Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 150 457
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 990
Аз искам да завърша дистанционно английски колкото се може по- високо ниво, но като гледам повече от Б2 не предлагат. Сега се колебая между кабината и курсове 123. Моля някой да сподели впечатления.
Аз учих в Кабината. Има и преподаватели англичани. Нивата на общ английски са до В1 , а за В2 пускат бизнес английски. Ако не си икономист изобщо не ти го препоръчвам! Чиста загуба на време - само икономически термини се учат , граматика почти няма ! А също и да ти кажа че часовете с учители са вечер 7-9 . Събота и неделя има преговор.

# 991
Радвам се, че можах да прочета коментара за Ай енд Ай и Евелина Поролиева. Ако не бях проверил, кой знае колко изгубени часове и неприятни емоции щяха да ме сполетят. Форумът ми спестява главоболия. Проверих и в сайта на Ай енд Ай. Мирише на предвзетост. За АВО БЕЛ - приемам положителните отзиви.
Нека обърна внимание, че школа ИПИН "Напредък" не са съвестни, но се преструват на голяма работа. Точно заради тях реших предварително да се поинтересувам от Ай енд Ай, а не да се хвърлям през глава. Пазете си времето и си избирайте преживяванията Simple Smile

# 992
Аз искам да завърша дистанционно английски колкото се може по- високо ниво, но като гледам повече от Б2 не предлагат. Сега се колебая между кабината и курсове 123. Моля някой да сподели впечатления.

В момента има ново изискване към обучението по езици - трябва да е изцяло присъствена форма. Изненадана съм, че не го знаете.

# 993

В момента има ново изискване към обучението по езици - трябва да е изцяло присъствена форма. Изненадана съм, че не го знаете.

Искате да кажете, че повече няма да има дистанционна форма на обучение макар, че съм подала документи миналата година и съм одобрена а заявлението ми е попълнено от кабината. Само чакам да дойде 14 .01.2013 год. ???

# 994
  • София

А аз съм изненадана, че Вие пишете такива работи  Joy
Бихте ли ни информирали от къде ги знаете на нас незнаещите  Simple Smile

# 995

А аз съм изненадана, че Вие пишете такива работи  Joy
Бихте ли ни информирали от къде ги знаете на нас незнаещите  Simple Smile

Наистина не искам да ви смущавам или притеснявам.
Но всички, които получават уведомления от новата вълна, биват информирани, че дистанционната форма не е приемлива в момента.
Аз работя за доставчик на обучението. Одобрени хора се обаждат, за да им потвърдим, че обучението при нас е изцяло присъствено.
Нямам какво да добавя освен съвет към насочилите се към дистанционна форма - проверете дали съм права. Нямам никакъв интерес да ви стресирам, искам да си използвате ваучерите по най-добрия за вас начин, а не да станат зян.

# 996
  • София
Дистанционната форма за момента е спряна  и то за хората кандидатствали 2012година...
Няма как ваучерите да се загубят след като све още не са взети- ваучера се издава след като сте избрали доставчик и разбира се бюрото ако го издаде значи вие ще се обучите и той ще бъде осребрен от АЗ.
Така че ако програмата е до края на 2014 година то имате предостатъчно време да изчакате тази нова процедура за дистанционната форма на обучение.

# 997
Да разбирам, че независимо че съм одобрена 2012 но съм подала документи 2011 ще мога да запиша дистанционно. Моето заявление е попълнено от кабината само чакам да дойде 14.02,12 год за да започна.

# 998
Да разбирам, че независимо че съм одобрена 2012 но съм подала документи 2011 ще мога да запиша дистанционно. Моето заявление е попълнено от кабината само чакам да дойде 14.02,12 год за да започна.

14.02.12 год беше преди десет месеца и малко.
Просто провери на място в твоето БТ.

# 999
Дистанционната форма за момента е спряна  и то за хората кандидатствали 2012година...
Няма как ваучерите да се загубят след като све още не са взети- ваучера се издава след като сте избрали доставчик и разбира се бюрото ако го издаде значи вие ще се обучите и той ще бъде осребрен от АЗ.
Така че ако програмата е до края на 2014 година то имате предостатъчно време да изчакате тази нова процедура за дистанционната форма на обучение.

Няма как хората да изчакат новата процедура за дистанционно обучение достатъчно дълго - ако получат уведомление през януари 2013 - колко могат да удължават срока му? Ще е достатъчно ли, за да стане избираемо дистънционното обучение (което за да е спряно, явно е доста дискредитирано)?

# 1 000

14.02.12 год беше преди десет месеца и малко.
Просто провери на място в твоето БТ.

Имам в предвид 14.01.2013 объркала съм се.

# 1 001
Привет, майчета! Аз съм от Бургас и съм се насочила към Давитоз, защото единствено те се ангажираха да организират следобедна група. Сега чакам да се съберат и други желаещи. Дали някоя от вас не проявява интерес? Embarassed
 Знаете ли други школи, които събират група за часовете от 13 до 17, т.е. докато яслата и градината работят, че след 17 часа имам два ангажимента, които са ми напълно неотменими  Rolling Eyes.

# 1 002
Привет, майчета! Аз съм от Бургас и съм се насочила към Давитоз, защото единствено те се ангажираха да организират следобедна група. Сега чакам да се съберат и други желаещи. Дали някоя от вас не проявява интерес? Embarassed
 Знаете ли други школи, които събират група за часовете от 13 до 17, т.е. докато яслата и градината работят, че след 17 часа имам два ангажимента, които са ми напълно неотменими  Rolling Eyes.

А при положение че работното време на огромната част от българите е от 09 до 17, колко смяташ, че са хората, работещи на трудов договор (защото такова е условието), които не са на работа между 13 и 17 часа, в Бургас?

# 1 003
  • Стара Загора

А при положение че работното време на огромната част от българите е от 09 до 17, колко смяташ, че са хората, работещи на трудов договор (защото такова е условието), които не са на работа между 13 и 17 часа, в Бургас?
Хората на трудов договор, които не са на работа между 9 и 17 ч. са много- всички, които са в майчинство, на смени или на непълен работен ден.Все ще има за една група. Все пак Бургас не е малък град.

# 1 004

[/quote]
Хората на трудов договор, които не са на работа между 9 и 17 ч. са много- всички, които са в майчинство, на смени или на непълен работен ден.
[/quote]
Даммм! Точно тези елементи издирвам. Именно затова пиша в този форум.

Общи условия

Активация на акаунт