За свекървите, магиите и още нещо...

• 10 716
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Амулети в парцали, книжки с надписчета и восък?!
Вие ще ме убиете.

Т'ва е любовно писмо от някоя мома. Било е запечатано с восък за романтика. Червеният парцал е част от бельото й. Мъжът е фетишист и романтик.

# 46
  • Sofia
Защото някои търсят конспирации във всичко  Wink
И аз мисля, че е някакъв амулет за късмет и успех в работата примерно.
Що не си е казал тогава, а мълчи като пукъл. Или жена му ще му развали късмета...  Crazy

# 47
  • София
Определено е много тъпо, че мъжът й си мълчи по въпроса. Нали са семейство - не би трябвало да има тайни  Peace

# 48
Защото някои търсят конспирации във всичко  Wink
И аз мисля, че е някакъв амулет за късмет и успех в работата примерно.
Що не си е казал тогава, а мълчи като пукъл. Или жена му ще му развали късмета...  Crazy

Ами щото знае, че жена му е подозрително и негативно настроена към тия врачки и дивотии на майка му...   но пак е тъпо. Трябва да бъде разпитан любезно, но строго. Амулети ще държи...
   Всъщност аз имам в портмонето една рибешка люспа и един китайски йероглиф... ама не са завити в ничие бельо, де Crazy

# 49
Защото някои търсят конспирации във всичко  Wink

Правда Peace. Моята свкърва е така - жената на по-големият й син се е омъжила за него, защото: "го е излъгъла, защото е хитра селянка и т.н", а не защото го обича Naughty . Аз съм с по-малкият й син, защото: "съм му направила древна руска магия, защото съм хитра и коварна, а иначе нищо не става от мен" - вероятността да сме заедно просто защото го обичам, въобще се изключва като вариант Tired

# 50
Моята свкърва е така - жената на по-големият й син се е омъжила за него, защото: "го е излъгъла, защото е хитра селянка и т.н", а не защото го обича Naughty . Аз съм с по-малкият й син, защото: "съм му направила древна руска магия, защото съм хитра и коварна, а иначе нищо не става от мен" - вероятността да сме заедно просто защото го обичам, въобще се изключва като вариант Tired

Е, тя  свекърва ти всъщност не отрича твоята любов към единия й син и любовта на етърва ти към другия. Съгласна е, че ти обичаш сина й, затова си с него. Тя обаче се съмнява в неговата любов към теб, затова и си я обяснява с омагьосване  Laughing
Но стана ясно какво имаш предвид, де.

# 51
Не, не съгласна че ги обичаме, тя мисли че сме с тях от интерес, за пари, а пък етървата е и от провинцията, та за нея има подозрения че причината е да живее в София  Wink.А за другото - прекалено ясно вижда колко синът и е луд по мен и това много я дразни. Не може да се примири. Иска те да обичат само нея , абе болна работа ви казвам Sick

# 52
  • София
Аууу, Шанталче, имаш свекърва за чудо и приказ  Crazy Някои мъжки майки прекрачват всички граници. Добре че свекърва ми не е от тях иначе не ми се мисли как щеше да хвърчи перушина  Mr. Green

# 53
Ох, неприятна ситуация с тази свекърва, която се мисли за "магьосница" и - което е лошо - съпруг, който взима майка си за "магьосница". Бих направила откровен скандал по въпроса пред свекървата и съпруга. Лошото е, че само със скандал няма да мине, а наистина само със заплашване с ответна "магия" може би ще постигнеш нещо. Не за друго, а защото такъв тип хора си обясняват действията на другия все през невидими сили.

# 54
 Най-кофти от цялата работа ми се вижда фактът, че съпругът не споделя с жена си какъв е проблема, какво е странното нещо под възглавницата и от кой е то? Честно казано, ако мъжът ми се опита да скрие подобно нещо от мен или да ме държи на страна от това, което се случва в неговия живт, бих се замислила серизно за чистотата на нашите взаимоотношения!
 Иначе съм твърдо убедена, че майки, баби, дядовци нямат място в семейните отношения на една двойка, освен ако любезно не са помолени за съвет или мнение.... Направо се изприщвам от такива властни жени #2gunfire

# 55
Не, не съгласна че ги обичаме, тя мисли че сме с тях от интерес, за пари, а пък етървата е и от провинцията, та за нея има подозрения че причината е да живее в София  Wink.А за другото - прекалено ясно вижда колко синът и е луд по мен и това много я дразни. Не може да се примири. Иска те да обичат само нея , абе болна работа ви казвам Sick

Без да се правя на психолог, но щом тя смята така, явно не вярва, че синовете й са достатъчно добри, за да имат жени като вас двете с етърва ви. Един вид ги подценява и си казва: "Никоя няма да го хареса заради него самия, заради парите ще да е", това говори много лошо за нея като майка. Така да ги подценява.

# 56
Най-кофти от цялата работа ми се вижда фактът, че съпругът не споделя с жена си какъв е проблема, какво е странното нещо под възглавницата и от кой е то? Честно казано, ако мъжът ми се опита да скрие подобно нещо от мен или да ме държи на страна от това, което се случва в неговия живт, бих се замислила серизно за чистотата на нашите взаимоотношения!
 Иначе съм твърдо убедена, че майки, баби, дядовци нямат място в семейните отношения на една двойка, освен ако любезно не са помолени за съвет или мнение.... Направо се изприщвам от такива властни жени #2gunfire
Thinking Изприщваш се, но и ти звучиш като такава. Искаш да кажеш, че мъжът след брака няма право на тайни от жена си? Такива, от които не зависи нещо важно, като напримееееер... парцалче под възглавницата? Прочитайки твоя пост си представям как си  долепила дулото на Колт 45ти калибър до челото на възлюбления си и му крещиш да ти изкаже майчиното си мляко. Crazy

# 57

Без да се правя на психолог, но щом тя смята така, явно не вярва, че синовете й са достатъчно добри, за да имат жени като вас двете с етърва ви. Един вид ги подценява и си казва: "Никоя няма да го хареса заради него самия, заради парите ще да е", това говори много лошо за нея като майка. Така да ги подценява.
Да, права си, това е най-близо до логиката Peace Убедена съм обаче, че тя изобщо не го осъзнава... Tired Но не искам да разводнявам темата на момичето, все пак тя е за нейната свекърва, а не за моята Wink

# 58
Не четох подробно, че ме мързи, но да споделя и аз. Значи, възрастната вещица /изяжте ме за израза/, винаги, когато дойде, след нея събирам: кибритени клечки, парцалчета, безопасни игли, зърна чер пипер. Не се шегувам. Първо мислих, че ги изтърва. Миналата събота обаче, когато се появиха наведнъж десетина парчета, й казах да си събира боклуците, щото на мен няма да навредят, но детето ще ги нагълта, или ще се убоде, или ще запали пожар с клечките. Като си ги поиска обратно, ги пуснах в тоалетната. Луди хора - в изобилие.

# 59
Моята преди време редовно ни искаше наши дрехи, че да ги занесяла на някаква врачка. Като й отказвахме, купуваше ни нови и ни ги пращаше заедно с шишета вода и разни хАмулети. Хвърляхме ги директно в кошчето за боклук. Аз й се смея, а тя се обижда.  newsm78
Накратко: и тя си пада по "магиите" Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт