Ноемврийския дъжд заваля, АЗ ли ще съм следващата или тя? №20

• 16 682
  • 344
  •   1
Отговори
# 270
Честито да  ни е определено най-чаканото бебенце!  Flutter
Марси, да ви жива и здрава, голяма късметлийка и много щастливо детеце   bouquet

# 271
йеее, Марси, честитоооооо!!!!! Много да е здрава и безкрайно щастлива малката госпожица!

Катенце, и аз мисля, че Инфакол , който се продава тук, запича. Много съм доволна от Еспумизана, но вече съм към края на шишенцето и усещам, че привиква към тях. И споко - май повечето сме крави на поискване Wink

# 272
  • София
Marci, Честита ви девойка! Да е здрава, послушна, папкаща, лъчезарна! На теб бързо възстановяване!

# 273
  • София
Лами, аз също бях казала, че Алекс ще си спи в креватчето само. Ама детето ни превъзпита  Laughing. Та майка ми все ме бъзикаше затова какво съм казала, а какво съм направила  Wink.

# 274
  • Козлодуй
Честито и на най-чаканото бебе Simple Smile Марси..да си жива и здрава и много да те слушка малката принцеса Simple Smile

# 275
  • В две мънички очи...
Марси честита мома! Да ти е здравичка и много да ви радва!

# 276
  • В две мънички очи...
Момичета понеже ще се местим в родени моля да се допълни инфото на първа страничка:

Липсващи термини:

13.09.2010 Първото ни талисманче принцесата на мама cecitooo
15.11.2010 бебе Вики на мама mechence, 3620г, 52см
16.11.2010 бебе Лъчезар на мама atenan, 3510г, 50см
26.11.2010 бебе момченце на мама Puf-paf, 2700г, 49см 
16.11.2010 бебе Даниел на мама babyblue, 3420г, 50см

Липсващи имена:

13.09.2010 Първото ни талисманче принцесата на мама cecitooo
3-те талисманчета на мама понпонче, 1870г, 1900г, 2200г, (термин 11.11.2010)
14.10.2010 бебе на мама raq_1,  (термин 15.11.2010)
06.11.2010 бебе на мама mimkis, 3500г, (термин 05.11.2010)
07.11.2010 бебе ... на мама ioni_8, 3400г, 54см (термин 02.11.2010)
16.11.2010 бебе на мама vivi_23, 3350г, 50см (термин 07.11.2010)
26.11.2010 бебе момченце на мама Puf-paf, 2700г, 49см

Пускам ги така защото знам че всички имате малко време за четене из форума и се надявам ако имате възможност да ги допълним за да може да се постнат в новата тема.

# 277
  • София
Изабел, колко бързо дойде времето за местене в родени  Hug.

# 278
  • В две мънички очи...
E да и колко бавно се изписват темите Simple Smile вече.

# 279
.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 21:11 от Мозче

# 280
  • Торонто/София
да се опитам да се разпиша и аз
последните дни са ми такава мъгла че не е за разправяне  Tired Tired Tired
Вики от седмица и нещо насам много го мъчат коликите и кажи речи не спи по цяла нощ ... което значи че и аз не спя разбира се .... таткото ни работи през ноща.... та Вики тамън заспи по някое време сутрин и баткото се събужда и аз пак ставам, така ми се спи вече че едвам гледам ... добре че следобед подрямвам час два че иначе незнам
МАРCИ - ЧЕСТИТО И ОТ МЕН - МНОГО МНОГО МНОГО РАДОСТ!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ МАМИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!

лека нощ на всички от мен  Hug

# 281
Момичета помогнете със съвет.
Днес Вики от 18 часа постоянно върти главичка и иска да яде, като я сложа на гърда яде 10 мин и после спира, но ако се отдели от гърдата и веднага започва кански рев. Понякога започва да се върти много и да се бори с мен едва ли не и сама пуска, но след това ревът се започва отново. Сега е почти 3 през нощта а тя е спала не повече от 2 часа от 18 часа до сега.
 newsm45 Вече не знам какво да правя.

# 282
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Катенце пробвала ли си да го носиш в поза тигър на дърво (моя мъж когато беба има колики вика дай да я понося на тигър и дракон  Mr. Green ) При Ивето има ефект. А и от както взех термофорчето ми се струва, че е по добре положението. Спинка си детето и да не кажа голяма дума, ама май почти няма колики. Мрънка само когато ака, тогава е едно надуване и пъшкане докато изкара мат'риала, като родилни мъки, така се надува. [/color]

Беруш, малкия не признава други пози, освен гръб и настрани.Само при мисълта, че трябва да го завъртя по корем изпада в ужас и започва един страшен рев  ooooh! А какво е това термофорче ? И от къде го взехте ?  Rolling Eyes

# 283
  • Козлодуй
Добро утро Simple Smile Да поднеса днешното ..........мляко с кафе Simple Smile

Да се надяваме, че поне някои от вас са спали. Мойта Алекс ми направи същия номер като онази верер - мрънкане до 3. Тази нощ обаче бях подготвена и бях спокойна. Яде в 22:30 и после чак преди малко в 7:30. Ехееееее, ако свикне все такива паузи да ми прави и ако може и да заспива като се наяде в 22:30............кеф! Няма да разбера, че имам дете.
Вчера се пробвахме в активната гимнастика. Мисля, че й харесва. Малка е още, но определено й е интересно. След месец ще е голямо забавление там.
Бебка засега категорично отказва да спи на чуждо легло. Снощи я взех при мен с надеждата да не ставам на всеки 5 мин.......обаче тя не иска.Ама не се знае кога ще се изхитри де, така че и аз няма да се заричам Simple Smile

# 284
  • Благоевград
Добър ден на всички!
Питахте за името , но аз вчера толкова много
се вълнувах, че не стигнах да го напиша.
Малката принцеса на Marci се казва Белослава!
(вярвам, Marci няма да се обиди, че аз го казвам преди нея)
Пожелавам ви на всички много здраве, радости и усмивки!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт