Как са другите болнички?
Искам да споделя с вас нещо,което много ме развълнува

http://www.youtube.com/watch?v=XrpluPFjtns

!Радвам се,че си се обзавела с готино яке,със здраве да си го носиш!И ние с мъжа ми имаме еднакъв вкус за нещата,с малки изключения.
не вреди също и вечер за алергия(поумон хистамин) да му даваш пак няма да пречи, по добре отколкото ериус продължително
И не се притеснявай и аз само от нета си ги подбирам,ако е наложително пак в нета във форума питам в часът на мама ...а щом има подобрение и си повярвала какво по хубаво:)
да не чуе дявола,но ми направи впечатление че на старата опаковка пишеше по 2,а на тази пише по 4 мечета,карай де...взех си и желязо,и за майка ми селен и мено актив
,миналата година лекарка ми каза,че е от алергията.,ама знам ли..трябва да взема хубави витамини да го подсиля. 

Не случайно човечецът живее толкова години, мисия си има 

Благодарско на Пиги 

.....иначе е голямо диване, но лесно се засяга и обижда особенно от чужди хора.Като му каже някое дете, че не иска да играе с него и на Алекс му става много тъжно. И аз съм била така /и досега съм/ и знам, че ще страда заради това....като дете все си мислех, че приятелките ми не ме мислят за тяхна мн добра приятелка, сега все се притеснявам кой какво си мисли, кой какво говори за мен и така.... голяма патка съм 
- да, работи мъжа ми, но му е мн мъчно за нас и няма да седи още много там....сега ще му пращам колата, че няма с какво да ходи на работа и мисля след няколко месеца /юни,юли/ да отидем на гости малко, да си напазарувам това-онова оттам, да се видя с приятелките ми и да се прибираме насам с колата....иска ми се и някъде на почивка да отидем...
Най - в дясо горе в бурканче са 
чакай да прочета къде го намери това меркуриус за кашлица 

.
. 

Рони видях и нашата среща в София и се замислих колко отдавна беше.Сега лелята на Иван ще ходят с градския хор във Франция и и викам да ме взима с нея ,но съм настъпна в ушите и не мога да пея
Препоръчани теми