Тренировки в домашни условия-12

• 41 222
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Torino,IT
Записвам се по понеделнишки с кардиото от Антицелулитната и Mix it up с Деби, любима ми е от Слим сериите.
Ох, Веси, недей така пък ти, сега ще искам да ми качиш Peak 10 Cardio Strength Workout е докса,  че започна вече да ме чегърта Mr. Green
Утре мисля да направя кардиото на Мишел, хареса ми Peace

# 451
a kardioto ot anticelulitnata interwalno li e ili obiknoweno?

(izwiniawam se za latinicata, no butona gore pak ne mi raboti)

# 452
  • Torino,IT
a kardioto ot anticelulitnata interwalno li e ili obiknoweno?

(izwiniawam se za latinicata, no butona gore pak ne mi raboti)

Според мен е обикновено Peace

# 453
Здравейте Hug

Да попитам и аз относно интервалното кардио специално с велоергометър, чела съм,че се редуват 30 до 60 сек.спринт с  60–90 секунди нормално темпо  и всичко това 6 до 8 пъти. При спринта сменя ли се степента на съпротивление? newsm78

# 454
Аз минавам за един бърз отчет от последните два дни  Grinning Вчера пробвах "новия" метаболизъм на Трейси, но нещо не съм очарована от тренировката  Rolling Eyes Днес бях "снощно" така да се каже и след работа само малко се раздвижих с една програмка на Шалийн за корема. Много ми хареса и мисля да я правя по възможност всеки ден вечер. Че корема ми е още на светлинни години, след двете бремености, от това което беше  Whistling

# 455
veselina_s_p  би ли ми дала линк за да си изтегля тази програма? Нещо не видях на първа страница, извинявам се, ако съм пропуснала  Peace
И въпросче  - по 1 час каланетика добре ли е за раздвижване, оформяне и стягане? Тренирам едва от началото на годината, започнах със Синди, тичам когато имам време и не ми е студено, но сега не съм сигурна дали е достатъчно натоварването  само с тази каланетика, или да съчетавам и с други упражнения за различните мускули? newsm78
Благодаря   bouquet

# 456
Здравейте, от скоро започнах с тренировките от това което успях да сваля от първа страница, искам  да попитам от къде мога да си сваля тази антицелулитна програма за която говорите, а също и трнировките на Шалин.Благодаря  

# 457
  • Torino,IT
Днес по планове от вчера кардио бърна на Мишел Дозис, много е яко Peace

# 458
Здравейте Hug

Да попитам и аз относно интервалното кардио специално с велоергометър, чела съм,че се редуват 30 до 60 сек.спринт с  60–90 секунди нормално темпо  и всичко това 6 до 8 пъти. При спринта сменя ли се степента на съпротивление? newsm78

не,целта е да повишиш честотата на пулса до определена степен,и след това да повъртиш в по умерено темпо с по-нисък пулс.

# 459
Аз днес го дадох мързеливо, въртях обръч 40 мин, докато гледах сериалче  Laughing
Момичета, краката ми са станали по-мускулести, а сланинката стои отгоре и почнаха да ме стягат дънките  Tired Мисля да разредя тренировките и в дните за почивка да въртя обръч или да се мятам на кростренажора. Опитвам да включа и нещо като диета (или поне по-разумно хранене), че поне малко сланина да стопя.

# 460
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ВИВ и аз много се притеснявам от този проблем-да не ми нараснат краката със ДЕБИ.Някой ако е правил нейните тренировки моля да сподели,защото много ми се натоварват краката със тези приклякания.

# 461
А вие като тренирате боси ли сте (имам в предвид без обувки или някакви спортни обувки) или си обувате нещо? Аз до сега само по чорапи обаче нещо се прецаках. Така ме заболяха глезените, че не мога да си стъпя на краката, а не виждам и как ще ми минат скоро. Чудя се дали да спра за ден два или да продължа пък каквото стане? Вчера скачах с маратонки и ми беше далеч по лесно. Кажете вие как сте. Има ли други кекави такива?

# 462
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз по чорапи ама да ти кажа плъзгам се на мокета.Кофти работа.

# 463
Девойки, привет!
Днес сам на това старото , за което писах , с гирите , като увеличих малко тежестта на гирите и едно 20 минутно на Шалийн !
Ако може някоий да качи тези дето ги похвалихте на Мишел Дозис 10 реак ....!
Мерси, предварително!

# 464
  • Torino,IT
Надявам се Веси да успее да ги качи в докса и двете програми на Мишел Дозис.
Аз тренирах преди сватбата само месец с Деби месец и половина и нямах проблем с нарастване на краката, напротив, напоследък обаче съм се спряла предимно на кардио тренировки, колколо и да ми липсват слим сериите.

Общи условия

Активация на акаунт