Ноемврийския дъжд заваля, АЗ ли ще съм следващата или тя? №20

• 16 682
  • 344
  •   1
Отговори
# 255
beru6ka -Аз забърсвам,когато се къпем и когато сме се понаакали,но с марличка с преварена водичка.А за Деавита на нас ни го изписа док.по 2капки.
И да ви се похваля и ние днес излязохме,но с кошницата по магазините и успях най-сетне да си купя чудесни ботушки,а на Дея купих дънки за погачата ни. newsm68

# 256
  • Пловдив
точно и аз щях да питам за срамните устни при момичетата-защото гледам че вътре има като наслоено едно бяло,аз не мажа там,но като мажех дупето и гънките и като се движи сигурно и там отива
трябва да е абсолютно чисто ли там-да няма нищо???аз като се опитам да почистя с марличка и тя така свива кълките,че нищо не успявам д анаправя

а Деавита ,аз къде 1 капка,къде 2,малко не мога да ги преценя,в устата й ги капвам,много гадно миришат Simple Smile

днес бяхме на 1-та консултация,наддала е 700гр за месец,и 5 см,на мен ми се вижда малко,като знам че батко й качваше по 1 кг.
Биха й ваксината,изписаха ни капки за стафилококите по антибиограмата.
Какво е вашето мнение за тази нова ваксина Синфлорикс,която ще им слагат другия месец???доктора каза че малко тежко се понасяла

# 257
Здравейте момичета !
Имам един такъв въпрос към мамите ,които са секцио или са родили по-рано от термина

Моят термин беше на 27 ноември ,но родих на 18 ноември секцио
Така болничния който е 45 дена свършва на 27 ноември а този дето ми го дадоха от болницата е от 18 ноември - те се застъпват с 9 дена
Та въпроса ми е как ще ги оправт тези 9 дена в НОИ ?
Има една декларация която трябва да подадем след 3 тия болничен за остатъка от 135 дена до 410 там ли ще гиоправят може ли някой да ми разясни или да ми даде линк ,защото вече ми преведоха 45 то дена и незнам какво да очаквам като пари
Благодаря предварително

# 258
  • София
Josefin, на теб педиатърката ли ти каза 3 капки от Деавит? Аз също не съм чела упътването.

Виви_23, браво за теглото и бързо да ви падне пъпчето  Peace.

Дидка, със здраве да си носите новите придобивките  Hug. Аз днес оборудвах Алекс с нови джинси и блуза  Laughing.

Нико11, педиатърката ни каза, че за следващата ваксина не трябва да се къпем след нея. Иначе нямам отизиви за нея  newsm78.

viviq, аз също родих по-рано. Застъпването на болничния от 45-дневния и от родилното от НОИ си го оправят. Следващият болничен от 19-ноеври ще ти го издаде педиатърката. Той ще е за оставащите дни до 135-ден. На мен от работата ми искаха и акт за раждане на Валето и декларация-Приложение 1, към чл.3, ал.3 и 4. Потърсия от тук: http://www.noi.bg/

След изтичането на болничният от педиатърката се попълва друга декларация.
Ако искаш, на ЛС ми дай е-майл, за да ти изпратя декларацията по Приложение 1, към чл.3.

# 259
 newsm45 newsm45 newsm45

Защо все иска да суче и да е отгоре ми? Без мен не иска да спи. Нищо не мога да направя  Cry Cry Cry Днес пак трябва да гладя посред нощ, вместо да си почивам  Cry До кога така??? Sad

# 260
  • Λάρισα
Днес пак трябва да гладя посред нощ, вместо да си почивам  Cry До кога така??? Sad

Докато спреш да гладиш  Wink
Знам, че не ти е смешно, и ние сме така. Ако не ми виси на циците, ми виси на рамото, ако не ми виси на рамото, ми виси на ръцете. Понякога даже реве, защото не й е ясно къде точно й се виси. Срам-не срам, и на мен на моменти ми причернява като на slb83.

Аз вече за трети пореден път (след секциото и бибата-залъгалка) се убеждавам, че никога не бива да казвам 'никога'. Дора вече спи нощем... в нашето легло. Ужасена съм, толкова съм (или бях?) против това, ама... ако искам да спя нощем, това е цената.

Честито на всички нови мами!   bouquet
Марси къде е? А и bella girl ми се губи отдавна...

# 261
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
newsm45 newsm45 newsm45

Защо все иска да суче и да е отгоре ми? Без мен не иска да спи. Нищо не мога да направя  Cry Cry Cry Днес пак трябва да гладя посред нощ, вместо да си почивам  Cry До кога така??? Sad

И ние сме така, Тединка  Hug Чувствам се като млекоцентрала вече  Tired или, както обичам да се шегувам - крава на поискване  hahaha

Ние днес бяхме навън за 1 час, малкия спа през цялото време, а на мен ми беше егати кефа  smile3502

Да се оплача от Инфакола...запече ми детето  Crossing Arms Сега взехме Еспумизан Л, гледам, че е на същата основа, ама да видим  Praynig Ако и той не стане се изчерпвам от към капки за колики.Освен това му давам и чайче на Хип от копър, та ще видим как ще е тези дни.

# 262
Аз вече за трети пореден път (след секциото и бибата-залъгалка) се убеждавам, че никога не бива да казвам 'никога'. Дора вече спи нощем... в нашето легло. Ужасена съм, толкова съм (или бях?) против това, ама... ако искам да спя нощем, това е цената.

Що се ужасяваш, карай го по ларж, нищо няма да му стане на детето, ако спи понякога при вас. И аз искам да си знае, че има собствено легло и там и е мястото, но понякога е по добре да я взема при нас - така и ние и тя спиме. Иначе тя мрънка, аз вися като паяк над кревата и или я разнасям и резултата е изнервена недоспала майка и неспящо мрънкащо бебе. Та гледам хич да не си ги слагам на сърце такива неща. И одавна съм се убедила, че не трябва да се заричам  Mr. Green , че не се знае какво ще ни поднесе съдбата.

Катенце пробвала ли си да го носиш в поза тигър на дърво (моя мъж когато беба има колики вика дай да я понося на тигър и дракон  Mr. Green ) При Ивето има ефект. А и от както взех термофорчето ми се струва, че е по добре положението. Спинка си детето и да не кажа голяма дума, ама май почти няма колики. Мрънка само когато ака, тогава е едно надуване и пъшкане докато изкара мат'риала, като родилни мъки, така се надува.

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 21:31 от beru6ka

# 263
  • Благоевград
Добър вечер момичета!
Влизам във вашата тема с една чудесна новина!
Marci си има дъщеричка!
Малката принцеса се е родила преди около 40мин.
Тежи 3,250кг. и е 53 см.
Двете с мамчето са добре.
Имате поздрави от Мarci!
 Grinning

# 264
Йеееееееееееееееее , супер новина , Марси , честита ви девойка   bouquet да ви е жива и здрава  Hug

# 265
Ееее супер, появи се и най чаканото бебе  newsm44 и то с манекенски мерки

Марси честита дъщеричка, да ти е жива и здрава и да расте послушна за радост на мама, тати и кака.

Палавник на месеца ти сигурно си таткото, ама нещо именце няма ли да ни кажеш, как ще се казва принцесата. Тука целия форум я чака, сега не ни карайте да чакаме и за името Mr. Green

# 266
 newsm74 МАРСИ честито ти момиченце  newsm51
Да ви е жива и здрава,много да слушка и папка! На теб бързо възстановяване    bouquet

# 267
  • София
честито на марсиии да и е жива и здрава  Hug

# 268
  • Λάρισα
Честито на Марси! Еее, дочакахме си последното бебе!   bouquet

Беруш
, е всъщност чак толкова ужасена не съм, още не съм седнала да си скубя косите  Mr. Green Просто хич не съм привърженик на идеята, но щом детето само това го успокоява, няма да правя на инат нито на нея, нито на себе си Peace

# 269
  • Дъблин
Честито на Марси Simple Smile Вярно си беше най-чаканото бебе, да е жива и здрава и много да ги радва!

MMka, Lammah ти е казала - използвай времето докато спи бебето да си почиваш и ти. И аз имах големи амбиции да гладя всичко - е, гладих само веднъж и то преди да се роди Ива. После лека-полека отпаднаха и други дейности, например стерилизиране на всичко всеки път. Сега стерилизирам веднъж на 24ч. помпа, контейнерчета и биберони. Просто денонощието има само 24ч. и трябва някак да се вместим в тях  Hug

lammah
, и аз така се заричах точно за леглото Simple Smile Тя Ива не че много спи и при нас, когато реши, че няма да спи, но след храненето сутрин рано, когато тати стане за работа, добре си доспиваме с нея на спалнята. На мен ми е удобно, че ми е близо ако се размрънка, а и тя не се оплаква.
Ама ако реши, че и там няма да спи, само спане върху мен помага, не знам какво ще я правя като натежи, че и сега трудно дишам изпод нея  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт