Вие ще ме убиете.
Т'ва е любовно писмо от някоя мома. Било е запечатано с восък за романтика. Червеният парцал е част от бельото й. Мъжът е фетишист и романтик.

. Моята свкърва е така - жената на по-големият й син се е омъжила за него, защото: "го е излъгъла, защото е хитра селянка и т.н", а не защото го обича
. Аз съм с по-малкият й син, защото: "съм му направила древна руска магия, защото съм хитра и коварна, а иначе нищо не става от мен" - вероятността да сме заедно просто защото го обичам, въобще се изключва като вариант
. Аз съм с по-малкият й син, защото: "съм му направила древна руска магия, защото съм хитра и коварна, а иначе нищо не става от мен" - вероятността да сме заедно просто защото го обичам, въобще се изключва като вариант 
.А за другото - прекалено ясно вижда колко синът и е луд по мен и това много я дразни. Не може да се примири. Иска те да обичат само нея , абе болна работа ви казвам
.А за другото - прекалено ясно вижда колко синът и е луд по мен и това много я дразни. Не може да се примири. Иска те да обичат само нея , абе болна работа ви казвам 

Изприщваш се, но и ти звучиш като такава. Искаш да кажеш, че мъжът след брака няма право на тайни от жена си? Такива, от които не зависи нещо важно, като напримееееер... парцалче под възглавницата? Прочитайки твоя пост си представям как си долепила дулото на Колт 45ти калибър до челото на възлюбления си и му крещиш да ти изкаже майчиното си мляко. 
Убедена съм обаче, че тя изобщо не го осъзнава...
Но не искам да разводнявам темата на момичето, все пак тя е за нейната свекърва, а не за моята