Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№5

• 43 957
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
orhidee благодаря за отговора ! Днес мисля да отида из аптеките да си купя необходимите неща.  Wink

Аз вчера правих захранването, макар че не на 100 %, но пък днес гледам че свалените килограми са задържани Simple Smile Flutter

Искам да попитам на някоя от вас случвало ли и се е да се изпъпчи цялата след детокс.  newsm78 Питам защото по принцип имам чиста кожа , а са ми избили едни пъпки  Shocked .. и се чудя да не би да е от прочистването. Чувала съм от една приятелка, която само че е била при Емилова, че след известно време на чай и ябълки е имала доста пъпки по лицето ... , нейтото обяснение беше , че е от прочистването на организма..

# 61
orhidee благодаря за отговора ! Днес мисля да отида из аптеките да си купя необходимите неща.  Wink

Аз вчера правих захранването, макар че не на 100 %, но пък днес гледам че свалените килограми са задържани Simple Smile Flutter

Искам да попитам на някоя от вас случвало ли и се е да се изпъпчи цялата след детокс.  newsm78 Питам защото по принцип имам чиста кожа , а са ми избили едни пъпки  Shocked .. и се чудя да не би да е от прочистването. Чувала съм от една приятелка, която само че е била при Емилова, че след известно време на чай и ябълки е имала доста пъпки по лицето ... , нейтото обяснение беше , че е от прочистването на организма..
ДА,нормално е по време и след детокс да се изчистваш и да излизат пъпки. При мен доста често е така.

# 62
  • Бургас
Аз пък днес съм особено подута. Не знам от какво е, но имам чувството, че съмм като на рекламата - от толкова газове ще литна

# 63
  • под дъгата
Аз докато се наглася да питам Чери може ли и ние от Бг мама....Па се срамувах,мислех,че ще е нахално... ooooh!
Ще се опитам,да я сложа в първия пост или ще помоля модератор,че аз май вече не мога да поправям там newsm78

# 64

И на мен ми излязоха пъпки-по раменете, малки и червени.Днес ги видях. Учудих се, защото никога не ми излизат пъпки(като изключим МС), а пък изобщо не се сетих, че може да са от детокса. Явно е нормално последствие Simple Smile

# 65
Здравейте мили детокски Hug Hug Hug,

Относно табличката, аз веднага се записах Embarassed Embarassed Embarassed, не съм си и помисляла да искам разрешение Embarassed Embarassed Embarassed.

На мен пъпки, освен по лицето ми излязоха и някакви болезнени петна по скалпа, и аз си помислих, че може и детокса да е причината newsm78.

Моите минуси този път са 2,5кг.

# 66
момичета зравейте
честита нова тема и благодарности за оформлението й

Минах 4-ти детокс и бях също толков зле колкото на първия и втория от тях. Третия минах по леко но пък имах като резултат други здравословни проблеми... Разбирам че факта че се чувствам зле не се дължи на изчистването от токсини а предполагам на факта че съм с нормална към кльощава комплекция и с определени хранителни предпочитания и ограничения в ежедневното меню. Та въпросът ми е има ли в темата някой на който детокса да не действа зле, в какво се изразява и каква може би е причината ...

bouquet

# 67
здравейте мацкиииииииииииииии Hug Hug Hug..........много се радвам за всички вас и постигнатите резултати................аз преди 2 седмици правих с момичетата плодово -оризовия.............за които ме помнят
       аз още от 26.11.2010 спрях хляба,сладкото и се посветих на разделното хранене........и преди съм имала резултати с него..........до тук съм -7 кг./от качени 20кг след бременност и раждане на 3-тата ми рожба на 40г./това са важни подробности................от време на време прегрешавам/1 път седмично/......иначе си пийвам и винце понякога,кафето си го пия с мляко 2захарчета и много разходки .............
   но пък не успях с детокса сега и много ви се радвам.................аз съм кърмачка и бебка от цитрусите има колики.....................абе зор ми е............а иначе със салатка и месце понякога/сиренце винаги/ми е доста по-поносимо

newsm10

# 68
djulyy70 Peace
мислех, че си се отказала /аз бих, на твое място/ 7кг за няма и месец-това си е повече от постижение. избери си режим, който ти харесва и ти е удобен в този период, а живот и здраве след няколко месеца бебка ще мине на пюрета, а ти на фрешове Simple Smile
браво на теб
Hug

# 69
       аз още от 26.11.2010 спрях хляба,сладкото и се посветих на разделното хранене........

Може би имаш предвид 26.10.2010 ?  Simple Smile

Искам да споделя и моят резултат до момента.
Разрових се назад, че не помня точна дата за начало...
Но е някъде 8.11.2010. От тогава започнах съветите от 1-ва страница.
Сутрин 1 грейпфрут, кафе пия нес - чисто. Много отдавна не го пия със захар, до скоро слагах сметана, но вече е чисто. Simple Smile
Прием на храна между 12ч и 20ч, като преди детоксикацията не бях много стриктна във вида й и съм похапвала и  сладко.
До момента съм -5кг. Flutter
Като -2 имах преди детокса , -2 по време на детокса. Правих го само 2 дена. И -1 е последвал резултат.

# 70
здравейте,момичета!
в предната тема говорихте за вит C на прах.някой опитвал ли е това:
http://zaper.artcom.bg/витамин-c-на-прах

# 71
Утре... на оризче... някой....?  newsm78

# 72
Утре... на оризче... някой....?
бе мисля да се пробвам Rolling Eyes
/за трети път в петък - дано да е успешен/
малко с плодовете съм лимитирана...затова пък ориз-за целия китайски народ Mr. Green
айде, Ql4e_ZLAto, докато още ни държи инерцията от детокса Peace

# 73
Хайде  Hug Не е за вярване, но днес бях на килограмите си след детокса...   fingerscrossed за утре

# 74
Утре... на оризче... някой....?  newsm78
Защо утре? Фазата не е ли в неделя?Извинявам се,ако не нещо не съм разбрала,и се налага обяснение Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт