Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№5

• 43 959
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Не е задължително разтоварващият ден с ориз да е съобразен с лунните фази, но е по-добре ако е. Peace

# 76
Е, най-добре е на фазата на луната  Wink .... но и друг ден да е /по собствено осмотрение/ пак е по-добре без никакъв разтоварващ ден Naughty
Разбрала си добре  Peace
Хеййй, H0uSse_Baby, ти къде се изгуби?  newsm78 Как я караш?

# 77
Утре... на оризче... някой....?  newsm78

Аз мисля в неделя - 28.11 , тъкмо съвпада с фазата на луната.  Simple Smile

# 78

Ами тук съм, дебелея си. Grinning Толкова съм се подула от ядене... Но и аз от утре разтоварвам до понеделник, според луната. Simple Smile

# 79
и аз съм така..провалям се с храна..и дано успея от утре да съм сериозна!
H0uSse_Baby,успех,както също и на оризарките! Hug Peace

# 80

Ами тук съм, дебелея си. Grinning Толкова съм се подула от ядене... Но и аз от утре разтоварвам до понеделник, според луната. Simple Smile
Ееееееее, стегни се, моля те!!! Ако си ти на аватара ...  newsm78 ... първо си много млада, второ много хубава, за да се оставяш на течението и да дебелееш от тъпчене с ядене... не ми се сърди... ама...  smile3512 Айде... утре заедно на разтоварване  Peace

# 81
и аз съм така..провалям се с храна..и дано успея от утре да съм сериозна!
H0uSse_Baby,успех,както също и на оризарките! Hug Peace
И ти не ми се сърди... ама...  smile3512 Айде утре и ти с нас...  Peace

# 82
Ql4e_ZLAto, Hug  bouquet Hug
ще опитам!благодаря ти!събуждаща и стимулираща си! Hug

# 83

Ееееееее, стегни се, моля те!!! Ако си ти на аватара ...  newsm78 ... първо си много млада, второ много хубава, за да се оставяш на течението и да дебелееш от тъпчене с ядене... не ми се сърди... ама...  smile3512 Айде... утре заедно на разтоварване  Peace
Засрами ме. Blush Стягам се от утре, решено е, ще пиша как се справям. Hug

# 84
Добро утроооо!  newsm51
Хайде - кафе, димяща вода, чайчета, плодове /имам мандарини и ябълки/ иии ... шепа ориз... Днес ще пробвам вече червения и ще споделя за вкуса му...
 Hug

# 85
  • под дъгата
Дзааак Hug Оризите гледам-браво на вас.Аз тази седмица няма да се вкл.- с МЦ съм от вчера и съм една поддута...Ама ще мине.Последните 2 месеца МЦ е след детокса и не мога да се нарадвам на лекотата си,а и по време на детокса ме гони апетита...Ама устисквам де,ината по-силен Wink
Успех с оризовия ден!

# 86
БубаЛинаHug , скоро не си била с нас на ориз.... хайде другата седмица  Wink 
Аз наистина като че ли използвам инерцията набрана от детокса и съм се вдъхновила... ми как няма... и днес съм си на килограмите от след последния детокс... smile3508 Дали пък най-после няма да се радвижат нещата при мен  Thinking

# 87
БубаЛинаHug , скоро не си била с нас на ориз.... хайде другата седмица  Wink 
Аз наистина като че ли използвам инерцията набрана от детокса и съм се вдъхновила... ми как няма... и днес съм си на килограмите от след последния детокс... smile3508 Дали пък най-после няма да се радвижат нещата при мен  Thinking
Ще,ще Кюлче...търпение и постоянство му е майката... Hug

# 88
и ориз
оооурисссс Mr. Green
боже, колко е блудкав-добре че е веднъж седмично

# 89
pergola, ти какъв ориз ядеш?
Червения не е лош, докато се вареше миришеше все едно варя царевица  Thinking А и кафевия е хубав, не мога да кажа, че са блудкави... Виж бял "натюр" не съм яла, за да ги сравня ...
А вижте за червения на какво попаднах:
"Рецепта за прочистване на организма и за отслабване:
1. От предната вечер се накисват във вода 2 лъжици червен ориз.
2. На другия ден сутринта се вари оризът и се консумира на гладно.
3. В продължение на 2 часа не се приема храна и вода.
След 2-та часа се храните нормално.
Важно е да се помни, че дозата червен ориз се приготвя ежедневно"
Само дето не пише колко време да се прави....  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт