Тренировки в домашни условия-12

• 41 167
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • София, откъм тъмната страна
Да се отчета и аз със антицелулитната и то в лекия вариант   261uu, Дозис ми е непосилна за момента  Embarassed, пробвах и йогата за отслабване, ама е много бърза според мен, имам една друга - българска йога ще си продължа с нея, ще ги редувам.
vici75 много съжалявам за глезените ти, пий си редовно лекарството, а относно стриите направо ме изуми! Не знам дали от тренировките са се махнали, ама е страшно добра новина. А иначе според мен е малко време 4 седмици за някакви изумителни видими резултати, не се отказвай скоро и това ще стане.
Иначе мен сега такав мускулна треска ме цепи, че всяко движение ми е болка, да не говорим че така ми се напомпаха мускулите, че къде едвам се побирах в дънките сега направо.....  чакам с нетърпение да мине първата седмица, после всичко ще си дойде на мястото.

# 661
  • Torino,IT
Записвам се с антицелулитната програма за днес - кардио и силова.
Все още кашлям, така че засега по интензивното кардио го оставям за по натам.
Чакат ме за пробване програмите на Джаки и все още не съм правила тежестите на Дозис Sunglasses

# 662
От катеренето по Витоша в събота си усетих, че един ден почивка не ми бе достатъчно . Понеделник и вторник си чувствах не много пълноценни тренировките. Днес почивка, утре с нови сили   Simple Smile

# 663
Здравейте  Hug, пробвах Нел, хареса ми че е динамично, въпреки че "хореографията " е леко скучна, но пък изпотява. Ако някой може да качи още нещо на Нелл ще му бъда благодарна.
Мишел и Джаки засега са ми в топлистата.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 15:35 от !Diva!

# 664
отчитам се с Jillian Michaels' 6 Week Six-Pack-1.ниво

може ли да помоля за линк към тази програма... сигурно е даван вече, но съвсем се омотах вече от толкова много имена  Embarassed благодаря предварително   bouquet

# 665
# 666
vici75 -аз съм на антицелулитната.
Даже мислех да питам дали има и други. И при мен е вече 4-та седмица. Нямам метър и незнам дали са ми намалели мерките. В момента съм на 90 дневната и съм минус 2 кг,но не мога да кажа от кое. Но според мъжа ми има ефект от тренировките при мен. Затова и мисля да продължавам да я правя. Макар ,че ми поомръзна вече. Свалила съм и всичко дето сте предложили тук,но мисля да поизчакам още малко. И без това този гаден целулит е главния ми проблем. Дано има ефект.

Ела ми се оплачи за резултати. Вчера взех, че си купих Sport Pedometer и като видях колко калории съм изгорила от антицелулитната за 1 час скачане съвсем се отчаях-209 ккал Cry Confused Wink (това най-вероятно ми е сутрешния банан и обедните овесение ядки, а вечерята ми се е залепила удволе). Егати несправедливостта. Но няма да се отказвам де. Продължавам. За капак на всичко дънките ми утесняха на краката. Та си викам само бутове ми липсват. Е едно хубаво нещо-стриите ми намаляха двойно по корема. Wink

# 667
PokerFace, много ти благодаря   bouquet виждам, че си го качила вече, но не мога да го изтегля, дава ми page not found след като вкарам кода... всъщност оттам досега абсолютно нищо не съм успяла да изтегля  Rolling Eyes какъв може да е проблемът?

ха, успях да се регна в руския сайт, така че го дърпам оттам  Peace

редактирам се пак: дръпнах си Джилиън, харесва ми  Peace но ще умра от яд, че не мога да дръпна нейния кардио кикбокс, от онзи сайт (улоз) въобще не тръгва, а в руския го няма въобще... помагайте  Praynig

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 09:36 от ray

# 668
искам да питам някой правил ли е програмата на Шалийн?

тези въжета и гирите взаимозаменяеми ли са или трябва и с двата уреда да се сдобия (имам си гири, нямам въжета или ластици или както там се казват)...

# 669
PokerFace, много ти благодаря   bouquet виждам, че си го качила вече, но не мога да го изтегля, дава ми page not found след като вкарам кода... всъщност оттам досега абсолютно нищо не съм успяла да изтегля  Rolling Eyes какъв може да е проблемът?

ха, успях да се регна в руския сайт, така че го дърпам оттам  Peace

редактирам се пак: дръпнах си Джилиън, харесва ми  Peace но ще умра от яд, че не мога да дръпна нейния кардио кикбокс, от онзи сайт (улоз) въобще не тръгва, а в руския го няма въобще... помагайте  Praynig
идея нямам защо не ти тръгва, Линдита беше писала че си ги сваля... в кода има малки и големи букви - дали го описваш правилно... не знам какъв е проблема...
 в руския сайт го има кикбокса - всичко от там свалям - само че е в комплет цяла програма от 5 двд -
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3230231

# 670
  • В градината...
Записвам се отново, че пролет иде.

# 671
  • Torino,IT
По повод на свалянето аз свалям бе проблем от сайта който е дала покер фейс, наистина е от значение дали изписваш правилно кода, големи , малки букви, но ако не го изписваш правилно ти дава че не е правилен, не знам каква може да е причината.
Записвам се отново, че пролет иде.
Аз тази пролет съм решила да я посрещам с плосък корем и не с някакви шокиращи килограми, защото ми омръзна на всеки великден да се чудя какво да си облека, защото ми стърчат паласки и сланини отвсякъде и като се стопли и хвърля палтото да нямам какво да облека за да се покрият неравностите  ooooh! Crossing Arms затова силно се надявам тази година да успея Praynig

# 672
ох ,и аз така ooooh! Praynig

# 673
Привет момичета Hug

Тренирам всеки ден (без събота или неделя), нищо че не пиша Wink

За мен най-работещи са тренировките на Инсанити, Джаки Уорнър и Джилиан Майкълс Peace Днес правих на Джилиан 30-дневната, 2-ро ниво - жестока!!! Много обичам такива тренировки - с упражнения, работещи едновременно за няколко мускулни групи (многоставни) Peace Те тези тренировки са и по-кратки, та съвсем е добре Laughing

Ох, аз корема вече успях да го направя плосък, но паласки още има ooooh! То аз така си качвам - на ханша най-много Sick Ама ще ги борим, че както казвате - пролет иде, палтата вече няма да ни спасяват Laughing

# 674
  • София
Момичета и аз от известно време тренирам вкъщи. Много съм доволна от Джаки Уорнър, за 1 час ми взима ъкъла Simple Smile
искам да си сваля Jillian Michaels' Yoga Meltdown обаче не мърда от вчера. Свалям я от руския форум.
Някой има ли я?

Общи условия

Активация на акаунт