Само аз ли се почувствах обидена или...?

• 15 566
  • 341
  •   1
Отговори
# 300
  • в сърцето на един мъж...
Илиана, на мен лично ми и все тая как ще се появят децата ми, толкова съм ги чакала, че е по-важно, че ги има, а не какво мисли баба Пена от горно нанадолно, но има хора, за които е болезнено, да не говорим, че после ще страдат и децата от такива простотии.

# 301
  • Варна
Илиана, така е, но в по-голямата си част хората реагират точно по този начин.

Не съм съгласна. Как от една история си направи този извод? Имам познати, правили ин витро, никой не съм чула да прави неуместни коментари. Просто акълът ми не побира откъде накъде децата, заченати ин витро би трябвало да се смятат за по-различни.

# 302
Коректно е да се каже все пак, че има огромна разлика в начина на зачеване, но нищо повече.
Износени, родени и гледани деца като всички останали.

# 303
Месечинке, не е само от една история, повярвай ми. Най малкото, което можеш да направиш е да погледнеш след статиите, когато се говори за парите за ин витро какви коментари има... И за какво нещо става дума...

# 304
  • Пловдив
Особено ако върнеш статии от времето когато се решаваше, ще се дават или не пари за ин-витро.

# 305
  • София
Не знам, може би и аз съм дебелокожа и не съм почувствала лошо/различно отношение нито към деца ин-витро, нито към родителите им, нито дори към самотните родители, ако щете (не че са по темата, ама просто давам пример, че явно съм темерут).

# 306
  • София
    Досега никога не ми е хрумвало, да мисля инвитро създадените деца за по-различни!Явно затова и не можах да разбера, защо някой се чувства засегнат!Има ли значение къде ще бъде оплодена яйцеклетката?Нали накрая се ражда бебе! Имам братовчедка, която роди след 6 опита и е много щастлива!

# 307
Хората, които са се докоснали по някакъв начин до стерилитета, не мислят, че децата от ин витро са изроди, но има такива, които не разбират това ...

# 308
  • София
Хората, които са се докоснали по някакъв начин до стерилитета, не мислят, че децата от ин витро са изроди, но има такива, които не разбират това ...
А, аз не съм се сблъсквала лично точно с този проблем, но нямам никакво по-особено отношение към него. Чак изроди...за деца...от изроди трябва да си чула тези думи. Не вярвам нормален човек да каже такова нещо, честно.

# 309
Аз пак да попитам след авторката се чувства обидена от сериала -по какъв начин Елена говори на Сиана за ин витрото .

# 310
Ами и аз не можех да си помисля за такова нещо, но на вид нормални хора, говорят такива глупости, че да се зачуди човек как може да им ги роди главата Confused

Елена каза на Сияна, че има начини да има деца, че тя е със запушени тръби и че е правила ин витро. В подробности не е изпадала

# 311
Ами и аз не можех да си помисля за такова нещо, но на вид нормални хора, говорят такива глупости, че да се зачуди човек как може да им ги роди главата Confused

Елена каза на Сияна, че има начини да има деца, че тя е със запушени тръби и че е правила ин витро. В подробности не е изпадала
В смисъл е представила ин витрото като шанс ,като нещо хубаво за родители с проблеми.
Авторката на нея обижда ли се?

# 312
Да като на решение на проблема. Няма за какво да се обижда, при положение, че е направено сравнително тактично. Докато думите на Сияна бяха много грозни.

# 313
Първото бебе ин витро в България беше в едно училище със сина ми. Госпожата беше много горда, както и родителите.  Доколко са рабрирали главичките на децата, не знам.

# 314
Да като на решение на проблема. Няма за какво да се обижда, при положение, че е направено сравнително тактично. Докато думите на Сияна бяха много грозни.
И насочени към конкретен човек с конкретна цел.

Общи условия

Активация на акаунт