Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 739
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 600
desdemona днес звънях до кабината. Май ще се насоча точно към тях  Sunglasses
Както elly76 е написала имаш достъп до уроците по цял ден. Освен това можеш да преминаваш от ниво в ниво в класната стая. И освен всичко това ти дават още един месец безплатен достъп до системата след края на тези 6 месеца.
Аз ще започна от А2 за да мога да уча А2, Б1 и Б2/ бизнес английски/ Последните две нива са с натив учител.  
Трябва да имаш 8-9 часа в системата през твоя профил - д направиш упражнения и да взимаш уроци.
Също така трябва да имаш 2 часа на седмица в виртуална класна стая. Само виртуалните уроци са определени - но за английски има достатъчно. Аз записах тези диапазони- пон-пет- 21-22/тук не записах май точно  Sad/  и също съб-нед - 10-13
Трябва да се изпрати ваучера до петък ако искате да се включите в групата стартираща от 21 ноември. Иначе има и следващи групи от 19 декември и 16 януари.
Надявам се че съм била полезна.

Правя корекция понеже пак звънях  Crazy

Направи ми впечатление че в сайта 1 нива се минава за 3 или 6 месеца, а с ваучер взимаш 3 нива за 6 месеца.
Момичето ми каза че курса с  ваучери е доста интензивен, понеже работят по програма  Sick
Но според мен така е с всички доставчици на услуги. Моля да с включат хора които вече са минали такъв курс и да кажат мнението си   bouquet

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 12:59 от Ivka_com

# 601
И освен всичко това ти дават още един месец безплатен достъп до системата след края на тези 6 месеца.
Трябва да се изпрати ваучера до петък ако искате да се включите в групата стартираща от 21 ноември. Иначе има и следващи групи от 19 декември и 16 януари.

Да, забравих да напиша за допълнителният месец  Simple Smile

# 602
Здравейте,обадиха ми се от БТ че имам ваучер Hug До края на седмицата ми казаха да отида да си го взема. Обаче,след като се бях насочила към определена фирма за изучаване на англ.език и днес им се обадих да им кажа за ваучера ми казаха че мога да започна от тази събота и неделя и края на курса бил началото на юни Rolling Eyes Това не е ли много дълго като време Rolling Eyes
Мога ли да се запиша към друг одобрен за програмата /т.е. могат ли да ми искат някакви неустойки,тези към които първоначално съм се обърнала/ newsm78.
Замислям се и за Кабината,ама всъщност не знам с бизнес английския дали няма да се озоря,тъй като все пак там е преди всичко самоподготовка newsm78

# 603
elly76 да ти благодаря тук   bouquet  Hug Ивка Hug много благодаря за инфото беше ми много полезно, но аз, май ще ставам пак  Crazyученичка. хареса ми реалната форма на обучение и засега везните ми клонят към "Алфа медика", където има дневно и предпочитано от мен обучение в пон, вт., четв и петък от 14.20 до 17.20ч., което ме устройва идеално мен! Ще мисля до петъка и ще действам! Peace

# 604
Кажи ми малко повече - колко време ти е курса? Колко нива ще вземеш?

А иначе и аз бих искала да уча така, но ходя на работа и няма как да стане  Sad А след 8 часов работен ден направо не ми се иска да виждам хора - а не и да уча английски.

# 605
  • София
Както elly76 е написала имаш достъп до уроците по цял ден. Освен това можеш да преминаваш от ниво в ниво в класната стая. И освен всичко това ти дават още един месец безплатен достъп до системата след края на тези 6 месеца.
Аз ще започна от А2 за да мога да уча А2, Б1 и Б2/ бизнес английски/ Последните две нива са с натив учител.  
Направи ми впечатление че в сайта 1 нива се минава за 3 или 6 месеца, а с ваучер взимаш 3 нива за 6 месеца.
Момичето ми каза че курса с  ваучери е доста интензивен, понеже работят по програма  Sick

Но според мен така е с всички доставчици на услуги. Моля да с включат хора които вече са минали такъв курс и да кажат мнението си   bouquet

Нямам нищо против кабината, но мисля, че се заблуждавате за някои неща. Не можете да карате 2 нива паралелно, нито да посещавате часовете на друго ниво, защото всички уроци на всички нива са в един и същ час. Ако сте А2 и искате да изкарате един разговорен час на Б1 прмерно ще трябва да си изпуснете урока на А2. Това го видях в програмата им, можете да го видите и вие - всички уроци са от 19 до 21:00. Ако има други часове, моля, кажете ми, ще се радвам много да го чуя. (изключвам преговорите за ниските нива, които са един път седмично)

Това че с хората с ваучери работят по друга програма е според мен не е вярно. Когато бях в кабината, без ваучер, в групата поне половината бяха с ваучери. Просто тези без ваучери обикновено повтарят нивата докато се почустват подготвени за следващото ниво, тъй като не си дават много зор да учат. Хората с ваучери нямат избор - учат редовно, за да могат да изкарат нивата. Те май държат и някакви тестове след всяко ниво.

Надявам се и аз да съм била полезна Simple Smile и пак искам да подчертая, че целта ми не е да плюя по кабината, а да изясня някои неща за хората, които не знаят какво да очакват или пък очакванията са им погрешни.

# 606
  • София
Трябва да имаш 8-9 часа в системата през твоя профил - д направиш упражнения и да взимаш уроци.
Също така трябва да имаш 2 часа на седмица в виртуална класна стая. Само виртуалните уроци са определени - но за английски има достатъчно. Аз записах тези диапазони- пон-пет- 21-22/тук не записах май точно  Sad/  и също съб-нед - 10-13

Здравей, и аз искам да се запиша на курса по английски за ниво А2 от 21 ноември, но от бюрото по труда Враждебна ми казаха че мога да си взема ваучера не по- рано от 7 дни преди започване на курса което прави 14 ноември. Някой има ли представа дали все пак ще ми дадат ваучера на 11 ноември петък или ако не ми го дадат в петък , а чак в понеделник и го занеса в кабината вече ще бъде късно. Забравих да пиша, че аз имам подпечатано уведомление от кабината че ще ме включат в техният курс от 21 ноември.
Предварително благодаря на всички

# 607
А така
Елл благдаря ти за включването. Аз не виждам къде ги плюеш  Wink Но аз може би не се изразих правилно. Значи момичето ми каза, че ако искам мога да се включа в уроците на по - горни нива. Ако ми е трудно мога да се връшам в моето си ниво. Това е хубаво че е разчупено обучението - а можеш и да си следваш програмата. Освен това в този допълнителен месец ти дават достъп до всички нива на обучение.
Незнам аз май реших - ще ви държа в течение все пак   bouquet

# 608

Здравей, и аз искам да се запиша на курса по английски за ниво А2 от 21 ноември, но от бюрото по труда Враждебна ми казаха че мога да си взема ваучера не по- рано от 7 дни преди започване на курса което прави 14 ноември. Някой има ли представа дали все пак ще ми дадат ваучера на 11 ноември петък или ако не ми го дадат в петък , а чак в понеделник и го занеса в кабината вече ще бъде късно. Забравих да пиша, че аз имам подпечатано уведомление от кабината че ще ме включат в техният курс от 21 ноември.
Предварително благодаря на всички

Понеделник,ако го занесеш в Кабината защо смяташ,че ще е късно? Аз мисля,че е ок. А по-рано едва ли ще ти го дадат от БТ,мисля че са връщали хора,които просто не са знаели за тези срокове.

# 609

да питам за БТ Младост - курса ми по английски започва на 19.11
кога трябва да върна уведомлението и кога да ми дадат ваучера
тези 7 дни календарни или работни са?

# 610
Ивка  bouquet Hug моята работа и работодател са такива, че имам възможност да посещавам дневната форма на курса, затова и аз, май се ориентирам към "Алфа Медика", но те са във Варна Simple Smile))
Отделно това, което на мен, не ми хареса в Кабината е, че не разполагаш с учебници на хартиен носител, а вс е дефакто само и единствено онлайн.
Можело да си ги разпечаташ сам но вс това си е пак за твоя сметка Sick
Днес, като разговарях  стях, ми казаха, че преди е имало нещо като тест, с който преминаваш на следващо ниво, а сега това е отпаднало newsm78 И на мен нищо не ми споменаха за този допълнителен безплатен месец на обучение, явно е някакъв бонус #Crazy но само за по-горните нива, а аз ще започвам от А1, става въпрос за англ. език Thinking

# 611
Може ли да пуснете линк към доставчиците,които са одобрени от бюрото по труда.Имаше го някъде,но нещо го загубих и не мога да се ориентирам.В чуденка съм.Никак не ми одисват тези часова...с тази моя работа.

# 612
Може ли да пуснете линк към доставчиците,които са одобрени от бюрото по труда.Имаше го някъде,но нещо го загубих и не мога да се ориентирам.В чуденка съм.Никак не ми одисват тези часова...с тази моя работа.

Ами, линка беше няколко странички по-напред, аз лично го нямам  Sick

# 613

http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=28/01/07&WA=E … /Suppliers/DU.htm

# 614
  • Варна
Записвам се , ще ви чета по късно.

Общи условия

Активация на акаунт