Косопадът

• 110 035
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,искам да попитам ,как точно използвате прогестогела ? Преди или след баня ,как го дозирате ,колко време стоите с него ?
ПС използвала съм почти всички видове противокосопадни шампоани и ампули, нито едни не вършат работа,питам за прогестогела,тъй като проблемът е хормонален Sad

# 706
  • в 1001-та нощ
може да е хормонален, но зависи кой хормон  Hug

Цитат
5-6 см от тубата (може и повече) се втриват в кожата на главата половин-един час преди миене на косата

# 707
може да е хормонален, но зависи кой хормон  Hug

Цитат
5-6 см от тубата (може и повече) се втриват в кожата на главата половин-един час преди миене на косата

Благодаря за бързия отговор   bouquet Проблемът е ,че  е една хормонална каша (проблемът е аденомче на хипофизата ), боря се  с вятърните мелници от години  Tired  само това не съм пробвала и някои ужасно скъпи продукти и процедури като мезотерапята например ,иначе съм опитала всичко от Фитовал до Дюкре и резултат -нулев .
ПС не си спестих и билкари разни и рецепти на Ванга и на още многи нзайни и незнайни ,книга мога да напиша  Sick

# 708
  • в 1001-та нощ
ох, много тъжно  Tired сестра ми има такъв проблем и изобщо, ама изобщо не иска да се лекува, само щяло да си мине, халосва се с разни билки, махала и какви ли не други щуротии ... ooooh! ooooh! ooooh! може да те питам на лични какъв опит имаш

а прогестогелът действа добре при хашимото - препоръчват го лекари и от опит - споделят положителни резултати  Peace

ензимите - пробвала ли си  newsm78

# 709
http://vitabiotics.bg/produkti/perfectil/perfectil-originalna-formula-kosa.html

Какво ще кажете за това? Сега ми попадна  newsm78

# 710
  • в 1001-та нощ
всяка реклама обещава  Hug друг въпрос е какви са концентрациите  Peace

а с този йод - при проблеми с щитовидната (от където тръгва косопад) - трябва да се внимава

аз ще вземам коктейлчето, за което писах Heart Eyes

честно казано - сега не знам от какво са ми новите растежи ..... само експериментирам, но ако се спася от есенния косопад - ще съм най-щастлива на земята ..... ще направя каквото зависи от мен, пък каквото стане Hug

# 711
alena кох беше твоя продукт който ще вземаш за коса?

# 712
И аз съм изпуснала коктейла  Embarassed

# 713
  • София
И аз съм изпуснала коктейла  Embarassed
И аз.  Rolling Eyes

# 714
  • в 1001-та нощ
ееее, ами значи и други работи сте пропуснали вероятно  Blush Heart Eyes (токотриенолите, ензимите и т.н.  Heart Eyes )

ето коктейлчето, направо ще е вкусно http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Ultra-Hair-Thick-Shake-French … b-454-g/7493?at=0  Heart Eyes

# 715

И аз искам мнение ако някой познава тзои продукт? newsm78

# 716
Само Алена ни е утехата.... Embarassed Знам че всичко рекламрано нещо е боклук ама...
Алена, достатъчна ли е дозата биотин, или по- добре да си вземем чист?

# 717
  • в 1001-та нощ
не видях да е указано колко е, но не само биотин е нужен  Hug

# 718
ееее, ами значи и други работи сте пропуснали вероятно  Blush Heart Eyes (токотриенолите, ензимите и т.н.  Heart Eyes )

ето коктейлчето, направо ще е вкусно http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Ultra-Hair-Thick-Shake-French … b-454-g/7493?at=0  Heart Eyes

a.l.e.n.a, пробва ли го?
Какъв вкус има?

# 719
  • в 1001-та нощ
не, не съм го поръчала още, но ще поръчвам тези дни, понасъбраха се неща - пише, че е с вкус на ванилия, но този тип продукти (с вкус), обикновено са разработени с различни вкусове и ще видя и другите; въпреки, че аз харесвам ванилия и дори да има други ще взема това Hug

Общи условия

Активация на акаунт