Хидротубация - Цветна снимка !! Да поговорим за болката

• 88 477
  • 714
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Здравейте и от мен,
аз си правих ЦС началото на декември при д-р Иво Тодоров. Мога да кажа, че бяхме 5 момичета и при всички нямаше болка. Знам, че зависи от различни фактори и страхът беше много голям. Има дискомфорт, подуване, даже имах и малко зацапване след това. Но беше поносимо. Някои от вас ако са чели мои публикации знаят, че не хваля лекарят си по принцип. Но за това му пиша 6.
Успех на всички и най-вече смело напред  newsm10

# 226
Да споделя и аз моя опит от хидротубацията-
вчера ми я правиха в клиника София при д-р Димитрова и съм страшно доволна. Наистина не беше най-приятното преживяване, но със сигурност болката се изтърпява. Вероятно болката не беше толкова силна,защото и двете ми тръби пропуснаха веднага и не се измъчих много. После е малко гадно, но днес съм ок, все едно нищо Simple Smile

# 227
момичета бихтели споделили колко ви струваше ЦС ?

# 228
Преди 3 г. в Малинов - 120 лв.

# 229
Преди седмица в Селена - 300 лв.

# 230
това само за ЦС или и за други манипулации ,при кой доктор я прави там ?

# 231
това само за ЦС или и за други манипулации ,при кой доктор я прави там ?

Само за ЦС. Всъщност от Селена ме закараха в Уромед, мисля, че така беше и там ми я направи лекар от Селена с екип от Уромед. Иначе съм при Ставрев.

# 232
  • София
Преди 3 г. в Малинов - 120 лв.
И сега е толкова. С упойка 220лв.

# 233

Тази цена е необосновано висока, дори и да е с включена анестезия?! Недоумявам!

# 234
Хм, а аз си мислех, че в Пловдив няма да са толкова високи цените...за лапароскопията казаха, че ще ни искат 600 лв, а аз от години слушам за доста по-високи цени за тази процедура.  А за имунологичните изследвания колко платихте?

# 235
В Плевен към 200-250, до колкото се ориентирам и в Малинов излизат там някъде, само че нито там нито в Плевен не те принуждават да плащаш 25-30 лв за консултация с имунолог/генетик, която всъщност представлява прочит на заключението. Така че ориентирай се към някоя лаборатория и си контактувай с местните имунолози, не с Пловдивските.

# 236
Аз съм от Стара Загора. Тук изобщо не мога да разчитам на никакви имунолози...

# 237
Значи реши Плевен или Малинов и контактвай с тях, директно. А какво налага да ги направиш имунологичните?

# 238
Казаха, че това са едни от първите изследвания, които трябва да ни направят, за да разберат къде е проблема.

# 239
Май съм объркала темата, тук не говорихме ли за ЦС и хидротубация?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт