Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 84 764
  • 686
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро мили момичета.
Това с джуджетата толкова много ми хареса, разсмя ме и ме вдъхнови. Споделям с вас какво сътворих.

Ето ги джуджетата
тропкат със крачетата.
Чукат със ръката
силно по вратата.
Таня, отвори
и вътре ни пусни.
Носим ти пари,
ти само ги вземи.
Пълни със парички
са нашите торбички
.

Пожелавам ви много усмихнат и щастлив ден.

# 181
Ха хаааааааааа, tanya24, ти си уникум, момиче!! Казваш аз да си сътворя едно любовно джуджесто стихче, а  Embarassed

# 182
tanya24Много ми хареса и ми напомня детсвото  Heart Eyes Simple Smile

# 183
  • Добрич
Таня, чудесно стихотворение! Много ми хареса! Вчера като се прибирах си представях как джуджетата ме чакат пред вратата, за да им отключа да влязат.  Laughing

Тъй като денят започва с рими, реших да добавя нещо, от Позитивното мислене.

Толкова радост извика
писмото с добри новини!
Гледам клеймото на плика
и пътя му смятам във дни.

Мисля си: значи, когато
бях вчера така натъжен,
листчето, с радост богато,
е вече летяло към мен.

Значи, така ни се струва
понякога черен светът.
Хора, недейте тъгува –
добрите писма са на път!

# 184
Страшни сте!  Hug

Хубав и ползотворен ден ви пожелавам!  Heart Eyes

# 185
  • София
Страхотно! Благо-даря!

# 186
  • Пловдив
Таня, Вела  newsm51

# 187
Таня, чудесно стихотворение! Много ми хареса! Вчера като се прибирах си представях как джуджетата ме чакат пред вратата, за да им отключа да влязат.  Laughing

Тъй като денят започва с рими, реших да добавя нещо, от Позитивното мислене.

Толкова радост извика
писмото с добри новини!
Гледам клеймото на плика
и пътя му смятам във дни.

Мисля си: значи, когато
бях вчера така натъжен,
листчето, с радост богато,
е вече летяло към мен.

Значи, така ни се струва
понякога черен светът.
Хора, недейте тъгува –
добрите писма са на път!

много благодаря!точно от това имах нужда в момента!наистина!винаги тук откривам чудеса!  bouquet

# 188
Момичета това е специално за вас http://www.youtube.com/watch?v=GKykX6CoC40&feature=related
Цяла сутрин това слушам и ми е толкова приятно и красиво на сърцето.
Благодаря ви  Hug

# 189
Ето ги и моите джуджета

Хайде, хайде, отвори,
Водим хубавите дни,
Ние сме любов-джуджета, 
Бързо ни пусни в сърцето!

Хей ни тук отбор юнашки,
Нравът ни е все хлапашки,
Любовта ни е задача:
„Хоп!” - към тебе се прикача.

Чувството на лекота
Грабва твоята глава,
Дъх поемаш си дълбоко
И усмихваш се широко.

Ето месец нов от днеска
Се започна, а нощеска
Те достига за начало
Щастието твое цяло.

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 13:18 от Рози и рози

# 190
  • Пловдив
Рози,   smile3501

# 191
  • морето, сините вълни...
 lovekiss smile3501
Благодаря  Ви поетеси мили...
Усмихнахте деня ми!
 Hug Hug

# 192
Приказка за най-красивото Сърце

Един ден, симпатичен млад мъж застанал в центъра на града и пред всички гордо заявил, че има най-красивото сърце в цялата околия. Струпали се много хора, любопитни да видят как изглежда такова едно Сърце. То действително се оказало безупречно хубаво и всички искрено му се възхитили. По него нямало никакви петна, нито пък неравности. Изглеждало перфектно! И хората се съгласили с думите на младежа - това наистина било най-красивото Сърце, което някога са виждали.

В това време от някъде се появил един старец и се провикнал:

- Твоето Сърце не притежава хубостта на моето!

Насъбралото се множество и младият мъж вперили поглед в Сърцето на стареца. То биело силно, но цялото било в белези. На някои места по него липсвали части, които били заменени от други, та приличали на кръпки с разръфани краища. На други места пък парчетата липсвали изцяло и се образували дълбоки бразди. Хората гледали смаяни стареца и не разбирали. Как било възможно да твърди, че неговото Сърце било по-хубаво?!

Младият мъж, като видял в какво състояние е Сърцето на стареца се разсмял и рекъл:

- Ти май се шегуваш! Да сравняваш Сърцето си с моето?! Нима не виждаш, че моето е перфектно, а твоето е кръпка до кръпка, бразда до бразда...

- Да! - отговорил му старецът. - Твоето Сърце наистина изглежда прекрасно. Но аз и за миг не бих го разменил за моето. Защото всеки белег върху Сърцето ми е знак за един човек, на когото съм отдал любовта си. Аз откъсвам по едно парче от Сърцето си и го подарявам. Понякога и на мен ми подаряват късче Сърце, което приляга на мястото, от което съм откъснал от моето. Ала нали късчетата не са точно премерени, затова се получват и такива неравности понякога. Но аз много ценя тези ръбове. Те са ми много скъпи, защото ми напомнят за любовта, която делим с този човек. Понякога съм дарявал от моето Сърце без другият да ми е давал от своето. От това пък са се получили тези празни бразди. Да даряваш любов означава и да рискуваш. И въпреки, че тези белези в повечето случаи са болезнени, те са останали отворени, за да ми напомнят за любовта, която изпитвам към тези хора. И аз се надявам един ден те да се върнат и да запълнят празните места...

Сега разбираш ли, в какво е ИСТИНСКАТА КРАСОТА?

# 193
  • София
Браво Рози Днес явно вдъхновението витае във въздуха, но освен него виждам и малки сладки амурчета насочили стрелички към твоето сърце.
Страхотен ден и страхотно начало на месеца.  Hug  bouquet

# 194
  • София
Браво Рози Днес явно вдъхновението витае във въздуха, но освен него виждам и малки сладки амурчета насочили стрелички към твоето сърце.
Страхотен ден и страхотно начало на месеца.  Hug  bouquet
Много сте продуктивни днес, радвам ви се на настроението!  Heart Eyes

tanya24 , прибрахте ли бебето? Покажи ни някоя снимка, не ни дръж в напрежение!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт