За целта ползвам лятната количка на каката, тя ми е чиста и само за домашно ползване.
Един ден след купон, на който бях препушила, нещо ми стана и получих световъртеж с повръщане. 3 дена ме слагаха на системи и не се оправях. Накрая ме пратиха на невролог и оттам на ЯМР с проектодиагноза Множествена склероза. Обещах си, че болна - здрава, спирам цигарите
Слава Богу,к нищо ми нямаше, но оттогава цигара не ми се и поглежда...
Моя шомпал нито спи,нито кротува.Само се криви и мрънка като е на чуждо място,а ако има някой при нас на гости трябва да се пази гробна тишина,за да заспи 
Научи се да оглежда всичко покрай него и ако вдигна сенника за да пази от вятъра....е няма такъв рев-в такъв случай и дъждобрана не мога да сложа

- не знам какво да кажа, на мен винаги ми е било невъзможно, може да съм пушила малко, но пък не съм можела без....важи и за сладкото 
.
Но по 1-2 цигари на ден,не мисля че е толкова голям проблем,но след кърмене-аз пуша сутрин след като я накърмя с кафето и вечер след като я накърмя след вечеря с една чаша бяло винце-уууу идеално ми е!Много четох преди това,дали ще навреди на детето и мисля,че няма проблем,пък и аз я кърмя само сутрин и вечер за жалост
и следователно никаква разходка и пропуск на последни топли слънчеви дни (и сега се разревах). Само вкъщи като къртици
А отделно, както съм споделя, той навън е кошмарен - вечно реве, трябва на ръце да го приспивам, после макс да откара 40 мин сън и после пак рееееееев и на ръце. Как да имам желание да излизам, направо ви завиждам на тези от вас дето бебчета откарват по 5 часа сън. Аз на 2 ще съм супер доволна. Тази сутрин вече не издържах и го изведох и ревааа, реваааааа, кротна се , почна си гледа нещо и после пак рееееееееееееев. На 50та минута просто се прибрах.
и ние сме домошари и се изнервя ужасно много, като почнат да си завират лицата в неговото. Та си казах, никакво ходене по разни чужди къщи, нито аз разбирам за какво съм отишла, нито мога да се насладя на каквато и да било компания и дори не разбирам, че съм била някъде въобще после, защото както и вашите бебчета - все искат на гърда да киснат. Явно се чувстват изплашени и търсят топлината и сигурността си в нас. Каниха ни на гости за Нова година и чак се обидиха, защото отказвам. И почнаха да ме поучават, че детето трябва от сега да се социализира, то милото е толкова малко и факта, че показва какво иска и къде е спокоен, за мен това е знак, че поне до 5-6-ти месец няма да го водя по гостита и точка. Една нова година ще си я изкараме семейно и това е, после вече пак ще купонясваме. Аз само малко се притеснявам, как ще си спинка сладко и в един момент ще почнат да гърмят и как ли ще се стресне, много го мисля този момент 
Дано имаш подкрепящи роднини около теб, подходящо образование и задоволителни доходи - така ще си възвърнеш самочувствието по-бързо и ще с по-полезна за малчо. Сигурна съм че в теб има любов за двама

Банани хапвам много поради същата причина - бързо и хранително - тогава произвеждам бананов шейк
и т.н.

, а е на половин цена.
и повече и не опитах. сега не ми се пуши, на няколко пъти мисля за цигарите,но ми се пуши онова "сладкото пушене", когато ми харесваше ,особено сутрин с кафето
, но не става вече.та не се и опитвам. и понеже ми е трудно ходенето до
започнах да ям всеки ден кофичка кисело мляко с мюсли и бадемови трици - действа безотказно. 
за да си задоволят сукателния рефлекс,но когато цицата пусне мляко те се дразнят защото не го искат но искат да сучат.