Lady Popular...

• 65 603
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
някой може ли да ми каже какво е получил като подарък за 400 ден в играта  newsm78
Аз нищо не получих  Cry

Как така не си получила нищо, аз получих 5000 или 6000 точки не си спомням точно.
Не ми излезе съобщение както другите пъти,а и не забелязах някаква промяна в точките.Няма значение мина много време Simple Smile

# 556
Аз пък скоро ще направя  200 дена знаете ли какво ще получа  ?

# 557
  • Враца
знае ли някой от къде се купува енергийна напитка.

# 558
Аз пък скоро ще направя  200 дена знаете ли какво ще получа  ?
Ще получиш 3000 точки само.

# 559
  • Провинция
Момичета , искам да попитам има ли някакква стратегия при играта " Свържете точките" ?Когато играя срещу компютъра винаги го бия, но има ли залог опонентаката ми печели , все с по 75-78 точки. Вече трети ден играя срещу една лейди със залог и всеки път ме бие, а аз съм доста добра в играта, оставям опонента да направи не повече от 8-10точки? Как става номера?

# 560
Има начин да се правят само 3-4 грешки. Аз също съм се пускала със залог и винаги ме бият, не зная как го правят. Оставям само 4 грешки и пак ме бие  newsm78

# 561
  • Провинция
Моята лейди е Liliq-lili , пойсках приятелство на повечето от  момичетата в началото на темата.

# 562
момичета/момчета моля ви се помагайте с дуелите че съм го закъсала Praynig  Sadаз съм Demmy и ще ви бъда много благодарна ако помогнете  Grinningблагодаря предварително Hug

# 563
Пратих ти 10-ина модни и горе-долу толкова женски Simple Smile
Ако не ти свършат работа ми прати колкото ти трябват  Simple Smile

# 564
Момичета , искам да попитам има ли някакква стратегия при играта " Свържете точките" ?Когато играя срещу компютъра винаги го бия, но има ли залог опонентаката ми печели , все с по 75-78 точки. Вече трети ден играя срещу една лейди със залог и всеки път ме бие, а аз съм доста добра в играта, оставям опонента да направи не повече от 8-10точки? Как става номера?

Здравейте! Първо аз съм нова в този форум (личи си) Simple Smile
Искам да кажа на момичето, че има вариянт да оставиш компютъра да направи само 1 точка. Т.е ти да си направила 80, много често го правя, но и е трудничко изисква време. В повечето случаи 79. Най-важното е да не оставяш компютъра да ти прави квадратче или правоъгълниче. Незнам как да ти го обесня по-смислено.

# 565
Момичета, да ви се похваля...днес бях много приятно изненадана да получа 200 диаманта и 2 000 точки за стотния си ден в играта и успях да мина 12 ниво..сега събирам парички за 13-то  Laughing

# 566
  • В сърцето на живота!
Аз получих 100 диаманта за 100 дни ... newsm78

# 567
Аз получих 100 диаманта за 100 дни ... newsm78
Аз също получих 200 диаманта и 2 000 точки за стотния си ден. Играя от 184 дни.

# 568
Danny553, пращай колкото ти трябват женски дуели на лейди Millivilli.

# 569
Danny553, пращай колкото ти трябват женски дуели на лейди Millivilli.

Do_de_ge, и аз ти изпратих няколко дуела, дано да не те притесня много  Wink  Peace

Общи условия

Активация на акаунт