Само аз ли се почувствах обидена или...?

• 15 632
  • 341
  •   1
Отговори
# 105
Ilita♥♥♥  имам познати които наричат детето си снежко, защото е родено от замразен трансфер .

# 106
Странно никой не скочи, когато в същия филм форума на бг мама беше представен като сбирщина на инфантилни женици и техните кампании са платени от някого. Мисля, че това беше много явна обида и не беше просто виждането на герой, а отношението на авторите, което се стремеше да осмее едно доста голямо общество от хора, много от тях с активна гражданска позиция.

# 107
  • Варна
Това кога е било, изтървала съм.

# 108
Явно в първият сезон, който аз не гледах.

# 109
Странно никой не скочи, когато в същия филм форума на бг мама беше представен като сбирщина на инфантилни женици и техните кампании са платени от някого. Мисля, че това беше много явна обида и не беше просто виждането на герой, а отношението на авторите, което се стремеше да осмее едно доста голямо общество от хора, много от тях с активна гражданска позиция.

Shocked Наистина ли? Виж ти, значи форумът е "неизменна част от българския бит в 2010 година"  Wink Нали уж за това се разказвало в сериала - "правдиво отражение" и дрън-дрън...

Колко се радвам, че съм "сериало-независима"... Но след такава дискусия във форума, ще взема да се прежаля за изгледам една серия от тоя прословут "Стъклен дом". Може и да не е цяла, ама все пак - ще ми даде ли някой линк към точно тази реплика за бг-мама? Заинтригувахте ме.

# 110

Честно казано тогава и аз се учудих, че нямаше никакъв отзвук.

# 111
То истината какво да се коментира.  Sunglasses

Ставаше въпрос за един митинг пред общината, където протестираха майки срещу построяването на МОЛ на място отредено за педиатрична болница.
Явно сценаристите бяха чели отчетната тема за "Получихте ли си детските" и "Страсти и градини-2010-2011".

# 112
Форум имаше, ама баш бг мама- това твоя добавка към сценария ли е, или аз не съм  внимавала?

# 113
  • При хората, които обичам
Добре де, има цяла тема в съответния подфорум, посветена на сериала. Защо пък те да не отвърнат с две думи? Laughing
Много се задълбочавате, мисля.

ПП. Нямам спомен да са назовали форума поименно.

# 114
Да де, на мен всичко това  ми е ясно, за сценария, за злобата, която трябва да се внуши, просто ми се видя грубо. Можеха да го направят, как да кажа по-умно, от онези реплики, които не са директни, но са изчистени и се забиват в съзнанието ти. Елегантно и ефектно. Ама нали трябва всичко да върви по махленски.
Просто си много чувствителна на тази тема Hug
А репликата беше на място,но за този който се отнасяше пак не разбра,защото е точно това -разглезена и така нататък.

# 115
  • до една звездичка
Форум имаше, ама баш бг мама- това твоя добавка към сценария ли е, или аз не съм  внимавала?

Laughing
Аз също не помня форумът да е бил конкретизиран във филма.

# 116
Добре де, има цяла тема в съответния подфорум, посветена на сериала. Защо пък те да не отвърнат с две думи? Laughing

Хм, ако приложим принципа на реципрочност, то тогава турските сериали трябва на всяка втора реплика да цитират бг-мамма    Bulb

# 117
Явно е по подразбиране. Да знаем занапред и да отвръщаме на удара, срамота!

# 118
. изглежда, само авторката се е почувствала засегната, при това напълно неоснователно. има вложена реплика в устата на една от героините и какво от това? тази реплика говори за нея, а не за нас.

# 119
  • София
...... Как би се почувствало едно дете, когато разбере, че е заченато ин витро? И изобщо има ли причина да се чувства по-различно? Ще се чувства ли по-някакъв начин неловко? Или може би това ще е доказателство за него колко много желано е било?

Напоследък, доста често размишлявам над въпроса  Tired Много ме тормози.
Към авторката на темата: Спри да гледаш филми които те депресират и обиждат.  Peace

Ако аз бях зачената ин витро щях да съм сигурна, че родителите ми са ме искали много силно щом са прибегнали до този метод, а не съм просто поредното случайно направено дете на света   Peace

Общи условия

Активация на акаунт