Тренировки в домашни условия-12

• 41 220
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Michelle Dozois - Peak 10 Cardio Strength  http://dox.bg/files/dw?a=aa8212d62e  активен до : Сряда 09.02.11.
По-късно ще опитам да кача и другото  Peace
Вчера бях на Деби- Tone it up. За днес се чудя още какво да е.
viva77 антицелулитната, а и другите програми от тук http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2855361

Момичета не тренирайте боси, получават се кофти контузии. Аз си имам едни стари маратонки и ги ползвам само за домашен фитнес.
vici75 по добре си почини няколко дни.

п.п. Michelle Dozois - Peak 10 Cardio Interval Burn   http://dox.bg/files/dw?a=efdcac57b3
За днес антицелулитната.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 11:32 от vesyy

# 466
  • София, откъм тъмната страна
Да се запиша и аз при вас. Ще си сваля Дозис да пробвам, че отскоро играя в къщи, но имам само 3 тренировки и вече ми писнаха, трябва да разнообразявам вече с нещо, добре че намерих тази темичка   bouquet

# 467
.........Момичета не тренирайте боси, получават се кофти контузии. Аз си имам едни стари маратонки и ги ползвам само за домашен фитнес.
vici75 по добре си почини няколко дни.

Ох така ми се скача, че се чувствам супер след това, обаче такива оттоци ми станаха на глезените че се чудя дали ще се оправя без доктор. Уж днес съм по-добре, но не съм за скачане още. Цялата работа дойде от трениране на босо при мен.И през ум не ми мина, че може да ми навреди. Май това трябва да го прибавите на първа сътраница с постоянната информация за всяка нова тема. Да не забравяме че не всички са толкова опитни като повечето от вас, а и доста аборигени като мен ви четат и ето какво става. BlushАко има някакви основни правила (кога се яде, преди това, след, вода по колко, кога, преди, след) или неща които трябва да се спазват дайте да започнем да ги събираме някъде за всеобщо четене. Ето това е едно от тях-не тренирайте боси. То като сте в зала много ясно, че никой няма да тръгне бос, но в къщи едва ли всички си обуваме маратонки.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 18:44 от vici75

# 468
  • Torino,IT
Vesyy, отново много ти мерси за всичко което качваш в докса   bouquet
За днес кардиото от антицелулитната, много лесно ми стана вече и More cardio workout на Cindy Whitmarsh Peace

# 469
Отдавна не съм се вясвала май, но... тренирам.. макар и не чак толкова редовно  Embarassed Напоследък ми се налага доста да ходя пеш - по 7-10 км, та си го слагам като оправдание. Но раздвижването си е раздвижване...

# 470
Днес от мен антицелулитната, кардио и силова  Simple Smile По-късно въртях 30 минути обръч.

# 471
Здравейте момичета. Когато родих дъщеря си (малко след това де), веднага започнах упражнения в къщи. Най- много тренирах на Синди Крауфорд, но вече ми омръзнаха и благодарение на вашата информация споделена тук сега правя антицелулитната програма.Доволна съм, включила съм си и малко ограничение в храната, та да съм във форма за лятото. Записвам се при вас за да ми действате като стимул, защото честно казано понякога многоооо ме мързи Embarassed

# 472
Веси, много, много ти благодаря! Изтеглих и двете и сега разглеждам интервалното, утре ще го пробвам! Днес пак съм на това старото с гирите, с увеличение от 0,5 кг и Турбо на Шалийн от 20 минути!
Пишете нещо ако ви трябва и имам да качвам!

Много гушки и целувки , девойки!

# 473
здравейте пак от мен Simple Smile

бих искала да знам, дали е вярно че ако съм с начални симптоми на бронхит, не е препоръчително да правя кардио упражнения. ако някой ми помогне, ще съм благодарна.

поздрави!

# 474
И аз съм чувала така! Даже като леко кашлям правя тещо с гири, а не  подскоци!
Нека и друг да отговори, по-компетентен от мене!

# 475
  • Sofia
Веси, ти си злато!   bouquet Мерси за тренировките,  веднага ще ги издърпам.
vici75 , съчувствам ти Sad Внимавай много, това не е шега работа, почини си, ако трябва отиди на лекар. Peace
foreplay ,  аз на твое място бих правила нещо леко, без подскачане.
Аз днес след работа бях размазана и нищо не съм правила Cry

# 476
  • Torino,IT
Сега приключих със свалянето на Cardio Strength на Мишел Дозис, изглежда ми страховита направо Twisted Evil Ще я пробвам, ама като подобря още нивото, Веси, на теб как ти се струва, много ли се изтощи?

# 477
  • varna
Здравейте, момичета, да се запиша и аз при домашно спортуващите  Mr. Green Изтеглих си Слим ин 6 и се чудя коя част по колко време се прави и може ли примерно да се комбинира след това с някоя от бонус сериите, че гледам там се набляга тъкмо на коремчето, което аз искам да стегна?

# 478
Vesyy благодаря много за аеробиката на Michelle Dozoi Hug, изиграх Cardio Interval Burn след това се довърших с Taebo Extreme. Тегля в момента Cardio Strenght и днес мислех да не тренирам, ама май ще ме изкушите  Grinning

Трудно ми е да преценя дали играта с боси крака е толкова опасна, по-скоро играта с нестегнати, а отпуснати мускули на глезените е по-опасна по мои наблюдения. Случвало ми се е в зала да скачам като круша и с цялата си тежест да се отпускам върху глезените си и след това като ме заболяха едно хубаво се научих да контролирам мускулите си по време на подскоците, т.е да има пружинаране.
Подскоци тип жабче  на Michelle много ми харесаха, но после малко ме боляха краката

# 479
veselina_s_p  би ли ми дала линк за да си изтегля тази програма? Нещо не видях на първа страница, извинявам се, ако съм пропуснала  Peace

Ето това е тренировката  Grinning
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=197195

Аз се отчитам тези дни с Джилиън  Grinning Редувам й двете тренировки от по 1 час.

Ще изтегля и новите да видя дали ще ми допадне някоя  Grinning Особено антицелулитната ме интересува. Толкова ме дразни този целулит вече, че няма на къде  Close При първа възможност ще си отделя пари за антицелулитни процедури...

Общи условия

Активация на акаунт