Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за цистит при жените?
Какви са последствията от нелекувания цистит?
Какви са препоръчителните лечения за цистит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за цистит при жените?
-
Какви са последствията от нелекувания цистит?
Нелекуваният цистит може да доведе до пиелонефрит, когато инфекцията засегне бъбреците. При бременни жени циститът може да доведе до усложнения по време на бременността и да застраши нормалното протичане на бременността. В случай на повишена телесна температура е важно незабавно да се консултирате с лекар, тъй като може да има съмнения, че инфекцията е засегнала бъбреците.
-
Какви са препоръчителните лечения за цистит?
При лечение на цистит се препоръчва консумация на много вода, чай от мечо грозде, избягване на газирани напитки, люти храни, алкохол и кафе. Някои хора споделят, че при първите признаци на цистит започват с прием на Cyston заедно с отвара от царевична коса, много вода и липов чай. В случай на остра инфекция се препоръчва консултация с лекар и предписване на антибиотици като Ципрофлоксацин.
-
Какви са ефективните методи и препоръки за предотвратяване на цистит?
-
Какви са някои от нежеланите ефекти на лекарствата за цистит?
Оказа се,че просто съм настинала и съм получила лек цистит. Тъй като заедно с проблема с уринирането(който продължи около 2-3 дни само),получих и настинка,подути сливци,течеше ми носа,кихах и така. Вече се чувствам повече от отлично. Пия само Уронат,по препоръка на лекаря,защото щял да ми повлияяе добре след Ципрофлаксацина.
!
.Вкъщи също нямам този проблем или като съм на разходка .Даже бих казала ,че като сляза от автобуса ми преминава малко!
,защото мен тук един лекар ме изпрати на невролог ,но така и не отидох .