Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 737
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 495
Къде мога да намеря списък на одобрените доставчици английски език? Търся си дневен курс, ниво В1.
http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=28/01/07&WA=E … /Suppliers/DU.htm

# 496
Къде мога да намеря списък на одобрените доставчици английски език? Търся си дневен курс, ниво В1.
Дано намериш в София, защото аз за Пловдив търся от А2-Pre-intermediate  и дневен - абсурд , вечерен на много места изобщо не планират ,само от  А1 , а тези които откривам са с абсурдна за мен заетост до 21.30, значи в 10 вечерта да се прибирам - зимата ми е абсолютно невъзможно !Та дано поне съботно-неделен да намеря, иначе не знам /не че имам уведомление, скороста на обработване на документите в Пловдив е отчайваща/

# 497
Специално за майчетата от Бургас!
Вчера говорих по телефона с една много любезна дама от Британски културен център и успях да я убедя да направят следобеден курс - от 14 до16 часа например(т.е. точно преди да си вземем децата от ясли и градини). Естествено трябва да се сформира група, а те се съмняват, че че ще има желаещи. За всички,които проявяват интерес тук има телефони: http://www.britishcentre-edu.eu/za_kontakti.html
Не че съм одобрена де  Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 11:21 от Venivet

# 498
 Hug Това е много добра идея !Обаче.... Whistling, още не съм одобрена !
Вчера говорих по телефона с една много любезна дама от Британски културен център и успях да я убедя да направят следобеден курс - от 14 до16 часа например(т.е. точно преди да си вземем децата от ясли и градини). Естествено трябва да се сформира група, а те се съмняват, че че ще има желаещи. За всички,които проявяват интерес тук има телефони: http://www.britishcentre-edu.eu/za_kontakti.html
  bouquet

# 499
  • Бургас
Hug Това е много добра идея !Обаче.... Whistling, още не съм одобрена !
  bouquet

Да, това е собственичката, наистина е много любезна и разбрана  Peace Аз говорих с нея за съботно-неделен курс, но нямало желаещи  Confused и се записах в друга школа  Wink

# 500
Да и на мен навсякъде ми казват че група едва ли би се събрала за курс А2 различен от вечерен , освен сами да си  събираме група! Ако някой от ПЛОВДИВ има желание за дневен или съботно-неделен курс  , от А2-Pre-intermediate да пише да се съберем , поне от 3 места са ми казали че има ли желаещи са готови да реагират!
Аз пък се чудя тия дето се записват на вечерни курсове имат ли семейства и как се оправят с децата като отсъстват до 10  , да не говорим за умората и то зимно време   Thinking Аз карах лятото 2 м. 17.30-20.30 и концентрацията беше 50% , половината група се отказа по средата !

# 501
Някой да има инфо за Варна за одобрените докъде са с номерата? Моля нека сподели

# 502
Някой да има инфо за Варна за одобрените докъде са с номерата? Моля нека сподели
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=614901.0
Следи в тази тема  Peace

Ако някой има излишен учебник на Longman - Total English A1 да свирка  Peace

# 503
Някой ходи ли в София на английски В2 сега?

# 504
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...

Да, защо питаш? (аз съм по Аз мога и започнах от В1)

# 505
Да, защо питаш? (аз съм по Аз мога и започнах от В1)
защото сега си взех ваучъра и се чудех къде да се запиша, т.е. търся някой който е доволен
ти къде си? Можеш ли да препоръчаш центъра?

# 506
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Честито, Пит. Пожелавам ти бързо да се справиш със записването и успешно да ти е обучението.

Аз съм в училища Европа. Доволна съм, няколко пъти вече го казвам в темата, дано не досаждам. Учим по системата Straight forward, изд. Macmillian. Всъщност всичко е въпрос на преподавател и желанието му. Нашата "госпожа" ни праща допълнителни материали по мейла и се старае, не мога да се оплача. Иначе нивото ми е малко трудно, има много идиоматични изрази и доста нова за мен лексика. Предното ниво ми беше песен. Сега се налага да отделям доста повече време за подготовка в къщи, но като сме се хванали на хорото ..., пък и нали това е целта, да учим.  Laughing

# 507
Доволна съм, няколко пъти вече го казвам в темата, дано не досаждам. Учим по системата Straight forward, изд. Macmillian. Всъщност всичко е въпрос на преподавател и желанието му. Нашата "госпожа" ни праща допълнителни материали по мейла и се старае, не мога да се оплача. Иначе нивото ми е малко трудно, има много идиоматични изрази и доста нова за мен лексика. Предното ниво ми беше песен. Сега се налага да отделям доста повече време за подготовка в къщи, но като сме се хванали на хорото ..., пък и нали това е целта, да учим.  Laughing
Благодаря!  Hug
Ех, как ще досаждаш, нали за това е точно темата. Пък и аз сега се включвам  Embarassed
Ще им звънна да ги видя, имат офис близо до нас.
При мен интересното е, че и в работата ми организират курс по английски, който ще бъде всеки ден. Днес правих тест, но той беше само граматика. Още не знам нивото си, но не ми се ще да повтарям неща за В1.
Благодаря още веднъж за инфото.
Ако съм доволна от доставчика няма да пропусна да се похваля.

# 508
Здравейте!  Аз съм от Варна и сега си търся фирма към, която да изкарам курсовете. Ще съм много благодарна, ако някой ми даде малко информация за вече изпробвани фирми. Тотално се обърках, а нямам много време за решаване. Praynig

desdemona  аз съм номер 101 и си взех уведомлението.

# 509
Здравейте!  Аз съм от Варна и сега си търся фирма към, която да изкарам курсовете. Ще съм много благодарна, ако някой ми даде малко информация за вече изпробвани фирми. Тотално се обърках, а нямам много време за решаване. Praynig

desdemona  аз съм номер 101 и си взех уведомлението.

Честито  Peace А аз съм 700 ии, кога ли, да очаквам  newsm78... към края на програмата явно Sick

Общи условия

Активация на акаунт