Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 739
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 90
на мен вече ми писна да чакам тези ваучери от септември насам
то човек не може да си планира ни почивки ни нищо
колко отсъствия можеш да имаш от едно ниво?

# 91
на мен вече ми писна да чакам тези ваучери от септември насам
то човек не може да си планира ни почивки ни нищо
колко отсъствия можеш да имаш от едно ниво?

Аз пък си планирах, независимо от всичко. Позволени са 20% отсъствия. Мисля, че не е фатално, а и не мога да стоя и да ги чакам да благоволят, и да не смея да тръгна за никъде. Действай смело Simple Smile

# 92
И аз съм подала от септември,ходих в началото на месеца до БТ от там ми казаха,че съм одобрена,но не е ясно,кога ще ми е обадят,т.к още не са раздали ваучери на около 2000 човека,от предишните заявки.

# 93
  • Popovo
    Здравийте на всички. Искам да ви попитам нещо. Някой правил ли и теста за ниво В2 в училища Европа и каква тема се паднала на теста?  Чесно казано от това ниво нищо не вдявам и много ме притеснява, че няма да се спрявя с теста. А и ме изплашиха, че може да има и външни лица на изпита.

# 94
  • Плевен
А каква е темата за писане на изпитите на А1 и А2 в училища Европа? Помните ли?

# 95
  • Popovo
    valка на ниво А1 ни дадоха 5 теми от който да избираме - едната по която писах аз беше да опиша семейството си.
   А ето тук съм обясила накратко как е бил теста във А2 ниво :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481691.msg15899275#msg15899275

# 96
Някой има ли минал А1 в Кабината?Има ли изпит след А1  и какъв ако да?

# 97
След всяко ниво пускат тестове и после спикинг.

# 98
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате ДУ за английски в Младост 4 - София.

# 99
Здравейте, много бих се радвала , ако някой сподели как може да се кандидатства за тези ваучери, ще ви бъда много благодарна  bouquet

# 100
Здравейте, много бих се радвала , ако някой сподели как може да се кандидатства за тези ваучери, ще ви бъда много благодарна  bouquet

Виж тук в темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523985.0

Аз взех уведомление днес, мислех да започна курсове към Европа, но се поразколебах, като прочетох отзиви, пък и като се обадих в централния офис - никой нищо не знае с точност, управителката знае, но пък я няма.
Така че съм в начален етап на избор на доставчик. Връщам се да чета предната тема, че сега ви открих.  Hug

# 101
  • Пловдив
anbibian, смело си получавай ваучера и се записвай!!! През лятото обикновено ДУ-тата предвиждат месец и половина ваканция, защото тогава са отпуските на хората (почти )!!!

# 102
anbibian, смело си получавай ваучера и се записвай!!! През лятото обикновено ДУ-тата предвиждат месец и половина ваканция, защото тогава са отпуските на хората (почти )!!!
супер мерси  Hug

# 103
и аз днес получих валчер и съм се насочила към ДЕО ИЧС към Софийския. има доплащане, което е 350 лв. за трите нива общо.
Дайте повече мнения за там. От 16.02 започва нова група - 2пъти седмично до началото на юли.

има ли още някой, който търси подходящ ДУ. Моля ви споделяйте мнения, че съм много объркана Simple Smile

# 104
Момичета, как си получихте ваучерите - на място ли ходихте? И това от септемврийските документи ли са? Аз не съм ходила на място, защото във форума чета, че още  априлските молби не са удовлетворени Confused

Общи условия

Активация на акаунт