Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-20

• 47 687
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
моми4ета казват 4е в  понеделник 6те ни преведат  парите,някои знае ли не6то????
лъжжжжжжжжжжи

# 496
asi_84 , кой казва че ще има детски в понеделник?

# 497
  • Пловдив
в darik.news-tam edna pi6e 4e e pro4ela 4e 6te ima v ponedelnik

# 498
Не ги чети в дарик, те там редовно си пишат такива неща.

# 499
  • Пловдив
така ли?????????? уффф и аз се надявах  Tired

# 500
 PartyВ Дарик единият ден вземат детски,вторият майчинство следващият за отопление,после малко се благославят и започват отначало същата песен.

# 501
Миналия месец имах сигурна информация,че детските ще са на 15 ти и16 ти. Споделих я тук и всичките скочихте като оси срещу мен .За жалост този месец нищо не знам , но моля който няма инфо да не изразява личните си негативни становища. Малко по ведро я карайте.

# 502
  • в пустинята
в darik.news-tam edna pi6e 4e e pro4ela 4e 6te ima v ponedelnik
това се отнася за обещетението за безработица,не за детски.четете хубаво

# 503
За Велико Търново със сигурност преди 20 няма да има.Така ми казаха от Социални.

# 504
Как ще кажат така, след като социалните никога не знаят кога ще имат превод от МТСП?! За Варна казаха, че не знаят просто. Ноември Бойко Борисов каза при Цветанка Ризова, че ноември е последния месец, в който детските се бавят и от декември ще се получават на време. Колко е истина, не мога да кажа, но го чух.

# 505
  • Mediterraneo
Ах, тук пак са започнали по звездите да вещаят...

# 506
Значи изглежда ,че така им е изгодно да приказват от социални.Дано наистина да е за последно забавянето,за ноември но нещо не вярвам много на приказки.Докато не видя парите изтеглени не вярвам.Много лъжат.

# 507
Здравейте. Някой знаели кога ще има превод на детските

# 508
Здравейте. Някой знаели кога ще има превод на детските
Да не съм клюкарка, че да ти кажа  Crossing Arms.
Сега сериозно - тук няма нито един "вътрешен човек", който може да ти даде такава информация.

# 509
  • София
  Обичайната  практика  в последната  година  е  в края  на месеца  , само  декември ги  пуснаха  на  15  заради  празниците  .  Така  ,че  не  виждам  защо   чакате сега  ?

Общи условия

Активация на акаунт