Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога мога да очаквам резултат от тест за бременност и кога може да покаже тест за бременност резултат?
Какво е заглавието на темата?
Какви са симптомите след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога мога да очаквам резултат от тест за бременност и кога може да покаже тест за бременност резултат?
Резултатът от тест за бременност може да се очаква около 10-ия ден след полово сношение, но времето може да варира в зависимост от индивидуалните обстоятелства. Тестът за бременност може да покаже резултат около 10-12 дни след полово сношение, но времето може да варира в зависимост от индивидуалните обстоятелства.
-
Какво е заглавието на темата?
-
Какви са симптомите след раждане?
-
Какви са симптомите на извънматочна бременност?
-
Какво се е случило с бащата на един от потребителите във форума?

Ама аз където и да ида, все ще се намери някой да ме ядосва...Май е прав Ицо,че трябва да му намеря на него работа и аз да си седя вкъщи да си гледам сериали
а ми се мързелуваааа,няма да ти обяснявам.Аз затова и няма на кой да се оплача от работата де,ама хайде да не се жалвам,щото други пък плачат,че работа нямат!

да се в виждат в следващите месеци тук![smilie=smile3521.gif] 
?И аз като Ео не мога да мисля по далече от ден-два
.Има още време за къде сте се разбързали?Или Вие се надявате по празниците дядо Коледа
да Ви изненада с две чертички
.Еее пък дано стане и по рано.Една позната ще ражда края на Януари та аз чакам да роди
пък после аз.Все пак съм започнала един много хубав гоблен
и се надявам да мога да го сложа над легълцето ако рече да стане,а ако не, над моето.Представлява едно момченце което се моли,нещо като ав. на Тедито.Айе до утре
.

. Дано резултатите ти са супер.
.
мале,мале текат ми лигите.Аз що не съм яла от нея нещо си забравила да ме черпиш Дари
.Айде да ти е простено,но при следваш повод ще се разсърдя
.Аз съм от тия дет искат лична покана.Майтаппп
.Между другото с мъжо сме канени на сватба
на братчетка му.Тя малко е забременена
в 6 месец ама ко да се прави.Събитието ще бъде на 10.12 малко е студено тогава,а аз много обичам летни
сватби ама мен кой ме пита.Еее пък много знам да се обаждам
и да давам акъли пък аз още несъм се омъжила нищо,че сме заедно 5 години