На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 066
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • Не от София.
Това за таксата за шапа валидно ли е още?
Валидна е,продължават да събират таксата.

# 106
Момичета предстои ми организирана екскурзия до Одрин.Познавам града, но за да отида на местата които искам трябва да ползвам такси.Някой знае ли какви са цените на такситата в Одрин и другия ми въпрос е как е в момента на границата още ли преравят всичко?
Моля  ако някой е ходил скоро да сподели Rolling Eyes

# 107
  • Ямбол
donika73,за такситата не знам цени,а за тършуването е въпрос на късмет,ако си ви "харесат" ,може и на канал да ви пратят,а там такова тършуване пада,карат те да изпразниш абсолютно всичко от колата,вадят седалки,отпред ,отзад всичко се преравя до основи,може пък само багажа отзад да искат да видят,може и само да ви питат какво носите без да искат да гледат,а може и нищо да не питат и да си минете ей така.
А сме имали и случай когато,не са вмъкнали данни за колата,и на връщане към Бг колата ни питаха от къде е взета и имаше часове разправии и връщане на кадри на камерите им да се уверят,че сме влизали със същата кола.

# 108
Доника,а кои места искаш да посетиш ако не е тайна,разбира се,нали е организирана екскурзия,или ти искаш нещо допълнително да видиш,не знам колко струват такситата,но казваш до къде и се пазариш,ако те устройва се качваш,иначе можеш да разпиташ за градски транспорт.На границата миналата седмица ни провериха отгоре-отгоре,но митничаря като ни видя 5 жени и пълна кола с покупки, се отказа бързо да ни проверява.Ако нещо те интересува,ще се опитам да помогна.

# 109
donika73, от София ли е агенцията с която ще пътуваш?

# 110
Здравейте!
Мислим другия месец да се разходим до Одрин.Но искам да ви попитам следното:шофьорската книжка ми е от 2008г.-трябва ли да имам нова за да мина през границата?Дали ще има някакъв проблем?

# 111
  • Ямбол
eml,тръгвай смело Grinning

# 112
Здравейте!Предстои ми екскурзия до Истанбул и Одрин на 14.04.-това е подаръка за 30-тия ми рожден ден от мъжа ми.Досега не съм ходила в Турция и вече нямам търпение.
Може ли да споделите от къде е изгодно да купя детски дрешки/за 1 год./,памперси,дрехи за мен и мъжа ми и златото по-евтино ли е от България?Кои неща да купувам от Истанбул и кои от Одрин?Благодаря Ви предварително!
Изчетох част от старите теми и от там се осведомих за доста неща.

# 113
Здравейте на всички! Не съм ходила никога в Турция, но целта ми в момента е баклавата. Постоянно карам приятели като ходят да ми носят, но скоро си помислих, че може да идем до Одрин през уикенда да си купим. Въпроса ми е дали продават такива захаросани плодове, меки, както от арабските страни (визирам Сирия)? Не знам дали правилно ги описвам, но се чудех дали в Турция имат подобни неща, ако някой се сети за какво говоря Hug
Също така дали в Одрин има нещо като Мол, не си падам по блъсканиците по пазарите  Sad

# 114
Здравейте на всички! Не съм ходила никога в Турция, но целта ми в момента е баклавата. Постоянно карам приятели като ходят да ми носят, но скоро си помислих, че може да идем до Одрин през уикенда да си купим. Въпроса ми е дали продават такива захаросани плодове, меки, както от арабските страни (визирам Сирия)? Не знам дали правилно ги описвам, но се чудех дали в Турция имат подобни неща, ако някой се сети за какво говоря Hug
Също така дали в Одрин има нещо като Мол, не си падам по блъсканиците по пазарите  Sad
Ако имая предвид плодове нарязани и захаросани - да има  в Турция и то голямо разнообразие. В Истанбул съм виждала, предполагам че и  в Одрин има.

# 115
  • Ямбол

tancheto76,има Мол
1 от големите супери Киппа се намира в Мол

# 116

tancheto76,има Мол
1 от големите супери Киппа се намира в Мол
Супер, много благодаря! А дали може от този сайт http://www.kipa.com.tr/ някой, който разбира да ми покаже адреса на въпросния супер и мола съответно Grinning
Благодаря Ви предварително!

# 117
  • Ямбол
tancheto76
Kipa-Ispat Cami Mah. Akinci Sok. nomer 3 Kesan
http://www.kipaavm.com.tr/#/avm-ler
тук излиза  картата,Edirne е най-горе вляво
там като щракнеш излиза адреса и магазините в Мола номерирани

# 118
donika73, от София ли е агенцията с която ще пътуваш?

Ще пътувам от Стара Загора.Попаднах на една изгодна оферта-само 17лв.Има и с тръгване от други градове.Ето линк http://www.beckreisen.bg/?p=reklamni-list&d=int

# 119
Е да де, ма тия са с рекламна цел. Няма да те пуснат да се разходиш спокойно докато не им чуеш бръщолевенията, които ще са поне 1-2 часа.

Общи условия

Активация на акаунт