Тренировки в домашни условия-12

• 41 260
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Допадна ми и на мен антицелулитната (то целулит нямам, имам други екстри  Joy, но нали превантивно). Първият път имах мускулна треска, бедрата ми бяха като оловни, но не е ясно дали това не беше и от изкачването на едни баири  Joy
Днес Бърн 2 на Шон.

# 406
  • София
Margi, а как се казва масажистката ти при която ходиш? И времетраенето на една процедура ме интересува също?
Никой не може, да ми препоръча масажистка, от която наистина е доволен за кв. Младост, а на мен ми коства усилия да ходя другаде, защото съм с детенце, което трябва да взимам в 5часа, а съм на работа до тогава  Tired

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 09:16 от ivka76

# 407
  • Torino,IT
Днес пробвах кардио бърн Пик 10 интервал на Мишел Дозоиз,че я имам от доста време свалена, но не я бях пробвала досега. Малко ми се взе здравето , но все пак я изкарах до край, много добра кардио тренировка, правят се 6 кръга всяко от което има 2 нива на трудност и накрая Power Blast за една минута, както при антицелулитната, но разликата че тя прави всеки кръг по два пъти за всяка страна, така че се събират 12 кръга общо #Crazy
Отчетох се, утре и вдругиден почивка Party

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 13:34 от Lindita

# 408
Днес кардиото от антицелулитната  Laughing
И аз съм в почивка събота и неделя.

# 409
Чакам някой с мнение и споделен опит в съчетание Дюкан- тренировки.
Във форума на Дюканките обстановката е обтегната box, явно много са прегладнели момите....
Имам някакъв бегъл спомен, че д-р Дюкан, дори препоръчваше да се преустановят всякакви физически натоварвания и тернировки особено през първа фаза. Ударната. Въвъ втора може леко, но не е препоръчително. Въобще тази диета не е многосъвместима с фитнеса.
Не искам да те подвеждам, но преди години като я правих, точно това ме привлече в тази диета...  Mr. Green
Сега съм на друг акъл и залагам на физическото натоварване.

Момичета, не мога да се ориентирам в първа страница и да намеря антицелулитната гимнастика, която правите. Искам да я комбинирам с slim and sleek. Един ден едната, друг ден другата... Simple Smile
Ще ми помогнете ли? От къде да я изтегля?

# 410
Pinkito, ето линк към антицелулитната http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2855361
Скача се, състои се от 2 части - кардио няколко интервала, като всеки се състои от няколко нива на интензивност, втората част е силова, тя е по-кратка, общо са 1 час. Не е нещо ново, набляга се на долната част на тялото.
...

# 411
Линдита, ето линк към антицелулитната тренировка, май до 26.01 беше валиден  Blush
http://dox.bg/files/dw?a=b62f5effdc
Джери, благодаря за новото тае-бо, ще го тегля и него  Crazy
Веси, аз съм с треска на дупето от антицелулитната  Laughing, ако Били се изтегли до обяд ще поскачам и с него.

# 412
Poker Face   bouquet

# 413
Имаше в едно сутрешно предаване тема за диети, по точно Дюкян.
Коментираха, че спортът не е желателен, защото изгаря белтъчини, а те са необходими за диетата.
До колкото си спомням само водна аеробика се препоръчваше.
Но не гарантирам, че помня много точно, беше преди две години

# 414
  • GYM
Тъй като следа форума на Дюкан, ще ви кажа, че информацията ви е стара. Mr. Green Самия Дюкан препоръчва спорт, ако отслабващия има желание Wink От собствен опит ще кажа, че комбинацията от спорт и Дюкан дава бързи и впечатляващи резултати, awesome79 така че дерзай! Успех от мен Hug

# 415
  • Русе
Запис и от мен. Тъй като не мога да спазвам диети, ще ми се наложи да правя упражнения. Преди време правех вкъщи играех Пилатес, ако намеря линкове с упражнения, ще ги публикувам, ако някой прояви интерес Simple Smile

# 416
Здравейте!
комбинацията от спорт и Дюкан дава бързи и впечатляващи резултати, awesome79 така че дерзай! Успех от мен Hug
Благодаря, момичета. Дерзая. Най- мразя периода на влизане във форма...Диетата на Дюкан не ми влияе така, че да не ми остават сили или да ми става лошо. Исках само да споделите ваш опит, ако сте ги правили в комбинация Simple Smile Принципно свалям бързо вляза ли в ритъм с тренировките, апетита ми намалява, ям в режим, но с тази разтегната кожа от бременността се опасявах от увисване. Родих секцио, още по- зле...за кожата.

Благодаря още веднъж за съветите  newsm51

# 417

.....но с тази разтегната кожа от бременността се опасявах от увисване. Родих секцио, още по- зле...за кожата.

awesome79 при мен точно така стана Cry за съжаление. При нормално тегло 50кг и бебок 4 500г нямаше начин. Cry

# 418
Хелоу момичета   bouquet
Простете за нахлуването ми в темата Ви, от тази година реших да ставам нов човек, за сега успешно  Laughing ходя да тичам през ден-два-три и редовно правя упражненията на Сидни - 2та диска  Crazy Та четох тук за каланетиката и ми се иска да я пробвам и имам въпрос свързан с това - всеки ден ли правите упражненията? И те са 1 и същи, нали? В смисъл филма е 1 и се прави всеки ден. Питам понеже четох отброяване на момичета и заради това ми стана интересно  Simple Smile
Иначе за малкото време, през което съм тренирала вече има видим ефект и се радвам много за което  Sunglasses

# 419
vici75 Ти къде ги побра тези 4,500кг?!??!!?! newsm78
А лелееееееее коремът ми беше ужаааааааасно голям имах чувство, че ще родя слон, а то 3,500кг. Чак още ми е чудно как не ми се нацепи кожата, явно тренировките преди това са помогнали. Иска ми се да вярвам, че е така Grinning

Общи условия

Активация на акаунт