Новите ни козметични похождения 13

• 59 522
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • In The Middle Of Nowhere

# 691

На коя марка са?

Аз имам въпрос-възможно ли е от ето това чудо да ми изсветляват петна по лицето и да ми се свиват белези. Въпросът ми е малко странен, но единственото, което съм променила в режима си за лицето е ползването на този продукт + хидратиращ крем на Clarins и ако той прави чудото искам да се запася докато имам възможност.
Валандинче, ползвала съм го този продукт,страхотен е ,но чак белези и петна не знам дали заличава, но определено си заслужава. Peace

# 692
# 693
,
 2 бои

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 12:20 от икка

# 694
  • In The Middle Of Nowhere
placholina, avon  Peace

# 695
  • София

Аз имам въпрос-възможно ли е от ето това чудо да ми изсветляват петна по лицето и да ми се свиват белези.
Валандинче, ползвала съм го този продукт,страхотен е ,но чак белези и петна не знам дали заличава, но определено си заслужава. Peace
Прудкта наистина е страхотен и аз съм много доволна от него,наистина свива порите и подобрява вида на лицето ползвах го в комбинация със зеления крем на Estee Lauder

# 696
  • Варна
Ето моите:
http://www.neostrata.com/display.do?ruleID=100232&itemID=5&a … ;itemType=LANDING

http://www.neostrata.com/product/neostrata+ultra+smoothing+cream … o?sortby=ourPicks

Изключително съм доволна! Кремът е много подходящ за зимният сезон

# 697
  • Стара Загора

# 698
Момичета, извинявам се за нахълтаването, но бихте ли ми препоръчали база за грим, кожата ми е нормална към смесена, а наскоро и фон дьо тена си смених, сега ползвам на Диор http://www.dior.com/beauty/int/en/makeup/face/foundations/otherf … 00/py0492100.html, но ми се иска да избегна лъщенето за възможно най - дълго време  Rolling Eyes
В темата четох най- добри отзиви за ружовете на Шанел, така ли е  Thinking

# 699
  • София
Танчелина, знам че и на Диор ружовете са хубави..Аз още не съм си купила, но се колебая между горните два.
Относно другото питане, ползвам база на Герелен - тази. Кожата ми е като твоята.Аз съм доволна, но нямам с какво да я сравня, това е първият ми подобен продукт.  Peace 

# 700
  • в 1001-та нощ
аз ползвам тази на Clarins и съм доволна  Peace

# 701
Courage, Алена благодаря  Hug
Courage ти от Бг си купи Метеорита или от някой сайт, аз него отдавна съм му хвърлила око, преди ползвах фон дьо тена на Гърлеан
Алена, ще намина до Бюти зоната да погледна базата на Кларанс  Flutter

# 702
  • София
От Бг - първо го тествах. В Дъглас ми отсипаха в едно малко бурканче от него и и от фон дьо тена..Той също ми е   на Герлен . Този е. По едно време бях изперкала тотално по бранда.. Laughing И все още много ги харесвам де, но няма да си купя цялата декоративна козметика от техния щанд. Само това много го мисля -   Crazy

Мислех да поръчвам от Ягодата за в бъдеще, но сега с тези мита.. Thinking

# 703
О да, Екстрийм, аз се двоумях между него и сегашния на Диор, но предпочетох Диор, защото ми идваше с около 30лв по- ефтин и си купих спирала на Есте, от тези промоционалните за Коледа, та така се уложих в предвидените за красота средства  Blush

# 704
..., та така се уложих в предвидените за красота средства  Blush

Какво си се?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт