Обазование тук, образование там.(USA)

• 18 063
  • 213
  •   1
Отговори
# 210
И аз чета, и наистина беше полезен с тези линкове,  но вече мисля, че прекаляваш(става дума за plamenhk)! И не госпожата сменя "тактиката", а ти! След като няколко пъти колежките ти направиха забележка за викането, ти реши, че няколко  Mr. Green ще оправят нещата, а ти много рядко използваш усмивка. Май само като са съгласни с теб! Не обичам да се меся за споровете, но сигурно сте чували следната мисъл "Когато изгониха индианците, аз си мълчах, когато изгониха негрите, аз си мълчах, когато изгониха мен, никой не се застъпи" (може да не я казвам точно).  Мисля, че това е от мен.
Приятен ден!

# 211

Но сега премина всички граници с просташките си обиди, типични за петокласник. Но за разлика от теб петокласниците поне са готови лично и даже с юмруци да поемат отговорност за постъпките си, а ти се скатаваш зад виртуалната си телесна неприкосновеност.

Stop

хм, не всички, не всички....

# 212
ianajar, много благодаря за включването, споделяш много интересна и полезна информация "от извора". Наистина, едно есе или препоръка, написани не за да се харесаш или с клишета, а искрено и от сърце, с цялото желание и устрем за учене, са много по-ценни от резултатите на един изпит. Радвам се, че има места, където тези елементи играят важна роля. За мен интервюто също е много важна част от процеса, защото там именно можеш да проследиш поведението на едно детето, да видиш емоциите на лицето му, да разбереш доколко работи със заучени рамки и може ли да мисли out of the box.

Мери, споделяш интересни неща за Англия, за мен лично ще е много полезно да даваш повече информация, тази страна ми е легнала на сърцето от ученическите години Simple Smile

За господина не искам да коментирам. След като се опитах няколко пъти да подчертая, че всеки има право на мнение и никой никого не иска да оборва или да напада, разбрах каква е политиката му и смятам да игнорирам постовете му. Виждам, че има момичета с повече опит с участието му в различни теми и правилно съм се ориентирала. Въпреки това, предупреждавам господина, че ако продължи да ме цитира в следващи постове в приключила вече дискусия, да крещи и обижда в темата, аз също ще информирам модератор. Тук сме за да си помагаме с информация и да споделяме, не да се доказваме и да избиваме комплексите си.

# 213
В двете си книги- "Защо сме различни" и "България върху културната карта на света", антропологът Михаил Минков....

Поръчах тук http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=24686, но днес ми отговориха, че е изчерпан тиражът Sad
Ще се пробвам на Славейков някой ден newsm78

Общи условия

Активация на акаунт