За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 22

• 32 799
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Някой знае ли как трябва да изглежда вътре крема на Др.Тайс нахткерцен купех днес за дупето вътре беше нещо като вода , мисля си че е равален , ама знам ли

# 661
  • София
крем като крем. може и да е бил развален, въпреки че понякога в тубичките се опразува течност , но е съвсем малко и после си тръгва вече нормален крем....

# 662
Нищо му няма. Образува се в тубата нещо като конденз.
И все пак - винаги гледайте срока на годност, обозначен на опаковката - за неотворен и отворен вече продукт
.

# 663
крем като крем. може и да е бил развален, въпреки че понякога в тубичките се опразува течност , но е съвсем малко и после си тръгва вече нормален крем....
Значи е развален , защото като разклатя тубичката вътре е само вода а като го стисна излиза пресечена вода с крема , ей сега ще отида да го върна как може за бебе че и 13 лева.

# 664
  • София
 да, върни го щом целият е такъв(ако си пазиш бележката, не би трябвало да има проблем да ти го сменят)...и ако сменяш пак с тайс отворете го на място да си сигурна, че е ок.

# 665
Никога не съм пазила касови бележки , но тоя път я взех и я прибрах Praynig късмет , там нямаше друг такъв крем , така че поне няма да ме страх дали няма да е някой развален отново Naughty

# 666
Ако и другият крем е развален, са длъжни да ти върнат парите, с които да си купиш друг, от друга аптека.

# 667
  • София
evitota, най-вероятно наистина да е развален.
Моя крем стои от много време, но продължава да си е нормална консистенцията. В срок на годност е, държа на на секцията в детската.

# 668
Сменихго и купих от друго място и  от там където го взех беше с различна опаковка от 100мл всичко което пише на опаковката  е на български, а онзи дето беше развален беше 50мл и на германски всичко.колко дълго може да се маже дупето с него(само ,че срава ли за дупе не пише че става отвън newsm78 , а педи каза др.тайс нахткерцен) сега тък този е леко синкав вътре консистенцията Tired иначе си е точно крем

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 14:37 от evitota

# 669
Здравейте,
има ли мами, пишещи тук, чиито дечица имат "шум" на сърчицето? Ако да - ми се иска да споделят дали още от раждането е открито това или може да се появи и в по-късна възраст? Как са процедирали?
За мен бе шок, когато новото ни Джи Пи каза, че детето имало лек шум на сърцето, а досега никой друг лекар не бе споменавал такова нещо (а сме посещавали не един и двама лекари по др. поводи). Казаха ни, че не било страшно, можело да се израстне ,но трябвало да се консултираме с кардиолог след 2 м.

# 670
  • София
evitota, синкав е на цвят.
Лекарката не каза ли как да се маже? Моя син го мажех три пъти на ден. Точно дупе мажа Simple Smile

campanula, може да потърсиш информация в Деца с увреждания и хронични заболявания

Моята дъщеря беше с шум на сърцето. Нейната педиатърка го откри в 7ми месец. След това сменяхме педиатърка и малко се забавихме с прегледа. Водихме я в 3та градска. И всичко беше наред.
Аз също съм била с шум, но съм го израснала едва 6-7 г.

# 671
Ох, днес бяхме на лекар и докторката каза, че Томи има ларингит. Освен лекарствата, които изписа каза да правя и инхалации, но не ми е ясно как точно ще го накарам да стои мирно за тези инхалации...вие как процедирате в такъв случай newsm78

# 672
AnMary не ми каза , ама и аз не попитах малката ревеше и напълно изключих.а може ли винаги да се маже с него дупети или нестава , примерно ако съм доволна може ли да я мажа винаги с нахткерцена.всъщност той е и за АД , намажах и бузките добре е Peace , но я мажа и с А-дерма дали би имало някакъв проблем ако е с двс крема , въпреки че и бях измила лицето преди това newsm78
Икка моето дете е доста по-малко от твоето и засега кгато и правя инхалации обожава да дъвче отпреде това което се слага в устата да се направи инхалацията , но съм чела че някои майки пускат детски филмчета или нещо което пее , ако има някой който да го държи а ти да му я правиш е много добър вариант.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 16:46 от evitota

# 673
Здравейте,
има ли мами, пишещи тук, чиито дечица имат "шум" на сърчицето? Ако да - ми се иска да споделят дали още от раждането е открито това или може да се появи и в по-късна възраст? Как са процедирали?
За мен бе шок, когато новото ни Джи Пи каза, че детето имало лек шум на сърцето, а досега никой друг лекар не бе споменавал такова нещо (а сме посещавали не един и двама лекари по др. поводи). Казаха ни, че не било страшно, можело да се израстне ,но трябвало да се консултираме с кардиолог след 2 м.

campanula , ние сме с шум в сърцето. Аз изживях същия шок като теб, защото разбрахме за него, когато бяхме в провинцията при майка ми и една позната лекарка, като я преслуша ни каза. Нашата педиатърка ...нищо. Беше на 2 месеца.
Също ни казаха, че е безобиден, но все пак е хубаво да се прегледа от детски кардиолог. Ходихме в 3 градска, там си има детска кардиология, правят им много подробни прегледи.
С направления - 2 на брой и предварително записване.
В кардиологията ни казаха, че всеки шум на сърцето, колкото и безобиден да е трябва да се види от специалист.
Не знам защо са ти казали след два месеца, но ако искаш час се обади по-рано, защото нас ни записаха час за след месец.
Успех и вярвам,че всичко ще е наред с Вас  Hug

# 674
Самсара и АнМари, благодаря за отговорите! А може ли да ми препоръчате добрър детски кардиолог в 3-та градска болница? Самсара, защо 2 направления се носят - не е ли само едно за кардиолог?

Общи условия

Активация на акаунт