Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 739
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, как си получихте ваучерите - на място ли ходихте? И това от септемврийските документи ли са? Аз не съм ходила на място, защото във форума чета, че още  априлските молби не са удовлетворени Confused

Априлските са приключени - сега точно септемврийските раздават.

# 106
Момичета, как си получихте ваучерите - на място ли ходихте? И това от септемврийските документи ли са? Аз не съм ходила на място, защото във форума чета, че още  априлските молби не са удовлетворени Confused

аз съм от септемврийските и още нямам никаква информация от бюрото по труда
не ги знам въобще дали раздават ваучери в момента

# 107
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате ДУ за английски в Младост 4 - София.

Да си повторя молбата.
В списъка с удобрените има 2 фирми в БПС, какво ви е мнението за тях едната е към JOB Tiger, другата не и запомних името. После ще питам и за нея.

# 108

аз съм от септемврийските и още нямам никаква информация от бюрото по труда
не ги знам въобще дали раздават ваучери в момента

В кое БТ си подала документи? Намери телефона им в Гугъл и им се обади - тук в другата тема вече има доста хора, които си взеха ваучерите. Или направо се премести в другата тема и следи нещата там. Но във всички случаи им се обади в БТ, и се интересувай.

# 109
Zapetaika_ може ли линк към другата тема   bouquet
В Младост подадох документи и ми казаха, че те ще ми се обадят и аз чакам да се обадят  Sad

# 110
Zapetaika_ може ли линк към другата тема   bouquet
В Младост подадох документи и ми казаха, че те ще ми се обадят и аз чакам да се обадят  Sad

Ето : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523985.690
дано да се получи, че когато съм си в моя профил, по друг начин излиза Wink

И на мен ми казаха да чакам - ама мога ли така да оставя нещата? То за тях е по-лесно да не ги притесняваш, но аз им звънях по два пъти месечно до сега, а сега всяка седмица докато ми дойде редът. Изобщо не чакай, ами действай!

# 111
Моля ви, ако някой от вас учи или е учил в езикова школа ОМЕГА, без значение какъв език или дали е по програмата, нека сподели впечатления. Избрах я за италиански с ваучерите, а ако не е добра, по-добре да я сменя докато е време. Помагайте!

# 112
Здравейе, четох, четох и .. накрая съвсем се изгубих в цялата информация. Та, ако може някой да ми препоръча ДУ, който предлага 3-4-5-6 ниво? Най-удобно ми е в "Младост", бях се насочила към "Фарос", но по непотвърдена информация нямат места или групи за по-високите нива.

Hris4o, ти къде и какви нива покри?

# 113
Аз съм от подалите заявление през Септември - някой да са му се обадили че е одобрен от подалите заявление през 2-рата вълна?
и аз подадох септември и ми казаха, че ще ми се обадят най-рано краят на декември
ти избара ли си къде ще се обучаваш?
аз живея в София и още не съм се ориентирала към нито една фирма, а времето наближава
момичета пишете от кои фирми в София сте доволни и от кои не, за да знаем от втората вълна на къде да се насочим  Praynig

Ами не съм, затова следя темата тук, имах предпочитания към Британика, защото ми е на две крачки, но от прочетеното разбирам, че вече не са част от програмата?! Затова и мен живо ме интересува от кой е доставчика ви и дали сте доволни.
От къде разбра, че Британика е отпаднала? Защото в другата тема в Клю едно момиче писа, че е звъняла на различни ДУ и инфото за Британика е, че се доплаща допълнителна сума за всяко ниво, която не  е никак малка ~500 лв за ниво

# 114
Британика не е отпаднала. Аз звънях в петък, те са доставчик, но наистина се доплаща около 500 лв. на ниво Simple Smile)

# 115
stefa, моля те разкажи малко повече за ИЧС. По колко чевека е групата, само хора, обучаващи се по "аз мога" ли бяхте в групата, отношение на преподавателите. Аз на този етап съм се насочила към ИЧС, въпреки доплащането. И понеже чета много противоречиви мнения за там съм истински объркана. Има ли входящ тест за определяне на ниво
Ти от кое ниво започна?

# 116
Да питам и тук - занятията в ИЧС къде се провеждат и по коя система работят?
Опитвам се да се свържа с тях, но дава последно заето.

# 117
Момичета, някой знае ли за качеството на преподаване на английски език в AVO-3? И за тях чета добри мнения. Оххх каквато съм колеблива - не мога да преценя къде си е най-добре. В момента се колебая АВО-3 или ИЧС. Британика ми отпада като вариант, защото са ми много скъпи курсовете там.

Помагайте!

# 118
Курсове по английски език по схема АЗ МОГА.
Няма да коментирам, защото работя тук...

# 119
за къде става въпрос vladovasilev? аз имам нужда от повече информация за школите, така че ако можеш да помогнеш...все пак всеки си решава самостоятелно на база информацията, която е получил Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт