Хидротубация - Цветна снимка !! Да поговорим за болката

• 88 398
  • 714
  •   1
Отговори
# 210
Ето, че научих нещо ново. Сега сигурно пак ще започна да си внушавам, че съм бременна, особено ако не спре да ми се гади в близките дни Laughing

# 211
  • София, Бургас
Ето, че научих нещо ново. Сега сигурно пак ще започна да си внушавам, че съм бременна, особено ако не спре да ми се гади в близките дни Laughing
И аз като прочета такива хубави истории и си мисля, че ще стане и при мен след такива процедури, но уви  Laughing ..винаги лелката идва...  #Cussing out

# 212
и аз съм чувала че след цветна снимка доста двойки така имат деца,незнам на какво се дължи,дай боже..

# 213
Ами явно се прочистват тръбите след снимката...колкото и глупаво да звучи, аз така си го представям.

# 214
Ехе, възможно ли е наистина. Щастливка си ти Peace
Възможно е да  Simple Smile Има много такива случаи и истории из форумите  Peace Моят доктор също ми разказа за няколко такива, включително за една двойка, които от 4г. правили опити за бебе  Peace Той ми каза ( специалист е по репродуктивна медицина), че след ЦС или лапароскопия шансът да се забременее през следващите 6м. се увеличава  Peace Дай Боже всеки му  Praynig Praynig Аз ако знаех, че ще стане веднага след ЦС- буквално 5 дни след нея-, щях да я направя много преди това  Blush
Peace За.Аз съм писала в началото на темата ,че и аз забременях ,но незнам дали се дължеше на ЦС.Даже, точно днес на 02.04 преди две години ми беше снимката и 5месеца след нея бях бременна(заслужаваше си болката) ,след 5 години опити,очакване ,лечение ,инсеминации и малко преди  първи инвитро опит. И на мен доктора ,който ми прави снимката ми каза, че е голяма вероятноста до 6месеца след снимката  да се забременее ,дори и при една чиста тръба (както беше в моя случай).

# 215
Лилка, това което ти се е случило е прекрасно!

# 216
И аз бях чела, че се получава спонтанно забременяване след хидротубация, но не ми се вярваше. Питах лекарката ми вярно ли е, че увеличава шансовете и тя каза - ами да - поразширени пътища след хидрото.....водна среда...придвижването е улеснено!

Да ви кажа, точно тази мисъл ме накара да не се откажа от процедурата... бях на магарето вече и ме хвана страх... аха да кажа "еми отказах се"......
Не се отказах, бързо мина, резултатът е добра проходимост и сега чакам да видим. Не чакам де, ами действам.... фоликулометрия, стимулация, пак фоликулометрия, Прегнил и тези дни ще действаме и ще стискаме палци!
Стискам палци за всички ни  Hug

# 217
Моите резултати не са никак добри Sad
Хидросалпингс на дясната тръба и накъдрена лява. Казаха, че дясната може да причини поражения и при оплодена яйцеклетка и ме посъветваха да си направя лапароскопия. Та в края на месеца пак ще ме мъчат.
Вече се изчистих от примърсяването, но сега пък усещам голямо напрежение в тръбите/яйчниците, появи ми се силно течение и постоянно ми се ходи по малка нужда....Някой да има подобни оплаквания?

# 218
  • Варна
buttinsky,
нагънатата тръба не е кой знае какъв проблем, но другата трябва да я оправят наистина. За дискомфорта който усещаш не знам какво да кажа, ако е много неприятно иди да те видят.

# 219
По-скоро да си пипнала някой цистит .Пусни си стерилна урина .
Ешехерия коли предизвиква  тия пристъпи на пишкане .

# 220
buttinsky,
нагънатата тръба не е кой знае какъв проблем, но другата трябва да я оправят наистина. За дискомфорта който усещаш не знам какво да кажа, ако е много неприятно иди да те видят.

Значи лекарите са прави, че трябва да се направи лапароскопия. Дори и примерно да сме за ин витро? Надявам се да ми минат тези оплаквания. Аз отделно си имам малформация на бъбреците и все ми казват да се наблюдавам. Патила съм си от тази ешерехия коли, но ако трябва и по нефролози да тръгна, на работа съвсем ще ме отпишат Tired

# 221
buttinsky   прави са да. Лапароскопията само ще ти помогне, повярвай ми. Слушай си лекарите и смело напред! Особено с този хидросалпингс е най- доброто нещо !

# 222
ОК, значи няма връщане назад.

# 223
Здравейте момичета миналата година си правих цветна снимка в майчин дом Варна , при д-р Станева болката беше съвсем слаба и поносима .На всеки който му предстой искам да кажа че при всеки е различно не се страхувайте преди манипулацията .Стискам палци дано всичко мине безболезнено   Praynig

# 224
Аз честно казано почти си припаднах от страх на масата и после ми биха упойката и ме унесе лекичко.

Общи условия

Активация на акаунт