плашещо положението.

# 629
  • Бургас
в момента предприемаш ли мерки "против косопада" - видях, че си писала, че започва лятото и свършва зимата, а това е много дълго време  newsm78
Мия се с Фитовал.
Пия Рeвалид, цинк и биотин, Невробекс...
Разни маски с и без отмиване...
Има напредък, но има още какво да се желае..

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 19:53 от Мон...

Общи условия

Активация на акаунт