Тренировки в домашни условия-12

• 41 225
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Днес се разписвам с метаболизма на Джилиан Peace

# 436
Здравейте момичета!Съвсем съм нова и затова искам да попитам с коя от всичките гимнастики от първа страница да започна.Успях да изтегля  Слим и Каланетика,но не зная те ли са по добри или да тегля и другите.Тъй като не съм играла,явно ще ми трябва и нещо по-леко като за начало.
Благодаря ви предварително Peace

# 437
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също съм нова ама ми харесват Слимс сериите на Деби.Незнам твоя работа опитай да ви видиш дали ще ти хареса.Аз съм със ужасна мускулна направо ми треперят краката незнам дали е нормално ама е некомфортно.Успях да направя 20мин. на Деби и смятам да продължа покъсно ако трябва на 2 части по 20мин. но трябва да си изпълня задължението.

# 438
а има ли значение дали кардиото (в случая моите 30 мин вело) са преди или след силовите упражнения и ако има - какво е то за крайния ефект?

В началото на тренировката това кардио, което ти правиш има голямо значение- служи за загрявка. В края на тренировката кардио натоварване - служи за топене на мазнини, понеже мускулите вече са напомпани /тези за които си тренирала/ и чистене /т.е. изразява се самият мускул, чрез топене/. Аз лично преди,когато ходех на фитнес редовно процедирах по следния начин:
1. 15- 20мин - пътека, кростренажор /вело по- рядко/
2. същинска тренировка - зависи за какво тренирам
3. винаги след това супер серия кореми, на уред- до отказ.
4. 20-30мин. кростренажор, пътека по- интензивно
В твоя случай при липса на време опитай се да разделиш така: 15мин вело, същинска тренировка, корем, 20мин по- интензивно вело /само внимавай в дните, когато тренираш за крака, седалище да не претренираш, т.е. постепенно натоварвай във времето/.
Винаги съм с две ръце за лицеви опитай се да увеличиш прави 2х15 и още една серия колкото можеш /до отказ / или- можеш да пробваш след тези серии и негативни - заставаш за лицева и държиш без да движиш- изгаря идеално/.
Принципът е следният- за да оформиш добре тялото си трябва да тренираш всички мускули по веднъж в седмица.
Прави всякакви комбинации, разнообразявай и ще видиш ефекта скоро Grinning

# 439
Аз също съм нова ама ми харесват Слимс сериите на Деби.Незнам твоя работа опитай да ви видиш дали ще ти хареса.Аз съм със ужасна мускулна направо ми треперят краката незнам дали е нормално ама е некомфортно.Успях да направя 20мин. на Деби и смятам да продължа покъсно ако трябва на 2 части по 20мин. но трябва да си изпълня задължението.
Поздравления, мацка, само така!!!  newsm74

# 440
След 2 дни почивка, днес правих антицелулитната, кардиото и силовата  Simple Smile

# 441
  • Бургас
Здравейте  Grinning
Миналата седмица правих антицелулитната, цялата или само кардиото и след него Деби- Cardio sculpt. Пробвах и Michelle Dozois - Peak 10 Cardio Interval Burn. Напомня ми на Турбото на Шалийн.
Линдита благодаря че го сподели  Hug
Свалих си и Peak 10 Cardio Strength Workout. При него се редуват тежести с кардио. И с него се справих  Grinning

# 442
Аз пък устамови че slim and sleek, която имам аз не се различава особено от антицелулитната, така че продължавам да си скачам с нея. На мен всъщност за сега борбата не ми е с целулита. Не, че нямам, разбира се, но първо искам да вляза в норма, да видя до колко ще изчезне той, след едно прилично отслабване и стягае и чак тогава ще му обърна внимание специално.
Забелязала съм, че няколко килограма надолу му се отразяват доста добре! Simple Smile
Програмата по която се мъча е 38 мин. някъде и аз едва успявам да ги изкарам. Накрая съм почти без дъх и сили, но се чудя това дали е достатъчно. В диска препоръчват три пъти седмично, а аз ги правя от понеделник до петък...
Абе въобще, толкова съм била скарана със спорта 30 години, че сега дори нямам и най-малка представа какво правя, защо го правя, има ли файда от цялата работа и дали правилно го правя?  ooooh!

# 443
awesome, още веднъж благодаря, звучи ми идеално така начертаната тренировка, ще пробвам пък ще видим как ще бъде с времето  Peace

# 444
ray ,прочетох въпроса ти,понеже хвърлям по едно око в темата,тя awesome79 е била напълно изчерпателна Peace,аз само ще споделя моята програма направена от специалист на когото имам пълно доверие/Любомир Иванов/,че загрявам в началото само 5мин,играя си програмата за всички мускулни групи и накрая завършвам с кардиото ако е интервално -20 мин са достатъчни,обикновеното към 30мин.На другия ден е само кардио 30мин,за да си по4инат мускулите,и така пред ден се редува 6 дена в седмицата.Не е не обходимо да се блъска и да тренира до изтощение за да има ефект.Всичко дозирано правилно и ще се получат нещата!И определено кардиото да е след тренировката Peace

# 445
Един въпрос и от мен-май към АМАРЕТО.Каква е разликата м/у интервално кардио и обикновенно кардио?Благодаря предварително.

# 446
амарето, аз преди време с програма на Любо смъкнах 12 кила  Peace сега само поддържам, но при мен пак поради липса на време тогава той ми препоръча един ден силова, един ден кардио, а аз сега искам да ги съчетая, за да ги сбутам в по-малко дни... и не бях сигурна в каква последователност, ето и ти сега потвърждаваш, че кардиото трябва да е след силовата, благодаря за което  Peace като се обзаведа пак със свободно време (пусто да остане) сигурно пак ще искам да ми направи програма, че чат-пат се уливам и с храненето  Crazy

ив.елина, при интервалното кардио редуваш минута на висока интензивност с минута на нормално темпо... при обикновеното поддържаш еднакво темпо през цялото време...

# 447
РЕЙ  благодарности!  love001

# 448
ray ,уау страхотен резултат!!!Поздравления за постигнатото!  bouquet

iv.elina ето едно линкче http://fema-bg.com/index.php?m=1660

# 449
nadindf ,тъкмо и аз си търсех на какво да си въртя крос-тренажора, мерси, че сподели това сериалче, като чета описанието , ще е мн. приятно.
  Hug
Леле от кога не съм се отчитала, имам да чета няколко страници- разпасана работа  Whistling
днес един час на пътечката, пък като мине сесията и с нещо по-сериозно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт