Ноемврийския дъжд заваля, АЗ ли ще съм следващата или тя? №20

• 16 531
  • 344
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
преди да дърпате със помпичката сополките слагате ли физиологичен разтвор?защото аз да

някое друго бебе има ли млечница?на малката постоянно й се появяват бели петна по вътрешната страна на бузките,намажа й устичката наяколко пъти с дактарин и изчезнат ,и след ден два пак има? Sad
И за очите и носа ни изписаха Офтакуикс-за стафилококите,как слагате капки за очи-много бързо изтичат от очите-тя като се върти и плаче,а междудругото има ли някой друг проблем с очичките?защото нали все казват че това са  вътреболнични инфекции newsm78

А за връщането,напоследък и Ники връща доста някой път,на фонтан 2,3 пъти както е легнала,и през носа й излиза,и аз  си мисля че повече връща отколкото е изяла.
пия иначе от два дни лактогонен чай,не виждам някакъв ефект засега.Завчера се пробвах да изцедя мляко,че имах работа и трбваше да отсъствам по-дълго от къщи,а нали през деня яде на 1.30-2часа,и едвам събрах от двете 60мл.
Последните два дни иначе е малко по-спокойна,давам й Бебезан и едно ХЛ за коликите

# 316
Благодаря ви за пожеланията и посещането момичета  Hug

Да попитам на вас на кой ден ви "слезе" кърмата. На нас днес ни 6 ден и все още имам само коластра. Пристеснявам се да не би Ивана да стои гладна. Вие дохранвахте ли в началото?

# 317
  • Козлодуй
Виргиния, ако бебето е гладно, бъди сигурна че ще разбереш. Следи по нааканите памперси. Слагай го по - често на гърдата за да стимулираш производството. А междувременно ако се наложи, дай на Ивана АМ.

# 318
Здравейте

Честити бебчета на новите мами Марси, Зузи, Виржиния
Да са ви живи и здрави и да си ги гледате със здраве!

Не съм писала от няколко дни, но покрай грижите около бебо нямам време почти за нищо.
Ние се борим с кърменето, за сега имам кърма, но малкия е много лаком и я изцоква до последния грам. Буди се нощем често и постоянно иска да яде. Само в крайни случаи се дохранваме с АМ.

Virginia2401 на мен на около 4 ден ми слезе кърмата  Wink slb83 е права - нека по често бебо да суче....

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 18:13 от plana

# 319
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ние сега се връщаме от преглед.Всичко е наред с бебо, само че ни пратиха утре в Пирогов, че има съмнения за Гастроезофагиален Рефлукс  Sad понеже бебчо повръща на струя почти всичко, което е изял.Надявам се да няма такова нещо  Praynig Звучи доста страшно  Cry

# 320
Зузи , честито и на теб , мила , да ви е жив и здрав Михаил   bouquet

Виржиния, винаги когато имаш проблем или въпрос около кърменето  може да попиташ консултантките ни в темата Микки и Бръмбазела. Но определено както са ти казали момичетата честото кърмене стимулира производството на кърма и скоро ще слезе, ако не е слязла вече.

# 321
Марси, честита дъщеричка - ето, че си хареса дата  Heart Eyes Да ти е жива и здрава и много да те радва   bouquet

Момичета, ако някой още търси, днес видях възглавничките с костилки в ДМ в подлеза на Софийския университет.

Ние днес си направихме страхотна разходка с бебка, която сладко си спинкаше в слинга  Heart Eyes

Вирджиния, аз искам да ти успокоя, че коластрата е изключително полезна за бебето и не трябва да се притесняваш.

# 322
Честито и на всички други мами - прекрасни, здрави и усмихнати дечица   bouquet   bouquet  bouquet

И забравих да се похваля - вчера Йоана ме дари с прекрасна беззъба усмивка, докато беше будна....   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Невероятно усещане......

# 323
Благодаря ви за отговорите момичета!  Hug

# 324
slb83 -питах те за помпичката,тъй като с Неси имаме проблем относно задържането на сополките и и ги дърпам с обикновената помпа,но с нея както знаеш не е кой знае колко ефектно и затова се интересувах колко добре издърпва.
Katencetoo -дано с бебчо да няма проблеми на прегледа.'
По повод връщането,ние връщаме понякога и то най-вече когато не се е оригнала и връща това което и е останало в устата.
зузи, добре дошла отново.

# 325
Катенце, стискам палци всичко да е наред. Не се плаши, миличка  Hug

Аз да се отчета. Вчера ходихме при педи да ни мерят - 600 гр  Crazy
Това означава, че притесненията ми за това дали кърмата ми е достатъчна са излишни и всичко си е наред  Flutter
Общо взето за сега се справяме доста добре, дори нощем спим. Е, вярно, че до 6ч или в най-добрия случай 7.30, но пак не будуваме по цели нощи.
Коликите ни мъчат, но Инфакол-ът определено помага и вече не е такава мъка.
Редовно се разхождаме, даже с колата  Crazy
Дано всичко си продължава все толкова леко и безпроблемно.

ПП Скоро ще се местим в родени, а ? Кеф!  Party

# 326
Ние сега се връщаме от преглед.Всичко е наред с бебо, само че ни пратиха утре в Пирогов, че има съмнения за Гастроезофагиален Рефлукс  Sad понеже бебчо повръща на струя почти всичко, което е изял.Надявам се да няма такова нещо  Praynig Звучи доста страшно  Cry
Кате, искрено се надявам всичко да е наред с Мартин!  Praynig А  иначе наддал ли е? Мисля, че беше писала, че си има редовно наакани и напишкани памперси, т.е поема достатъчно кърма. Разпитвам те така, защото и Йоан повръща по същия начин и сега се притеснявам!  Thinking

# 327
Катенце, ако знаеш Рая как повръща!  Shocked Понякога ми скрива шапката, не фонтан, а цял гейзер. И двамата педиатри ми казаха, че не е страшно, щом след това е спокойна, не е червена, ака и наддава нормално.
Стискам палци, само да се поразкарате малко, а и да си прегледат Марти, ако не друго, да си спокойна.  Hug

п.п. Ако имаш време прочети, има доста инфо по въпроса с повръщането.  Flutter

# 328
ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!!!!!!1
малката като е сложа на гърдата и заспива.Не стимулира изобщо.Дохранвам с иакуствено,но вчера и днес сме почти само на изкуствено/никаква кърма/.Има ли мами с подобен проблем-а е само на 24 дни,и кърмата ми свърши.И трябва ли да и давам водичка и кога.И сега трябва ли да има режим на тези шишета,или да е храня пак на повикване newsm78 newsm78 newsm78
И съм сам самичка,как ще се оправя незнам с тези хранения #Crazy newsm78

# 329
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Качил е 300гр. за 20 дни, което според педито е малко  Sad И според мен е малко...Затова се надявам да няма нищо сериозно.Готова съм да мина на АМ ако нещо кърмата ми не е наред, само искам да е добре бебчо  Cry

Общи условия

Активация на акаунт