Ноемврийския дъжд заваля, АЗ ли ще съм следващата или тя? №20

• 16 682
  • 344
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро!Аз съм от неспящите мами тази нощ и сега съм с кафенце пред компа.slb83 -мерси за кафенцето.
Marci-Честита да ти е Белослава.Да е жива и здрава и много щастлива  bouquet
Тъкмо вчера бях очарована как Дея си ядеше и спеше през 3ч.,но всичко беше до снощи в 20ч.започна наново хранене на 1.3-2ч.и тази нощ е поредния ми кошмар.Малката спи при мен на спалнята,а аз обикалям ту от едната страна,ту от другата и от тази от която я кърмя и там си заспивам.Аз пък съм се чудела защо татковците се изнасят,а нашия неможех да го изгоня  Mr. Green и ето че преди 2вечери се оказа,че милия падал 2пъти от леглото с цел дане би да я затисне в съня си  Joy Joy И добре че си имаме детска и отиде при Неси хем да я контролира,хем да и прави компания.Много съм доволна от милото откакто майка ми я няма той се занимава с Неси-ставане,обличане,прически,водене и взимане от детска  т.н.даже днес и баничка с бозичка ми е взел да се подсиля след като е чул през нощта за какъв екшън ставаше на въпрос.Малката глезана определено разбрах,че си ме ползва за залъгалка след като заспи и ми изпусне цицата се буди с истерия и ска пак да си цока-кошмара на нощта ми. #Crazy
И имам един въпрос към мамите,които ползват Еспумизан-по колко капки го давате и колко често?

# 286
Здравейте най сетне сме си у дома от вчера и ссме много щастливи.....имах чувството,че престоя ми в болницата беше цяла вечност Peace Добре сме бебо се казва Иван и за сега ми е много послушен...пу-пу... за раждането-беше доста болезнено....контракциите ми взеха всички сили и накрая за най-важния момент нямах грам сили,та се наложи епизотомия...и скачане върху корема...добре,че бебо беше мъничък Praynig Hug имах 4- 5 шева,но пък на 2 час след раждането се разхождах вече в коридора.... 2 дни бяхме в кувиоз тъй като имахме лека дихателна недостатъчност,но всичко се разви много добре и доста бързо ни махнаха от там,след това изкарахме и жълтеницата,поопекаха ни на лампите и във сряда на 1.12 се прибрахме у дома Embarassed ЧЕСТОТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙЧЕТА И ТЕХНИТЕ БЕБОЦИ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Време е да ставам вече хубав ден от мен и дано ми остане време да ви изчета

# 287
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Дидка, аз давам по 25 капки преди всяко ядене.Така пише на листовката  Peace

# 288
  • Пловдив
е хайде най-накрая се родиха ноемврийчетата.честито на всички  bouquet.преброих бебетата ни 51 момчета на 44 момичета  Mr. Greenда са ни живи и здрави дечицата.целувки и спокоен ден на всички Sunglasses

# 289
Кате-благодаря ти много.  bouquet

# 290
Добър ден и от мен! Докато се наканя обяд станало вече!  Grinning
Поликсандрита, Марси, живи и здрави да са ви бебешорите! Да ви изпълнят живота ви с радост и топлина и много щастливи моменти!

Ехх, кога се записвахме пръв път в темата, кога пишем поздравления за последните бебенца!  Crazy На моменти още не мога да повярвам, че държа резултата в ръце!  Heart Eyes Честито на всички ни!  Hug Hug Hug
Да ви кажа, че някой непрекъснато ми сменя детето!  Mr. Green Ту ми дават мрънкотещия Йоан, ту ангелчето Йоан!  Mr. Green
Вчера станахме в 12 часа(!) , веднага на разходка да използваме хубавото време, после пак си спинка, обаче после до 2 часа будува и мрънкотеше и нито иска да спи, нито да суче, нерви се, абеее, но пък после спа много спокоен.
Меченце, много момичета описват абсолютно същото положение. И при мен се е случвало Освен да продължаваш да и предлагаш да суче, да я гушкаш и разхождаш и да се надяваш да се умори и сама да заспи... Аз пробвам също да затопля коремчето. Можеш с прословутата торбичка с костилки или с термофорче ( Катенце, ето това е ) Аз давам и биберон от два дена, но чак като е сукал достатъчно. За Йоан това е около 30, 40 мин. Някой път помага. Не се препоръчва за бебета под 6 седмици, но се принудих.Cuftaike, и аз се притеснявам дали му е студено или топло.Такива сме си майките. Все трябва да има нещо, за което да се притесняваме Simple Smile . Вкъщи сме на парно на около 22, 23 гр. Слагам му боди, блузка, чорапки и някакво панталонче и го завивам с леко одеалце. Навън различно според времето. Peace

# 291
Катенце пробвала ли си да го носиш в поза тигър на дърво (моя мъж когато беба има колики вика дай да я понося на тигър и дракон  Mr. Green ) При Ивето има ефект. А и от както взех термофорчето ми се струва, че е по добре положението. Спинка си детето и да не кажа голяма дума, ама май почти няма колики. Мрънка само когато ака, тогава е едно надуване и пъшкане докато изкара мат'риала, като родилни мъки, така се надува. [/color]

Беруш, малкия не признава други пози, освен гръб и настрани.Само при мисълта, че трябва да го завъртя по корем изпада в ужас и започва един страшен рев  ooooh! А какво е това термофорче ? И от къде го взехте ?  Rolling Eyes

Това е възглавничка дето се пълни с топла вода и се слага на коремчето на бебо. Аз я подпирам де, нали лежи на една страня и я подпорам на коремчето. Уж топлото успокоявало коликите. Взехме я от ДМ.

Днес пак се очертава приятно време за разходка, има слънчице дано да се задържи още няколко часа.

П.С. Докато се натуткам да пиша, Кьолнската ме изпревари Simple Smile

# 292
Беруш   Wink !
Времето е наистина добре за разходка, ама аз забравих да изкарам количката от колата, а мъж ми днес е с нея, та няма разходка днес!
Забравих да ви се похваля, че вчера направихме първата самостоятелна разходка с колата! bowuu Въпрос е на организация с всичките шаситата, кошчета, чанти и т.н, но се справихме!  Peace
Някой поръчвал ли е и ползвал ли е аспиратора за нос Baby Vac? Аз смятам да си го купя. Аптеката в нашия комплекс ще  докара тези дни бройки. Към двайсетина лева ще струва. Ако някой друг се интересува, ще напиша къде е . Иначе може да се поръча от интернет, от Данет мисля.  Вчера се мъчих 10 минути да изкарам едно сополче с онези гадни помпички за нос. Йоан се дра като заклан. Ми то помпичката е 3 пъти по-голяма от носленцето му.  ooooh! Супер неудобни са, а за тези с прахосмукачката четох само добри отзиви!
Виви, за пъпчето не се притеснявай! Йоан е вече на 22 дена и още не му е паднало. Почти на всяка смяна на памперса го третирам със спирт и затягам много здраво двата конеца и пак не ще да падне. Щипката падна още в болницата.

# 293
  • Козлодуй
Kölsches Mädel: още като ни започнаха сополите без никой тук да ме попита, споделих за тази помпичка. Според мен тази помпа направо върши чудеса Simple Smile Поръчах си я по интернет. Цената беше 21 лв без доставката. Това е една от наистина полезните покупки. Няма да сбъркаш. Има си 2 накрайника. Единия ползвам с каката, а другия е за бебка. Накрайника може и да се стерелизира.

# 294
Рая благодарение на Дори, Дарка и slb83, сега диша мнооого по-добре.   bouquetНие я поръчахме май от "Пакостник" пак за 21 лв.

# 295
Може ли да ми пуснете линкче,как изглежда помпичката щом става и за каки,тъй като ние имаме проблеми с Неси с нослето.

# 296
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Беруш, Кьолшес  Hug

Бръмбазела, колко е нормално да повръща 20 дневно бебе след хранене ?Да уточня, ние сме само на кърма...Малкия повръща по 3-4 пъти след всяко ядене, понякога на струя...ИМам чувството, че връща повече, отколкото е приел  Rolling Eyes Преяжда ли или е някакъв проблем  Sad След като повърне пак иска да яде

# 297
  • Козлодуй
Дидка: помпичката се води бебешка. Но каката имаше сополи и пробвах и на нея. Не ги изтегли така хубаво понеже накрайника е за по-тесни ноздрички, но пак стана добре. Мисля, че няма да ти е излишно с 2 деца.
http://www.babyvac.co.uk/?lang=bul

# 298
Здравейте!

Чета ви от самото начало, но все не намирах кураж да пиша!  Simple Smile

Първо, честити бебчета на всички! Да са ви живи и здрави!

Моята принцеска  Ивана се роди на 28.11, четири дни след термин, секцио. Вчера ни изписаха от болницата и аз още се опитвам да се осъзная къде се намирам. Добре, че майка ми ще ми помага за 2-3 седмици, че много съм се стреснала.

За в момента се кърмим, в болницата я дохранвах и сега незнам дали ми стига кърмата. Но иначе се спинка сладко и засега е спокойна.  Simple Smile

Желая лек ден на всички!

# 299
Честито от нас на
всички мами и татковци на
Ноемврийски бебчета родени 2010 година Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега ви очакват много хубави дни изпълнени всеки миг с нови постижения на малките сладурковци Simple Smile
Да са здравички, да не плачкат много и само да ви радват  Hug Hug Hug

Мама и Ноемврийче Тони 2009 Simple Smile  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт